Sohvaperunan päivittelyt

Täällä yksi passivoitunut sohvaperuna ilmoittautuu :D. Joka soluni huutaa liikkumaan ja tonne pihalle reippailemaan, mutta tulevan jälkikasvuni pää roikkuu jo mitä todennäköisimmin puoliksi ulkona – tai ainakin siltä kävellessä tuntuu!!! Olenkin siis hyväksynyt kohtaloni ja käynyt reippailemassa päivittäin vain pikkuruisen lenkin tässä meidän lähistöllä, jotta en tulisi aivan mökkihöperöksi, vaikka sekin tuntuu jo varsin ikävältä…

Lupasin teille taannoin laittaa kuvia parinviikon takaisesta kuvaussessiosta, jossa olimme mieheni kanssa. Kuvaajana toimi Helsinkiläinen kuvaaja Sakari Röyskö, jota voin suositella täydestä sydämestäni!
Tiedän että monia raskaana olevia oma kroppa ällöttää. Kuten olen puhunut niin olihan se minullekkin alussa kova pala. Mutta pakko myöntää että tässä 9kk:n aikana olen oppinut arvostamaan vartaloani aivan eri tavalla! Se on vienyt minut läpi tämän ajan ilman pahoinvointia, turvotuksia, selkäkipuja ja arpia. Voin siis kertoa, että tässä vaiheessa pienet kivut eivät siis paljon enää jaksa hetkauttaa, varsinkin kun h-hetki on ihan käsillä. Kaukana tämä kroppa tosin on siitä mitä huhtikuussa olin… En tiedä onko minussa lihaksen lihasta jäljellä ja ihan rehellinen selluliitti on kyllä iskeytynyt reisien ja takapuolen alueelle säälimättömästi. 
Tisseistä en edes sano mitään. Tai sanon sen verran, että siitä 15kg:sta jota on tullut lisää tämän raskauden aikana täytyy rintavarustuksen osuus olla ainakin 30%. En tiedä itkiskö vai nauraisko, kun B-kupilliset kanssasisaret tuskailevat tissiensä turpoamista raskausaikana. You don’t know nothing girl!!
Mutta täältä sohvalta noustaan vielä! Olen sen jo kerran tehnyt, joten miksi en pystyisi tekemään sitä toista kertaa? Fat mamasta alkaa kuoriutua tänä keväänä jälleen fit mama!

Muistakaas illalla katsoa taas Puolen vuoden superdieetit, siitä saa kivasti motivaatiota omiinkin treeneihin ja terveelliseen syömiseen! Lisäksi tiistaisin telkkarista tulee klo.21 ruotsin Olet mitä syöt ja siitä olen myös pitänyt kovasti. Tunnustan teille, että viime päivinä ei ole tämän hautomon ruokailutottumukset olleet ihan kaunista katseltavaa… No, tottakai perusruokailu (esim. aamupuuro, proteiinit, kasvikset) on selkärangassa…mutta sanoinkin miehelle että liikaa on nyt laitettu sen piikkiin, että olemme molemmat liikuntarajoitteisia ja meillä on valmis- ja pikaruokakiintiö täynnä tämän kevään osalta! 
Mulla on nyt ohjelmassa sohvailua Bridemades leffan kera ja sen jälkeen voisi kokeilla taas vähän siivoamista… 
Haluan kiittää vielä teitä aivan ihanista, rohkaisevista ja tsemppaavista kommenteista ja toivottaa tervetulleeksi uudet lukijat! Itselläni on aika varma ja levollinen olo ja siihen on todellakin vaikuttanut ihmisten rohkaisevat sanat tulevasta. Olette ihania!

 
 
 
fityoutoo

5 vastausta artikkeliin “Sohvaperunan päivittelyt”

  1. Aivan ihania kuvia! Mua rupes melkein itkettämään. Oispa itekki hoksannu ottaa kuvat raskausajalta– siis ennen ku maha rupes näyttämään tiikerin raatelemalta.Tuossa ylimmässä kuvassa havaitsin sun miekkosen ”iso-hurrin/atk-nörtin” (vai mitensemeni :D) kädet. Mä oon aina ihaillu vahvoja mihehen käsiä. Semmosia missä on vähän verisuonet koholla, isot kourat ja iso haukkari. Onneks omallaki miehellä on maailman miehekkäimmät kädet (vaikka se(kin) on atk-nörtti :P)Semmosta :DEdelleen, tsemppiä sinne ihan valtavasti! Oma muksu roikku kans ”pää puoliksi ulkona” vikat viikot. Hohhoi. Tiiän siis tunteen.

  2. Oi miten kaunis masu! 🙂 Muistan itekin tuon loppuajan tunteen kun vauvan pää siellä painoi tosi ilkeesti. Pian se pää sitten nuokkuu sun olkapäätä vasten<3 Voimia, tsemppiä ja kaikkea viime metreille!marrrinblogi.blogspot.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta