Sillä jokainen, joka apua saa…

Viime viikosta ollaan siis menty LÄHES ilman herkkuja. Unohdin nimittäin postata aiemmin, että kävimme lauantaina mieheni ja hänen vanhempiensa kanssa syömässä Gaijinissa, joka on julkkiskokki Tomi Björkin ravintola. Koska maistelumenyssä on myös jälkkäri, tuli siis syötyä sellainen (vain tyhmä olisi sanonut ei!). Jälkkäriä tosiaan pääsi vain maistelemaan, koska niin pieni annos oli…Tosin eipä tarkoitus kai olekkaan, että tarjoilija kantaa litran tonkan sitä sorbettiä ja neljä keittolusikkaa pöytään :D! 

Oliko just jossain juttua, että ravintola-annoksia ei sais kuvata?? Hupsis.


Tuo ravintola on yksi mun suosikeista (Farangin lisäksi) ja ensi viikolla pääsen kokeilemaan Björkin kolmatta ravintolaa eli Boulevard Socialia, kun juhlimme pankkineidin kolmekymppisiä! Onneks itsellä on vielä matkaa kolmeenkymppiin ja vaikkei oliskaan niin mikäs tässä on ollessa parikymppisen kropalla.
Ihan joka viikonloppu ei oo kyllä asiaa näillä tuloilla noin kalliisiin ravintoloihin, mutta tällä kertaa oli kuitenkin erittäin hyvä syy. Haluttiin nimittäin kiittää anoppia ja appiukkoa kaikesta siitä avusta, mitä he ovat meille antaneet ja sitä ei ihan raxin pizzapuffetilla kuitata! Ei oltas varmaan mitenkään selvitty (eikä selvittäisi) ilman heitä, kun on ollut tää hurrin selkähomma ja kaikki synnytykset sun muut ja etenkin kun on noi hurtat. Ollaan varmaan ikuisessa kiitollisuudenvelassa heille. Mun on varsinkin välillä vaikea ottaa apua vastaan, kun eivät ole tietenkään omia vanhempia ja muhun on juurrutettu se mentaliteetti että aina pitäs pärjätä omin voimin. Joka ei todellakaan ole totta! Kaikilla kun se turvaverkko ei ole niin hyvä kuin meillä, niin pitäsi vaan olla kiitollinen siitä ja ottaa se jeesi mukisematta vastaan.

Kirjoitin muuten taannoin eräässä postauksessa säästökuuristani ja siitä, että olen harkinnut Sport- ja Fit-lehtien peruuttamista. Lehtiin menee a) hirvee määrä rahaa ja b) ne ovat alkaneet toistamaan toisiaan sekä itseään ja c) nykyään mulla on entistä vähemmän aikaa lukea niitä. No nyt ne on sitten peruttu!
Lisäksi jo tässä kuussa mulla putoaa kuukausiansiot merkittävästi ja jos meinaa jotain jäädä sukanvarteen, niin pakko on vähän tarkistaa omia kulutustottumuksiaan. Mullahan oli myös uudenvuoden lupauksena, että alan olemaan vähän enemmän tarkan markan tyttö, koska säästäminen on aina ollut mulle kohtalaisen vieras käsite! Haluan kuitenkin pitää kiinni tietynlaisesta elämäntyylistä, vaikkei se tarkoita että mä höylään korttia hullun lailla päivittäin. Mutta esim. että voin mennä koska tahansa lounaalle ulos että pääsen tältä neljän seinän sisältä pois. 
On kuitenkin mielestäni typerää tuhlata rahoja just esim. lehtititilauksiin varsinkin jos niistä lehdistä ei juurikaan ole enää edes hyötyä itselle! Mä voin kaivaa tuolta kaapista vanhoja numeroita ja niissä on suunnilleen samat jutut tasaisin väliajoin. Seuraavaksi mä ilmoitan itseni sinne Robinson-rekisteriin niin noi lehtimyyjät lakkaa piinaamasta mua!
Nykyään kun on nellyt, zalandot sun muut, niin sitä kamaa on vaan NIIN helppo ostella! Osta nyt maksa myöhemmin. Pitäs vaan aina muistaa, että esim. ellostilissä se korko koko ajan kasvaa, vaikka onhan se kaunis ajatus tilata nyt ja maksaa joskus tai jouluna. Varsinkin jos ei tällä hetkellä satu oleen plussaa tilillä. Tän takia mä en käytä luottokorttiakaan enää.
Vaihto ja palautus on myös työlästä, tosin en mä usein jaksa sitä ”kaupassa upee kotona kauhee”-neuletta palauttaa liikkeeseenkään. Siksi mä sovitan vaatteet aina kaupassa. Nykyään on tosin kohtalaisen vähän inspistä lähteä hikisenä huutavan muksun kanssa pyörimään sinne vaaterekkien väleihin. Eli selvää säästöä sekin!

Mulla on ollut nyt eilisestä jotenkin kipeä olo ja päässä humisee. Aamulla oltiin melkein kaks tuntia vaunujen kanssa lenkillä kun kävin lääkärissä ja postissa. Ei varmaan ainakaan auttanut asiaa, kun välillä on hiki ja sitten kun riisuu niin kohta on kylmä. Mulla ei ole edes mitään järkevää ratkaisua tohon kurkun eteen, kun ahdistaa pitää kaikkia kaulaliinoja. Tuntuu että tukehtuu. Pitäs varmaan hommata joku päiväkotiajoilta tuttu kauluri. Huonostipa sitä siihen aikaan tajusi, miten kätevästä vaatekappaleesta on loppupeleissä kyse!
Ei kuitenkaa hirveästi houkuttele ajatus lapsen hoidosta flunssaisena! Tarvitsee siis toivoa että tää olo on vain joku ohimenevä ilmiö.

Meidän johtoporras on ruvennut oleen iltaisin vähän vaativa, eli iskä on ihan out pullonpidikkeenä. Sen takia tein toissapäivänäkin treenin kolmessa vartissa salilla ja siinä hötäkässä tais sarjatauot vähän lyhentyä :D. Välillä kun mä katson tuolla meidän salilla sitä porukkaa, niin jotkut on kuin hidastetusta filmistä! Jengi seilaa siellä reiden lähentäjäkoneen ja reiden loitontajakoneen välissä kuin aaveet! Ei siinä ainakaan hiki pääse tulemaan, luojan kiitos. Likatkin veivaa niitä crossaireitaan ilmekkään värähtämättä ja mun tekis mieli käydä välillä ravistelemassa niitä hereille!!!
Mä otin viime perjantaina mittanauhalla vähän strategisia mittoja, jotta voi seurailla omaa kehitystä. Tarviipa taas muuten kokeilla niitä tavoitefarkkuja, että joko ne sujahtaa päälle… No sitä on kyllä turha vielä toivoa, mutta ehkä ollaan edistytty jo pohkeesta reiteen asti ;)!
Tänään olis ollut mahdollisuus taas salitreeniin mutta nyt ei tunnu siltä ettei kannattaa lähteä hosumaan. Otin juuri mun tehodrinkin eli berocan, restorate-ravintolisän, D-vitamiinin ja tripla-annoksen C-vitamiinia!


Nyt johtoportaalla taitaa olla satsit pöksyssä joten se on varmaan mentävä!

Johtoporras iloisena!


fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta