Riparilla sisään!

Täsä mä olen! Ei tässä blogin siirrossa nyt kovin kummoisia koodarinlahjoja tarvittukkaan.. Mullahan on vaiettu menneisyys Tampereen Yliopiston tietojenkäsittelytieteiden laitoksella. Olin siellä tosin töissä ihan muissa hommissa (erään oppilaan avustajana) mutta eipä sieltä juuri mitään päähän jäänytkään. Mä ymmärrän kyllä jotain näiden koneiden sielunelämästä ja jotain noista koodikielistä, mutta hyvin vähän kuitenkin. Yksi nörtti taloudessa riittää :-)!

Mulla on ollu tässä pari ihan ”maailmanlopun” päivää ettei sitten mikään pelaa ja vähiten pää. Eilen oli taas sellaset migreenit että huh huh, mutta onneksi mulla on taas perjantaiksi aika Vilman käsittelyyn Tapanilan Terveystalolle. Tänään sitten taas meni aikataulut niin nappiin, että myöhästyin ihan joka paikasta! Tiedätte varmaan sen lumipalloefektin, kun myöhästyy kerran niin luultavasti on myöhässä koko loppupäivän.

Tätähän ei sais sanoo ääneen (tai kirjoittaa), mutta välillä myös tää vauvan kanssa kotona oleminen tökkii. Tai siis on niitä päiviä, kun haluis tehdä jonkun jutun rauhassa tai lähtee jonnekkin ilman älytöntä säätöä. Meillä on vielä suht helppo tää lapsi enkä halua edes ajatella millaista olis kannella huutavaa lasta päivät pitkät tai esim. valvoa yöt, koska tuntuu että käyn muutenkin välillä vähän hitaalla :-). Mulla on onneksi tämä blogi joka on ihan loistava terapiamuoto itselleni!            Oon tehnyt noin viikon lähtöä stadiumiin, koska mä tarvitsen kipeästi uudet treenihanskat. Mä en vaan saa jostain syystä takamustani raahattua sinne!! Toisaalta sinne kauppaan ois kiva mennä yksin, koska jokainen pikkulapsen vanhempi tietää, että mikään vaatteiden sovittelu ei kyllä onnistu lapsi matkassa ja aina löytyy jotain sovitettavaa. Mä oikein nautin kun pääsen tohon lähicittariinkin pyöriin päämäärättömästi ilman mitään kiirettä. Huvinsa kullakin!  Sen lisäksi meillä vallitsee hyvin hallittu kaaos tällä hetkellä ja odotan sitä merkkiä korkeuksista kun alan pesemään ikkunoita!

busy_mom                                                                                                   

Eilen vedin Erällä sellaisen jalkatreenin että terve! Oon askarrellut itselleni tässä uutta saliohjelmaa lisäkehityksen toivossa (suunnitelmallisuus!) joten kokeilin ensimäistä jalkatreeniä. Tein pääliikkeinä prässin ja maastavedon sumona ja kolme muuta liikettä apuliikkeinä. Aion nyt keskittyä siihen, että noi etureidet ei hallitse koko showta, vaan jätän ne tietoisesti vähemmälle. Jään seuraamaan millaista kehitystä saan aikaan! Eilen ainakin sain itseni vedettyä ihan piippuun!

Jahas, Suomi meni ja hävisi! Meni kyllä pikkasen ohi tämä peli… Meillähän asuu yksi jota jääkiekko kiinnostaa ja yksi joka pakenee toiseen huoneeseen kun vain puhutaankin hokista! Onneksi minä olen nainen ja päätän mitä televisiosta katsotaan ;)!

hockey_sucks

fityoutoo

2 vastausta artikkeliin “Riparilla sisään!”

  1. Sä varmaan asustelet jossakin meidän lähellä jos Erällä treenaat 🙂 Mä asun siltiksen puolella ja jumpalla käyn Malmin EB:llä!

    • No hei mehän asutaan ihan samoilla huudeilla! Me asutaan nimittäin tässä aika lähellä Valintataloa! 🙂
      Mäkin joskus mietin tota EB:tä, mutta toi Erä on meitä lähellä ja tykkään siitä salita ihan älyttmästi. Siitä onkin tullu jo meille vähän sellainen kakkoskoti! Ehkä voitas joku kerta ottaa vaikka kimppareeni!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta