Savet suuhun! :)

Tänään mulla olis ollut mahdollisuus käydä päivällä salilla, kun hurri oli kotikonttorilla, mutta aika hujahti kotihommia tehdessä (nimimerkillä imuri olohuoneessa jo toista päivää…). Päivällä se sitten lähti loppuviikoksi työmatkalle ja mä jäin kundien kanssa yksin. Iltaa kohden iski myös ihmeellinen laiskuus (kuumuudesta johtuvaa? Meillä sisällä varmaan +30C!) enkä viitsinyt vaivata enää sitten anoppiakaan lastenhoidolla. Onneksi kävin päivällä lenkillä koirien kanssa, niin ei mene ihan konkurssiin koko homma 😎 .

Primebodyn Umppua lainatakseni mun ”persikat” on niin hellänä toissapäiväsestä treenistä, että kävely tekee kipeää! Ja samoiten pohkeet! Jos mä otan vähänkään ripeämmän kävelyaskeleen, niin persposkien ”tärinä” saa aikaan kipua :D. Jos teistä tuntuu, että ette saa (edes) jalkoihin lihaskipua treenin jälkeen, niin tehkääpä yhden jalan liikkeitä! Itse olen todennut takapotkun ja yhden jalan prässin olevan todella tehokkaita! Itselle lihasarkuus ainakin kertoo, että treeni on todellakin mennyt sinne minne pitää (eli ei niin että jalkatreenin jälkeen kipeytyy kädet :D) ja jotain kehitystä tapahtuu. Itseasiassa olen jopa hieman pettynyt, jos jalkatreenin jälkeen ei tunnu missään. Kannattaa unohtaa kaikki ”heijaustekniikat” ja keskittyä tekemään liikkeet jatkuvassa jännityksessä ja etenkin fokus jarruttamiseen (eli esim. jalkaprässissä kelkan tullessa alas tai takapotkussa jalan laskeutuessa!).
Kävin muuten taas tänään vaa’alla ja -0,7kg viime torstaihin, ou jea!! Vielä 1,5kg ja tavoite saavutettu! Tavallaan olen todistanut omat pelkoni vääräksi, että raskauskilojen karistamisessa menisi ikä ja terveys. Mutta huom, nyt puhun ainoastaan itsestäni, omasta kropastani ja omasta elämäntilanteestani.

katri

Lupasin muuten avata teille vähän tätä savikokeiluani. Olen jo vähintään hullun maineessa mieheni ja anoppini silmissä, mutta taitavat jo tottua näihin tempauksiin :D. Kyllähän saven syöminen (no tässä tapauksessa juominen) kuulostaa vähintäänkin omituiselta.
Mulle tehtiin viime viikolla Jukan ravintoluennolla kuivaverianalyysi, joka antaa infoa siis veren puhtaudesta ja elimistöä mahdollisesti kuormittavista tekijöistä. Testi ei ole siis mikään lääketieteellinen, vaan sen voi (käsittääkseni) tilata nykyään myös itselleen. Testitulokset olivat todella mielenkiintoiset, vaikken väitäkkään että niissä mikään absoluuttinen totuus on. Veren puhtausprosentti tulisi olla yli 85% ja ilokseni oma prosenttini oli 87,4%. Testistä kuitenkin selvisi, että kärsin lievästä lisämunuaisten stressistä ja myös yllätyksekseni magnesiumin puutoksesta. Siksi päätin kokeilla savea, koska olin lukenut siitä jonkun verran. Savesta on jo tehty mielenkiintoinen blogipostaus esimerkiksi täällä

verikoe

savi
Ensin kokeilin comboa savi + puhdistamaton merisuola + sitruuna sekoitettuna n.0,5dl vettä. Maku oli aivan kamala!!! Juon usein merisuolan ja sitruunaveden sekoitusta, joka taas maistuu ihan ok:lle tai ei millekkään. Tänään sitten uusi yritys ja  kokeilin ohjeen mukaan sekoittaa aamulla 1tl veteen ja illalla join veden pl.pohjalla olevan sakan. No, tällä kertaa ei maistunut millekkään! Aiheesta löytyy runsaasti tietoa netistä jos kiinnostuit. Itse aijon jatkaa käyttöä ja kokeilla tullaanko tässä hullua hurskaammaksi.

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta