Sitä vaan, että kysy mitä vaan!

IMG_3090-001

Mulla kypsyy kanat uunissa ja kauhea nälkä kurnii jo vatsassa! Tälle päivälle on tullut jo kaksi treeniä – tai oikeastaan puolitoista; Aamulla vedin pumpin ja nyt illalla asiakas unohti tulla joten ehdin siinä vetäistä nopean selkätreenin.
Odotan jo kovasti viikonloppua, koska matkaan taas Tampereen suuntaan tapaan mun rakasta ystävää, jolla ei oo menny ihan kuin strömsöössä viime aikoina. Mä ennustan, että lauantai-iltana on luvassa pullo viiniä, avautumista ja paljon myötyätuntoista nyökyttelyä! Me ollaan kyllä tän ystävän kanssa jaettu niin ilot kuin surutkin, eli toinen on toista varten silloin kun ilo on ylimmillään ja myös sillon kun tekis mieli huutaa ahdistustaan kurkku suorana.

Mutta siis asiaan. Mä olen ajatellut jo jonkun aikaa, että jos sitä väsäilis jonkun Q&A tyyppisen videopostauksen ilmoille. Siis te lukijat voitte kysyä mitä vaan maan ja taivaan väliltä (siis tyyliin kuinka pitkä olet? Vastaus 168cm ja mitkä on sun koirien nimet? Vastaus Ali ja Tyson) ja mä sitten vastailen teille videon muodossa kysymyksiin!

IMG_3077

Joskus mä ajattelin, että ei kai kellään mitään kysyttävää minulta voi olla, mutta kun nyt kaikenlaista kuitenkin kysellään silloin tällöin, niin tehdään ihan oma postaus! Jos kommenttiboxiin ei ilmesty yhtään kysymystä, niin mä rekrytoin sitten pari hyvää kaveria näpyttelemään sinne eri nimimerkeillä, etten kuole häpeään, koska olen niin epäkiinnostava ihminen 😀 !

Jätä kysymys perjantai-iltaan mennessä tämän postauksen alle, niin mä väsäilen sen videon sitten viikonloppuna jahka Tampereen turneeltani ennätän!

IMG_3093

fityoutoo

23 vastausta artikkeliin “Sitä vaan, että kysy mitä vaan!”

 1. Joo olishan se noloa jos kukaan ei kysyisi mitään 😉 Kerroppa hieman sun lapsuudesta? Mitä harrastit? Mitä pidit koulusta? Parhaat ja huonot muistot?

 2. Kävin kehonkoostumusmittauksessa salillani alkuviikosta. Yllätyin, että rasvaprosenttini oli ”vain” 19,6. Alle normaalin, vaikka mielestäni liikun normaalisti (tai no ehkä vähä enemmän, kun tulee useimmiten monta kymmentä pyöräilykilometriä viikossa plus päälle sali ja juoksu/kävelylenkki viikossa).Syön normaalisti,terveellisesti enkä välttele mitään! Sitten kuulin sattumalta ruokajonossa keskustelun, että joo,hormonitoimintahan lakkaa jos rasvat on alle 22. Luultavasti lääkäriopiskelijoita olivat. Kauhistuinkin jo vähän! Vaikka ei oo lakannu xD Kysyisinkin siksi sinulta mitä oot mieltä? Ku sulla itelläki oli alhainen ja on ollut tosi alhainen rasvaprosentti. Että eihän se oo vaarallista normaalilla ihmisellläjos hormonitoiminta pelaa kuitenkin. Tulipa pitkä kysymyksen pohjustustarina 😀

 3. MItä mieltä olet kuntosalitreenaajan rasvan määrän tarpeesta ? Onko joku 1 kg per paino kilo hyvä, hiilihydraatit kumminkin ovat tärkeämmässä roolissa :;) ?

 4. Mua kiinnostais se, että millanen sun normaali arkipäivä on 😀 Ja sit mua kiinnostais se, että miten riittää aika lapselle ja koirille ja urheilulle normaaliarjessa 😀 onko se vaan tehokasta ajankäyttöä (mitä minä en tosiaan hallitse)? Myös niistä teijän koirista ois kiva kuulla lisää!

 5. Heissan,

  Oletteko ajatelleet hankkia lisää lapsia? (ei tarvitse vastata jos on liian henk.koht.)
  Millaisista treenivaatteista tykkäät, joku tietty merkki vai onko väliä?
  Jos haluaisin etävalmennukseen täältä Tampereen suunnilta onnistuisiko se ja mitä se kustantaisi, pystyisitkö tulemaan edes kerran käymään täälläpäin? 🙂
  Onko blogin pitäminen muuttanut asioita? Tunnistetaanko sua kadulla, mitä olet mieltä tästä bloggaamisesta hyödyt/haitat 🙂

 6. Jos yrittää kasvattaa lihasta eli on plussakaloreilla, niin kun yleensä sanotaan et rasvaa ruokavaliossa 1g/painokiloa kohden niin onks se eri asia sit laihduttaessa ja massan kasvatuksessa?

  Onks siis ihan sama ottaako enemmän rasvaa ja vähemmän hiilareita jos protskut on jo laskettu? 🙂

 7. Hyviä kysymyksiä tullut jo! Minuakin kiinnostaa se, kuinka usein sinua tullaan bloggaajana vetämään hihasta, kun tunnistetaan kadulla? Lisäksi tuli ainakin pari juttua mieleen:

  Jos sun pitäisi valita vain yksi lisäravinne, mitä söisit, mikä se olisi ja miksi?
  Miten hoidat hiuksiasi, kun ne ovat niin terveen ja kauniin näköiset? 🙂 Nimim. ikuinen hiuskriisi.

 8. Mitä mieltä olet siitä, että laihdutetaan sillä tavalla ettei syö mitään… Siis esimerkiksi jos syö ruoan koulussa/töissä ja illalla vasta iltapalan. Eli kaksi kertaa päivässä.

 9. Heissan,
  Minua kiinnostaisi tietää missä ja miten olette miehesi kanssa tavanneet?
  Ja mitä miehesi tekee työkseen? Mikä olet sinä aiemmalta ammatiltasi?

  Kiitos jo etukäteen, toivottavasti ei ollut liian henkilökohtaisia 😀

  • Mitä liikuntaharrastusta suosittelet pienille (alle kouluikäisille) tytöille?

   Meidän tytöille ei ole (vielä) vahvaa mielipidettä tähän asiaan, joten vanhempana pystyy ainakin tämän asian valitsemaan.

 10. Hei, Haluaisin tietää syömiseen liittyen. Minkälainen on sinun normaali ruokapäivä, mitä syöt ja mihin aikaa?

 11. Kysymys koskee imetysajan ruokavaliota, eli miten ehdit/jaksoit syödä riittävän säännöllisesti pikkuvauva-aikana? Ja miten ihmeessä voi vähentää sitä hirrrrveää herkkuhimoa kyseisenä aikana? 🙂

 12. Millä saisin talareisiini kauniin pyöreän muodon? Lihasta on vuodessa tullut paljon lisää ja etureisi sekä sivulta katsottuna piirtyy kyllä lihakset näkyviin, mutta takareisi on täysin suora perseestä nilkkaan 😀

 13. Moikka! Kuinka saisin reisiäini kavennettua? Ajatellen siis että talven keräisin lihaksia ja kesäksi haluaisin timmit lihaksikkaat, mutta suht kapeat raajat 🙂
  Toinen kysymys, kuinka suuri on ruoan vaikutus? Jos tunnin tehokkaan lihasreenin tekee, riittääkö että syön banaanin tai lasin maitoa, ja tunnin päästä koululounaan? En haluaisi ns ’turhaan’ syödä, jos vähemmälläkin pärjää.

 14. Vaikuttaako istuminen selluliitin muodostumiseen? Olen opiskelija ja suurin piirtein koko päivän joudun istumaan. Aamulla tunnin bussissa, 8h koulussa, taas tunnin bussissa ja illan läksyjen parissa. Välillä tuntuu että jalkalihakset surkastuu niin että humisee, mutten kesken luennon voi ruveta hillumaankaan 😛 joten mitä suosittelisit? Välitunneilla yritän käveleskellä ja läksyjä tehdä esim jumppapallolla tai seisten, mutta hankalaksi menee…

 15. Mitä vaatekauppoja suosit/käytät? Sulla on todella hyvä maku ja tykkään sun tyylistä!
  P.S Blogisi on muuten ihan huippu. Kirjotustyyli hauska ja monet kerrat nauranut hyville jutuille. Kuulut ihan kärkikahinoihin joita tulee seurattua!:)

 16. Imetyshän on kuulemma ja mukamas hyvä laihdutuskeino jo itsessään. Höpö höpö sanon minä ainakin tällä syömishimolla mitä mulla on! Eli mitäs olet mieltä onko ensinnäkin typerää jo alkaa treenaamaan tosissaan kohti unelmavartaloa? Vauva nyt 3kk. Ja onko se enää mahdollista edes saavuttaa? Ikää jo 36 wee. 😀 Eli onko äitiys ja ikä esteenä vaan mun päässä?

 17. Miten saa lähdettyä aamulenkeille arkisin ja viikonloppuna? Ja ylipäätään lenkille?Ei ole kaveria jonka kanssa lenkkeillä niin lenkille lähtö into puuttuu.:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta