Smoothievideo!

Mä olin täysin tässä tohinassa unohtanut, että kuvasin perjantaina teille rakkaat karvakorvat videon! Siinä tää Tapaninvainion oma Sikke Sumari valmistaa herkullisen aamusmoothien :). Älkää siis ihmetelkö, jos toivottelen siinä teille hyvät viikonloput….Vaikka taashan se viikonloppu sieltä tulla jollottaa!
Pahoittelen, video sisältää runsaasti tuotesijoittelua, mainostamista sekä ilmaiseksi saatuja tuotteita (tai no yhden)… 
Ja jos mietitte, että mikä se taustamökä siinä videolla on, niin mun mies ja poika on suihkussa :D!

Muistakaas kaikki, että nyt haasteen ajan treeniohjelma on lukijoille 40€(sis alv), eli jos pyöritte pallo hukassa salilla tai kahvakuula on kotona vain ovistopperina, niin laita ihmeessä viestiä [email protected]
Sen lisäksi muistakaa instagramissa hästäkätä niitä kuvianne #kuukaudessakireäksi! Mä käyn niitä kyyläämässä ja tykkäilemässä niistä. Mua kutsuttiin tässä jo ”julkkistykkääjäksi”, joka on kyllä suurin kunnia, mitä olen pitkään aikaan saanut!

Hitsi muuten, mä en oo vieläkään ostanut sitä Fitness Classicin lippua… Lauantaina mä en pääse paikalle kun on blogiin liittyvät kuvaukset, mutta Saran ja Saran takia on kyllä pakko ostaa sunnuntaille se lippu…En mä VOI missata niin upeita leidejä lavalla!!! 
Ootteko menossa Classicciin ja jos kyllä, niin pelkästään messuille vai oletteko ostaneet ihan lipun kilpailuihin? 

 

 

fityoutoo

9 vastausta artikkeliin “Smoothievideo!”

 1. Lauantain menossa kannustamaan kaveria, joka astuu ensimmäistä kertaa lavalle! Liput oli opiskelijalle aika arvokkaat ni jäi sunnuntain lippu ostamatta, ois ollu Sarat hieno nähä lavalla! 🙂

  • No joo jotenkin tuntuu muutenkin hullulta laittaa 80€ fitnesskisoihin! Sillä näkee suunnilleen jo Madonnan :D!!!

 2. Tää mun kysymys ei nyt varsinaisesti liity kisoihin yms mutta kysyn silti 🙂

  Kun seuraa omaa painoaan, niin kumpi on luotettavampi tulos aamupaino vai sitten päivällä/illalla otettu? Tiedän kyllä, että paino vaihtelee päivän aikana, mutta nyt parin kolmen viikon ajan painoni on ollut päivällä/illalla about 61.4-61.6, kun aikasemmin se on ollut pitkäänkin 60.4-60.6.

  Voi kuulostaa tyhmältä että eihän tuossa ole kuin kilo, mutta en kuitenkaan ole muuttanut ruokailussani mitään eli syön ihan samalla lailla kuin ennenkin ja herkkupäiviä ei ole ollut kuin se max. 2 kuussa. Ja silloinkin mennään ihan kohtuudella ettei ole mitään övereitä. Syön mielestäni kuitenkin terveellisesti paljon salaattia, kasviksia, hedelmiä, puuroa, ruisleipää, siemeniä, pähkinöitä jne. ja annoskootkin on lautasmallin mukaiset. Niin ihmetyttää että mistä tuo kilo on tullut?

  Aluksi ajattelin että tuo johtuu kuukautisista, mutta sitten rupesin miettimään niin kyllä se ainakin ennen on ollut ennen kuukautisia 60 kieppeillä tuo paino. Voiko kyse olla nesteistä. Pyrin juomaan kuitenkin päivän aikana 2-3 litraa vettä.

  Kiitos jo etukäteen! 🙂

  • Kuule no worries! Heti kun mä olen syönyt aamupalan, niin paino saattaa olla kilonkin enemmän… Yön jälkeen elimistö on nimittäin kuivunut ja siksi lihaksetkin saattaa näkyä paremmin. Sen lisäksi vatsalaukussa ei ole paljon ruokamassaa, koska toki heti kun sä syöt jotain, niin se painaa siellä vatsalaukussa. Mä juon paljon myös vettä ja neste painaa myös, joten äläpä ole ihmeissäsi saatikka huolissasi!
   Jos kilon tai kaksi nousee paino (lyhyessä ajassa) niin nesteitä se on. Ehdan läskin kertymiseen menee kuitenkin jonkun verran aikaa. Myös hiilarit(esim. leipä, pasta, peruna) kerää nestettä.

 3. Kyllä olen menossa katsomaan kisoja sunnuntaina! Meinasi olla koko reissu vaakalaudalla, mutta onneksi sain järjestettyä. Lippu on ollut hankittuna jo hyvän aikaa, ja matkaliput tietty, kun täältä Kuopiosta saakka tulen ytimeen ;D

  Nyt äkkiä ostamaan se lippu, etteivät lopu kesken!! (Voiko ne loppua?)

  http://www.sisublogi.blogspot.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta