Raivolla maaliin!!!

Kerronpahan vaan, että huh huh mikä viikonloppu takana! Yhtään liioittelematta sanon, että just tällä hetkellä olen aivan perkeleen ylpeä itsestäni! Viikonloppu oli naismuistiin yksi rankimmista… Sen lisäksi, että olen edelleen flunssassa ja tietysti raskaana viikolla 36, niin muutto on yleensä aina aika suhteellisen kamalaa hommaa! Nyt on kuitenkin onnellisesti vanha kämppä saatu tyhjennettyä, siivottua ja jopa varasto on tyhjä (on muuten muuton ehkä ärsyttävin osuus toi varaston tyhjennys!!).
Tämä ilta vedettiin vielä hurrin kanssa raivolla loputkin vuokralaatikot tyhjäksi. ”Raivolla maaliin” onkin erittäin osuva kuvaus tähän viikonloppuun. Mä haluan kiittää rakkaita ystäviämme, jotka oli meitä auttamassa <3. Meillä on oikeasti maailman paras tukiverkosto, anoppia ja appiukkoa tietenkään unohtamatta, jotka jeesasi lapsenhoidossa!!!
Tämä muutto oli omalta osaltani kuin kyseenalainen dieetti; Sitä miettii, että onkohan tässä järkeä, mutta ei silti lopeta kun on jo kerran päässyt hyvään vauhtiin! Arvatkaa kuinka moni ihminen mulle sanoi, että et sitten nosta tai kanna mitään.
Juu en tosiaan nostanut enkä kantanut… Mä en vaan pysty katsomaan sivusta, kun muut painaa duunia!

 

muutto1
….Ja valmistahan täällä on ihan just!

Muutaman päivän teen vielä asiakkaita ja sitten voinkin keskittyä täysillä kamojen purkamiseen ja SIIVOAMISEEN! Meidän remppa jatkuu vielä huomenna, jonka takia täällä on edelleen pahvit osassa lattioita ja tietenkin myös ihan karseen likaiset lattiat. Ja oikeastaan joka paikka on kuurattava. Ihan turha kuitenkaan alkaa luuttuamaan, ennen kuin ollaan saatu viimeinenkin remppareiska pois nurkista. Kodinhoitohuone on sillä mallilla, että se on tyhjä huone 😀 . Kalusteet on toki haettu, eli ne täytyy vielä asentaa. Sen lisäksi on pientä siellä täällä, eli jalkalistojen laittoa ym. Hurri, niin rakas kun hän onkin, ei ole mikään varsinainen remonttialan ammattilainen, joten homman tekee ulkopuolinen. Toisaalta sitten taas tuen mielelläni mukavaa yrittäjää ja täytyy sanoa, että jätkät on täällä tehneet loistavaa jälkeä! Yleensä nämä remontit ei mene ihan niinkuin suunniteltiin ja niin meilläkin kävi; Hommia olikin enemmän mitä alunperin oltiin kaavailtu ja pari muuttujaa tuli matkaan.

muutto2
Siellä se väsynyt hurri vetää rempparuoaksi paketista suoraan nakkeja :D…

Tällä hetkellä mun jalat on aivan muussia ja etenkin kantapäät! Ihme homma, koska se on oikeastaan ainoa juttu joka fyysisesti tällä hetkellä (flunssan lisäksi) vaivaa. Ja eilen närästi melkein koko päivän… Mutta ei kuitenkaan ole esimerkiksi supistellut normaalia enempää, vaikka olen mennyt satoja kertoja kyykkyyn ja ylös.
Monnan 35v juhliin olin suunnitellut meneväni eilen piipahtamaan ja jopa uuden mekon tilasin Bubbleroomista. No, niinhän siinä kävi että lauantai aamuna olin aivan tukossa ja siihen päälle päivän kun muutti niin ei paljon naurattanut kun katsoi itseään peilistä 😀 ! Miten voi olla ihminen niin hirveän ja räjähtäneen näköinen?? Mun ääni on vielä ihana ”seksipuhelin Marjatta”, niin avot; Tuntee olevansa hehkeämpi kuin aikoihin!
Katsotaan, jos huomenna vähän tsemppaisi ja laittas vaikka ripsaria, niin tulisi itselleenkin parempi fiilis.

Hei muistakaa, että Niveä-kisaan ehtii vielä huomisen ajan osallistua! Sen lisäksi Indiedaysin Blogiäänestys on alkanut, eli ”jos tunnet niinkuin tunnen”, niin käyhän äänestämään mua!! Smuiks!

fityoutoo

2 vastausta artikkeliin “Raivolla maaliin!!!”

 1. Voi miten ihanalta tuo teidän kämppä näyttää jo noiden parin muuttokuvan perusteella!! Ja tilavalta! Kannatti malttaa odottaa ja etsiä. Mehän sit muutettiin kans pian kesän jälkeen ja rakastetaan uutta kämppää mut neliöitä on vaan 85 ja asunto vm 77 joten pieni kateus nostaa päätää 😄

  Onneksi se ikävin urakka on nyt teillä ohi ja pääset nauttimaan siitä parhaasta osasta eli sisustamisesta! Vinkki muuten parin kuukauden takaisen muuton viisaudella: pidä lenkkarit jalassa kun puuhailet nyt kotona! Mää onnistuin hankkimaan luupiikin jalkapohjaan kun pari viikkoa painoin paljain jaloin hommia aamusta iltaan. Toi sun kantapääkipu taitaa olla jo vähän varoitusmerkki vaikka varmaan näillä keleillä et oo muutossa paljain jaloin vedellykkään.

  • Ou dear!! Ihana kuulla susta pitkästä aikaa!!
   Onpa ihanaa, että tekin olette löytäneet uuden kodin (ja löysit myös uuden sukunimen 😉 )….
   Ja erityiskiitos vinkistä, tänään oonkin ollut koko päivän Adidakset jaloissa.. On nimittäin jalkapohjat koetuksella, kun päivän seilaa täällä ees ja taas. Tässä ei todellakaan mitää luupiikkejä enää haluta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta