Sporttisen mamman kauneustipsit!

4A5A3721nNykyään tuntuu, että mulla olis paljon enemmän kiinnostusta panostaa ulkonäkööni, mitä siihen todellisuudessa liikenee aikaa. Rakastan yli kaiken kauneusjuttuja, meikkejä, meikkaamista ja mitä tahansa naisten hömpötyksiä! Mulla ei ole tullut vielä mitään rupsahtamiskammoa ja olen tyytyväisempi itseeni, mitä ehkä koskaan – ja hei kahden kuukauden päästä 32 mittarissa! Olen ehdottomasti sitä mieltä, että positiivisuus ja onnellisuus on kaunein ehostus, mitä naisella voi olla. Kärttyinen valittajannaama ei kaunista ketään 🙂 .

Tykkään panostaa ulkonäkööni jo senkin takia, että se luo kuitenkin tietyn kuvan minusta asiakaspalvelutyössä ollessani. Vaikka mulla ei olekaan aamuisin (yleensä) aikaa  jäädä tekemään varjostuksia kulmaluille, niin aina sen verran ehtii, että saa sen ns.perusnaaman sipaistua kuntoon! Jos olen vain kotona, niin en meikkaa, mutta heti jos lähden ihmisten ilmoille, niin tykkään hieman ehostaa.
Jostain on kuitenkin pakko oikoa tai oikeastaan olen panostanut muutamiin, arkea helpottaviin juttuihin kauneudenhoidossa. Näin ollen päivittäin riittää kevyt meikki ja tukka vaikka ihan ponnarille. Sitten jos oikein haluaa revitellä, niin voi vaikka pesaista tukkansa heh heh.

Ripsipidennykset
Mulla on ollu ripsipidennykset vuosia on/off. Jossain vaiheessa käytin säännöllisesti ripsiseerumia (Neulash), joka kasvattikin ripset pitkiksi ja näyttäviksi! Inhoan silti ripsivärin irroitusta! Mulla on todella tönköt ja alaspäin sojottavat ripset luonnostaan ja käytän (tai käytin) ainoastaan vedenkestävää ripsaria. Vedenkestävä ripsari on koostumukseltaan erilaista ja se pitää ripset paljon paremmin kaarevina! Sen irroitus on kuitenkin työlästä (käytössä Ceridal-öljy) ja silmät jäi inhottavan tuntuisiksi aina ripsarin poiston jälkeen. Kyllästyin muutenkin lyhyisiin ripsiin ja päätin ottaa jälleen kerran ripsipidennykset. Vaikka ne maksaa, niin jotenkin ne on musta kaikista helpoin tapa pitää ilme pirteän näköisenä! Siis JOS ne ripsipidennykset ei ole sellaset  – anteeksi vain, hirveät ”nukenripset” (eli ihan liian paksut ja tekoripsien oloiset) tai sitten liian pitkät, ristiin rastiin sotkeutuneet hämähäkkiripset! Ripsipidennykset voivat olla kyllä todellinen hitti tai totaalinen huti.
Itse laitan ripset nykyään Hilma Reittolalla Kauneuden Aika* -nimisessä liikkeessä (toimii Hiushuone Dandyn tiloissa Tark’ampujan kadulla). Tutustuin Hilmaan, kun hän oli laittanut alunperin mun kaverille ripsiä! Työn jälki oli ihan loistavaa ja ekan kerran otin ripset vain joitakin kuvauksia varten tms, enkä ajatellut pidänkö niitä sen kauempaa. Ne kesti kuitenkin mun silmissä melkein 2kk ja sen takia menin tälläkin kertaa Hilmalle!
Hyvä tekijä ei todellakaan suostu laittamaan liian raskasta tai pitkää ripseä, siis sellaista jota oma silmä ei jaksa kantaa. Hilma tekee itse Xtremelashes-merkillä ja nyt mulla on 10-11mm pitkää (oma ripsi on n.8mm pitkä). Ripsivärin irroittamisen seurauksena mun silmän sisänurkista oli lähtenyt melkein kaikki ripset pois 🙁 . Onneksi ne kasvaa takaisin.
Mutta kuten tuosta kuvasta huomaatte, niin tosi luonnolliset ripset laitettiin!

ripset_ennenjälkeen

Luonnollisen näköinen päivetys iholla
Tykkään itse hieman ruskettuneesta ihosta, kuin aivan kalpeasta. Meillä on kuitenkin ollut pitkään parisuhteessa ”itseruskettavakielto”, koska ne haisee niin järkylle. Mun mies sanoo, että se haju mikä niistä itsareista lähtee käy niin paljon nenään, ettei hän saa henkeä! 😀 Ja siis tottahan se onkin, suurinosa haisee todella voimakkaalle. Ainoa sarja, jonka haju on siedettävä on Vita Liberata! Olen käynyt useita kertoja joidenkin kuvausten tms takia Vita Liberatan suihkuruksetuksessa (juttua esim täällä) ja nykyään ostan kotiin tuotteita Itiksen Apteekista. Ihan halvin toi sarja ei ole… Mutta niin monta sarjaa kokeilleena kuitenkin kaikista paras! Mulla on kasvovoide, joka antaa päivetyksen pikkuhiljaa eikä tee sitä kuuluisaa ”Teppo Säkkinen”-efektiä. Lisäksi käytän toisinaan vartalolle tarkoitettua moussea ja se levittyy todella hyvin. Kuivan ihon kanssa saa olla tosin varuillaan, ettei kuiviin kohtiin jää tökerön näköisiä läikkiä. Siksi ihon kosteuttaminen on todella tärkeää etenkin ennen itsarin levitystä. vita_liberata

Hyvät pohjustustuotteet kasvoilla
Omat suosikit pohjustustuotteista ovat primeri meikkivoiteen alla ja valokynä! Primeri auttaa meikkiä pysymään hyvin paikoillaan kovassakin menossa (ja mä harvoin meen hitaasti!). Se tuo kasvoille matan pinnan ja vähentää kiiltoa.
Valokynä sen sijaan tuo – yllätys yllätys valoa kasvoille ja saa ilmeen paljon freesimmäksi! Jos et tiedä kuinka käyttää erilaisia pohjustustuotteita, niin kannattaa katsota vaikka youtubesta meikkitutorialeja! Niistä olen itsekin saanut hyviä vinkkejä niin meikkaukseen kuin tuotteisiinkin liittyen.

pohjustus (1 of 1)

Oikein muotoillut kulmakarvat
Olen puhunut monen ammattimeikkaajan kanssa, miten tärkeä tekijä kulmakarvat oman perusilmeen ”luomisessa” ovat! Ihmisillä on tietysti oma käsityksensä siitä millaiset kulmat sopii itselle parhaiten, mutta itse olen kyllä huomannut, että ammattilaiseen kannattaa tässä asiassa luottaa. Tosi usein jostain syystä juuri kulmakarvoihin kiinnittää ekana huomiota varsinkin, jos ne eivät sovi yhtään ihmisen kasvon muotoihin! Mun mielestä kaikkien kannattais kysyä joltain rehelliseltä ystävältä, että näyttääkö mun kulmakarvat tyhmältä 🙂 .

Jos kulmakarvat on esimerkiksi liian pitkälle piirretyt, niin niistä tulee automaattisesti sellainen vähän surullisen näköinen ilme. Mulla on käytössä macin kulmaväri ja tämänkin vinkin sain meikkaajalta, joka meikkasi minut kuvauksiin. Vaaleiden ihmisten ei kannata valita kulmiinsa liian punertavaa ruskeaa, vaan ennemmin ruskean ja harmaan sekoitus. Tätä en ollut itsekään tajunnut ja käytin pitkään väärää ruskean sävyä.

Rakennekynnet
Otin nyt itse pitkästä aikaa rakennekynnet ja myös ne teki ripsitekijäni Hilma! Hän tekee Pronails sarjalla todella hyvää jälkeä. Mulla on ollut joskus aikaisemminkin toimistotyötä tehdessäni rakennekynnet ja niihinkin jää vähän koukkuun. Oon ehkä maailman laiskin kynsienlakkaaja, vaikka mulla on ihan jäätävä lakkakokoelma ja jopa geelausvehkeet kotona! Senpä takia mun kynnet onkin yleensä ilman lakkaa, lohkeilleet lyhyeksi ja sitten niissä on rumat lohkeilleet lakat! Mulla ei mikään lakka nimittäin kestä kahta päivää kauempaa.  Jaksatteko te panostaa kynsiinne ja vaihteletteko lakkoja ahkerasti?kynsilakat (1 of 1)Otin tällä kertaa värikkäät kynnet, koska olin unelmoinut niistä jo pitkään! Menen varmaan seuraavalla huoltokerralla luonnollisempaan suuntaan, eli otan ihan perus ranskiksen tai nudet. Kesällä värikkäät kynnet on tosi ihanat! Kyllästyn aika nopeasti, eli haluan välillä räikeää ja välillä neutraalimpaa.
Rakennekynnet voi olla tosi luonnolliset, vaikka monelta on varmaan sellainen mielikuva, että ne on aina jotkut räikeän punaiset, 5cm pitkät piikit 😀 !
Mulla on yleensä päässä ihan selvät visiot millaiset kynnet tehdään, mutta Hilmalla oli kaikkia aivan ihania värejä valikoimissaan, joista sain jo inspiraatiota seuraaviin kertoihin!kynnet (1 of 1)

Lisätiedot: 
Hilma Reittola, Kauneuden aika, 050 4047999
Ripsipidennykset (Xtremelashes), rakennekynnet (Pronails), kasvohoidot (DMK) ja sokeroinnit (Alexandria). 
Blogin lukijoille hinnoista -15% tutustumistarjouksena!

fityoutoo

8 vastausta artikkeliin “Sporttisen mamman kauneustipsit!”

 1. Sain kerran supertarjouksella geelikynnetedullisesti ja tekijä oli vielä ehdottomasti taidokas. Niistä tuli aivan ihanat. Vain muutamia millejä pidemmät kuin oman kynteni ja värikin oli nude, mutta voi että kuinka hyvin ne kesti! Jos omia kynsiä lakkaa, niin ei tarvi kuin yksi salitreeni tehdä niin morjes, puolet lakoista jo raaputtunut pois. Mutta opiskelijana ei valitettavasti ole varaa ylläpitää kynsiä ja oli pakko irrottaa ne muutaman viikon päästä. Se oli surun päivä. 😀 Mutta extra-kauneusjutuista ehdottomasti ottaisin kynnet!

  • Mulla on kotona sellainen geelilakkaussetti. En tiedä puhutko samoista vai ihan ns. oikeista rakennekynsistä, mutta myös se geelilakkaus kestää tosi hyvin (kovetetaan uunissa). Ainoa huono puoli niissä on vaan se lakan irroitus, joka mulla pilasi oman kynnen pinnan täysin :(. Siksi en ole uskaltanut laittaa niitä enää…

 2. Moikka! Tuosta itseruskettavasta sen verran että itse olen käyttänyt jo lähes 10v.ajan Christian Diorin itseruskettavia ja suosittelen!! Haju joka on KAIKISSA itseruskettavissa, on mielestäni kaamea. Diorin tuotteissa se on kuitenkin jostain syystä erittäin mieto ja siksipä suosittelen sitä kokeilemaan. Hintakaan ei mielestäni ole päätä huimaava, n.40-45€. Viime syksynä kokeilin Lancomen itseruskettavaa ja se haisi todella voimakkaasti ja sen lisäksi sain vielä silmään episkleriitin. Ei kiva ollenkaan!! Mutta suosittelen todella kokeilemaan tuota Dioria.

  • Kiitos vinkistä! Vita liberata on muuten lähes luomu sarja, joten siitäkin syystä suosin sitä! Iholle hellävaraisempi.

 3. Hei Katri,

  Olisin kaivannut vinkkejä vuorotyöläisen arkeen. Teen itse 3-vuorotyötä 12 tunnin vuoroissa, jotka menee joko työpisteellä istumalla tai seisomalla. ( Sain juuri kuulla, että olet aiemmin ollut myös monttutonttuna? what?!? :D) Eli vinkkejä eväisiin, liikkumiseen, oman vireystasonsa pitämiseen hyvänä!

  En muista miten ja milloin sun blogiin eksyin, mutta oon täysin koukussa! Ihan mahtava blogi! 🙂

 4. Hauska postaus – ja huippukiva blogi muutenkin! 🙂 Mä oon vähän sellanen on-off -tyyppi kaikkien ”jatkopalojen” kanssa. Oon kokeillut niin ripsiä, kynsiä kuin kulmien kestovärjäystäkin useampaan otteeseen vuosien saatossa. Ehdottomasti ne säästää aikaa aamuisin ja iltaisin ja on kiva näyttää koko ajan fressiltä. Mutta sitten aina muutaman kuukauden jälkeen kyllästyn siihen jatkuvaan huolloissa ramppaamiseen ja kuljen taas omilla varusteilla seuraavat kuukaudet. Nyt on menossa tää ”luonnollisempi” kausi mutta näin kevättä kohden on taas alkanut kestoripset houkuttaa – ja nyt oon jopa ekaa kertaa miettinyt hiustenpidennyksiä! 😀

 5. Cubuksen kynsilakat on tosi hyviä! Mullakaan ei pysy melkein mitkään lakat päivää/kahta pidempään, edes OPI/Mavala tms, mut Cubuksen lakat pysyy hyvänä pitkään 🙂 ja pienet pullot on plussaa, ei mene paljoa hukkaan jos vaikka kyllästyy. Eikä hintakaan ole paha, 2 kpl tais olla 3,90€. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta