Ruokaostoksilla!

Toissapäivänä kun tultiin reissusta kotia, niin jääkaappi ammotti tyhjyyttään eikä jaksettu enää lähteä ABC:lle yöostoksille. Revittiin sieltä yöpalaksi suuhumme mitä irti saatiin ja eilen oli pakko mennä tekemään läheiseen S-Markettiin täydennystä. Mukaan lähti kuvissa olevat elintarvikkseet eli aika ”perussetti” pl. nuo gluteenittomat tuotteet jotka on kokeilussa ekaa kertaa! 
Toki sinne kärryyn tulee normaalisti kauppareissulla paljon enemmän tavaraa.
Tällä kertaa piti ottaa vaan elintärkeimmät, koska vaunujen alakoppaan ei kassitolkulla mahdu. Mulla oli myös selkeä visio siitä, mitä aion näistä valmistaa (bataattia pellillä ja paprikasipulitäytteisiä rintafileitä), mutta tuli pari muuttujaa… Eli uunin kanssa tuli ongelmia. 


Proteiinit:
– Kanan rintafileet
– Rahka
– Luomu kevytmaito

Hiilarit:
– Gluteeniton pasta
– Gluteenittomat kaurahiutaleet
– Pinaatti
– Parsakaali
– Bataatti
– Kurkku
– Paprika

Rasvat:
-Avocado

Mun täytyy myöntää, että olin vähän skeptinen noita gluteenittomia tuotteita kohtaan, siis maun suhteen. Olenhan mä tietysti maistanut esim.gluteenittomia leivoksia (hurrin mummu on keliaakikko) mutta en ole maistanut ennen leipiä, pastaa yms. Tänään tein sitten aamulla silmät ristissä (heräsin 4.45!!!) tuota puuroa ja maistui ihan ehdalta kaurapuurolta :D! Suolaa tuli vaan tapani mukaan ripsastua vähän isommalla kädellä niin, että piti jatkaa vielä vedellä ja lopulta sitä puuroa olikin sitten kaksinkertainen annos! Päälle perus mansikat ja raejuusto ja kyytipojaksi varmaan litra kahvia…
Pastaa tuli sitten testattua illalla, kun piti saada joku supernopee illallinen hellalla (uuni on hetken käyttökiellossa). Maistui hyvälle, eli ihan perus pastalle. Tuskin huomaisin eroa jos mulle ei kerrottaisi, että kyseessä on gluteeniton versio!
Kuten näette niin maitotuotteita menee edelleen, mutta maidon juomisen lopetin ja sen sijaan pitäydyn rahkassa, raejuustossa ja kahvimaidossa. Aion käyttää maitotuotteita näissä muodoissaan ainakin toistaiseksi.

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta