Raskas päivä.

Raskas henkisesti, raskas fyysisesti, raskas ihan joka tavalla.
Aamulla kesken koulupäivän sain erittäin surullisia uutisia liittyen minulle hyvin läheiseen sukulaiseen. En halua asiaa kuitenkaan enempää tässä käydä läpi.
Tiedättekö sen tunteen, kun sydämen paikalla on vain raskas kivi?

Kun olin lähdössä koulusta, sain myös erittäin inhottavan kommentin eräältä luokka”kaveriltani” ja teki suoraan sanottuna mieli motata häntä. Mieli jo muutenkin matalalla ja toisen ihmisen ehkä ”hauskana vitsinä” esitetty kommentti omaan ulkonäköön liittyen tuntui siinä tilanteessa vain todella kohtuuttomalta. En ihan tajua joidenkin ihmisten huumorintajua… Itse en ainakaan päästä suustani sellaista vitsiä, että minun täytyy kahdesti miettiä, loukkaantuuko toinen ihminen siitä. Sen verran täytyy olla tilannetajua.

Onneksi pääsin iltapäivällä treenaamaan valmentajani kanssa. Se oli tänä päivänä mun henkinen pakopaikka. Treeni onnistui yli odotusten ja kyyti oli todella kovaa. Mutta niin on tämä nainenkin! Laitetaan suu kiinni ja ruvetaan hommiin, niin alkaa tulla niitä tuloksia. En viitsi maksaa kenellekkään siitä, että raha menee valmentajan vakuutteluun, että nyt pitää antaa kaikkensa ja yrittää. Se täytyy olla itsestään selvyys.
Se, että pääsee treenaamaan ammattilaisen, kovan pron kanssa, on jotain aivan muuta, kuin naapurin Pirjon kanssa stepperin hinkkaaminen.
Suunnitelma on tehty ja toteutus on vain minusta itsestäni kiinni.

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta