Sunday funday!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tänä aamuna olin todellakin valmis myymään koiramme mustalaisille!!! Pienempi koiramme Tyson varmaan vaistosi, että ulkona sataa kuin esterin persiistä ja juoksi karkuun kun otin valjaat käteen. No, pienen hippaleikin jälkeen luovutin ja siirryin maanittelemaan pentuamme Alia remmiin. Ilmeisesti tämä vanhmempi koiramme oli jotenkin saanut tartutettua tämän vastarinnan myös pentuun, joka sekään ei suostunut tulemaan ulos! Vaikka se ei edes pelkää vettä ja tunkee puoliväkisin jopa suihkuun! No, käskin koiria pissaamaan vaikka koko kämpän täyteen ja lähdin kevyesti kiukkuisena tarpomaan kaatosateeseen. Olin päättänyt tehdä lenkin.
Kotiin päästyäni olin jo hiukan rauhoittunut ja aloin keittelemää puuroa…Ja juuri kun oli laittamassa ensimäistä lusikallista suuhun, pissasi Ali noin litran verran puoliksi paperille, puoliksi lattialle. Eipä sitten muuta kuin 15 arkkia talouspaperia ja luuttu käteen…
Puolessa välissä puuronsyöntiä leijaili nenääni tuoksu, josta ei voi erehtyä! Nopea silmäys olohuoneeseen ja ei yksi vaan KAKSI höyryävää kasaa keskellä lattiaa! Muutaman kirosanan vauhdittamana aloitin siivoushommat uudestaan. Tässä vaiheessa ajattelin, että seuraava siirto on ruveta väsäämään kuvallista ilmoitusta apulan sivulle. Kasvattajamme varmaan miettii, että mille hiton valopäille hän onkaan koiransa myynyt…. 😀
 
Päivällä käväisin Jumbossa ja sinnekin oli löytänyt tiensä lisäkseni muutama muu! Tarkoituksena oli ostaa askartelutarvikkeita. Juu luitte oikein, harrastuksena bodaus ja askartelu :). Sen lisäksi olin jo jonkin aikaa himoinnut kunnollisia lenkkitossuja tähän Helsinkiläiseen talvi-ilmastoon eli vedenpitävyyttä haussa! Ja tällaiset Katri saakin sitten tänä jouluna pukilta, hyvää joulua Katri!
 
 
 
 
Päivän treeninä olikin vuorossa olkapäät ja ojentajat ja treeni oli suorastaan M-U-R-H-A-A-V-A!
Terveisiä vaan valmentajalle, että käteni ovat kuoliossa olkapäistä alaspäin :D. Sen verran lujaa tuli taas lykittyä! Harmitti vaan, kun teinipoika-armeija oli taas miehittänyt koko salin ja tottakai ne oli aina juuri siellä minne olin seuraavaksi siirtymässä… Teki mieli muutamalle pojalle mainita, että v**** sanan vähentäminen n.90%:lla saattaisi lisätä hiukan uskottavuutta, kun hauiskin on vielä herneen kokoinen…Oli aivan järkyttävää kuultavaa.
Pakko muuten vielä laittaa kuva mun salihanskoihin sopivista kynsistä :D!! Niin kuin Pilvi Pouta sanoi ”naisellisuutta unohtamatta!”.
fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta