Se maaginen, nelikirjaiminen sana!

pikkujoulut4 (1 of 1)

Viikonlopusta en ole (ehkä) ihan vielä selvinnyt, mutta tänään alkaa se kauan odotettu, nelikirjaiminen ihanuus – nimittäin LOMA! Thaimaa, we are coming!!!
Katson ikkunasta ulos tuonne pimeyteen ja suupielet nousee korviin, koska tiedän minne meillä on matka….. Kuinka onnekas ja kiitollinen oon siitä, että meillä on madollisuus lähteä reissuun ja voin nauttia mun ihanan perheen kanssa auringosta ja rentoilla vaan! Elin mun lapsuuden 90-luvun laman aikana, eikä meillä ollut perheen kanssa varaa matkustaa. Kävin kerran ulkomailla teini-ikään mennessä (jos Tallinnan risteilyä ei lasketa). Vanhemmilleni matka oli kovan säästämisen takana ja olin usein kavereille kateellinen, kun he pääsivät kerran vuodessa kanarialle.
Asioita ei pidä ottaa itsestäänselvyytenä – ei myöskään sitä, että on mahdollisuus taloudellisesti reissata ulkomailla. Monelle lapsiperheelle se on ylellisyys, josta voi vain haaveilla.
Ollaan käyty hurrin kanssa reppureissaamassa meidän yhteiselon aikana Malesiassa sekä Balilla, mutta tämä on eka pitempi reissu kolmistaa. Vähän jännittää, mutta onneksi olemme molemmat aika kokeneita matkaajia ja myös Ben on ollut jo useita kertoja lentokoneessa.

Viikonloppuna meillä oli pikkujoulut Tampereella ja lauantai meni kuin siivillä hyvässä seurassa! Kävin aamupäivästä Umpun salongissa värjäämässä hiukset, enkä muista milloin olisin ollut näin innoissani uudesta väristä!! Mulla on ollut tänä syksynä joku muutos menossa omassa tyylissäni, eli haluan jollain tavalla enemmän äksöniä myös ulkoiseen Katriin 😀 !pikkujoulut3 (1 of 1)

Lauantai iltana juhlittiin kunnon akkalauman kanssa pikkujouluja! Meillä oli hotellin sviitti Tampereen keskustan tuntumasta varattu ja huoneessa oli aika subtrooppinen ilmasto, koska ohjelmassa oli saunomista ja kauneushoitoja! Aika täydellinen ilta kaikenkaikkiaan, syötiin nyyttärimeiningillä ties mitä herkkuja, meikattiin, käherrettiin tukkaa ja puhuttiin tyttöjen juttuja! Paljon oli myös äitejä paikalla, mutta ei juuri puhuttu lapsista! Uskon, että moni kaipaa irtiottoa myös siihen äitiyteen välillä.
Siitä suunnattiin yöelämään, jolla tuntuu olevan mulle tarjottavana joka kerta vähemmän! Mä mietin, et onks se se kun ei oo sinkku, se että ei jaksa juoda hirveästi (ts.ei ole tarpeeksi humalassa) vai mikä…??? Tanssia ois ihana, jos johonkin väliin mahtuis ja korkkarin pohjat ei olis täynnä lasinsiruja.
No, aamulla oli vähän tukka kipee, mutta hotellin aamupala kyllä pelasti; Mustaamakkaraa! Only in Tampere!!! 😀

pikkujoulut5 (1 of 1)

pikkujoulut2 (1 of 1)

Mä meinaan teille kyllä päivitellä myös reissusta, tai ainakin niin olis tarkoitus. Mä kun en koe tätä blogia niinkään työnä, vaan kirjoittaminen on kivaa! Sen lisäksi mulla on muutamat uudet ihanat bikinit pakattu sekä kirjoja, jotka mulla jää helposti ikuisuusprojekteiksi! Meillä ei oo mitään suunnitelmia, eikä edes tiedetä mihin matkataan ekan viikon jälkeen (hotelli on varattu vain viikoksi). Mä oon niin valmis tähän irtiottoon ja loma tulee täydelliseen ajankohtaan! Sitäpaitsi päätin pari viikkoa sitten, että meinaan olla juuri tällaisena erinomaisessa bikinikunnossa – enkä todellakaan tarkoita, että olisin vetänyt jonkun pikadieetin tässä ennen reissua! Eli näillä mennään :)!
Eipä sitten muuta kuin moikka vaan.

fityoutoo

6 vastausta artikkeliin “Se maaginen, nelikirjaiminen sana!”

  1. Vauuu Katri! Ihana tuo musta asusi <3 Muutenkin on timmin näköinen paketti, jotenkyllä tuolla bodyllä kelpaa Thaimaan rannoilla löhöillä (:

  2. Aiva huikeen ihanat uudet hiukset! Olen tuskaillut tämän kellertävän lettini kanssa ja miettinyt mitä tekisin, kun en halua sitä kuitenkaan tummaksi. Saanko mennä sun kampaajalle laittaan samanlaisen vai oisko se noloa? 😀 Superihanaa lomaa!

    • Se ei missään nimessä olis noloa!! 🙂 Käy ehdottomasti Umpulla, hän kyllä osaa laittaa sun tugeen kuntoon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta