Solgar-kilpailun voittajat!!!!

Siis oo äm gee!
Vastauksia Solgar-kisaan tuli YLI SATA!!! Kiitos ihan kauheasti kaikille vastaajille – voitte kuvitella että mulla oli pieni homma lukea noi kaikki kommentit ajatuksella läpi ja päättää vielä voittajat… Näitä paketteja olis pitänyt olla sittenkin kymmenen jaossa, koska olisin ehdottomasti halunnut antaa useammalle tämän hienon palkinnon! Niille, joita onni ei nyt potkinut haluan sanoa lohdutukseksi, että tämä ei suinkaan ole Fit you too-blogissa viimeinen arvonta ja varmasti hyviä palkintoja on tulossa myös tulevaisuudessa…

Postaussarjan kolmas osa on tulossa vielä kuhan kaikelta härdelliltä ehdin, mutta jos kiinnostuitte Solgarin tuotteista (ja miksi ette kiinnostuisi??), niin niitä saa kotimaisista luontaistuotekaupoista! Kannattaa ehdottomasti myös jututtaa henkilökuntaa ja kysellä, koska se on heidän työtään ja sinulla on oikeus tietää asioita :)!

IMG_6648

No mutta anyway, nyt voittajat………Ja nehän ovat……tättädättädää…….

Päivikki & Marilii !!!!

Laittakaa yhteystietojanne tulemaan osoitteeseen [email protected] ja paketit pääsevät matkaan ensi viikon alkupuolella! 🙂 Onnea voittajille!!
Huomenna sitten Helsinki Workout, toivottavasti nään teidät siellä!!

congrats

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta