Suolaa silmissä

Tänään tulee tasan kaksi kuukautta kuluneeksi synnytyksestä. Nyt se tuntuu jo kaukaiselta ja oikeastaan mikään muu, kuin keskivartaloon juuttunut ”pullamössö” ei enää muistuta siitä. Ai niin ja tietysti toi sängyssä tuhiseva jälkeläiseni! 🙂
Tässä kuva tältä päivältä kertomaan siitä, missä mennään. Vertailun vuoksi laitan alle vielä päivän kunnon tasan vuosi sitten, kun elämäni ensimmäisiin fitnesskisoihin oli enää viikko aikaa. Alemmassa kuvassa painan n.11kg vähemmän kuin nyt.

Haha…  Kyllä on X-malli on niin pahasti kadoksissa, että en tiedä itkeä vaiko nauraa!
Kesäkuntoon on vielä matkaa kuten kuten nykykunnosta voi todeta. Tai ainakin siihen kesäkuntoon mihin olen itse tyytyväinen. Vaikka sanotaan, että kesäkuntoon pääsee kun laittaa bikinit päälle, niin kyllä mulla on vaatimustaso hieman korkeammalla itseni suhteen. En tiedä päästäänkö nyt ihan vuodentakaiseen kuntoon, mutta ehkä ainakin sinne suuntaan.
Ja mitä se vaatii…? No armotonta työtä tietenkin! Ja jos joku ei ole kuullut sanontaa ”abs are made in kitchen” niin nyt viimeistään kuulet! Ylimääräisiä kiloja on vielä ainakin viisi ja kun ensin saa ne pois niin katsotaan sitten lisää. Vaa’an tuijottaminen ei ole mun elämäntehtäväni ja paljon mieluummin alan taas pukea päälleni niitä tiukimpia farkkujani :).
Saatan kuulostaa pinnalliselta, mutta hyvä fyysinen kunto on mulle itsestäänselvyys. Olen ulkoisesti myös oma käyntikorttini, joten ei ole ihan sama miltä näytän. Ensisijalla on kuitenkin aina terveys ja hyvä olo! ”Keinoja kaihtamatta” ei ole se tyyli, jolla haluan elää.

Viime viikko meni kyllä ihan penkin alle mitä tulee treeneihin. Oli siinä se reissu Itä-Suomeen ja ja ja… Tekosyitä! Kuten sanoinkin niin unohtui siinä hötäkässä yksi elintärkeä ”liikuntaväline” eli lenkkarit kotiin! Alkuviikko tuli lenkkeiltyä kun olin kotona mutta loppuviikko menikin sujuvasti löhöten mamman lihapatojen ääressä. Ai niin, olihan siellä se oikein onnistunut hiihtolenkki josta mua muistuttaa vielä kipeät sisäreidet!
Tänään sitten piiskasin salilla itseäni koko viikon edestä! Mukavuusalueen ylitys tarkoittaa mulle etenkin jalkatreenissä niitä kaikista kamalimpia liikkeitä! Kuten askelkyykkyjä loppuun, siis silloin kun on jo aivan loppu!
Tämän päivän saldo:

– Alkulämmittely crossarilla tyyliin ”naama punaisena”
– Jalkaprässi leveällä 5*15
– Mave käsipainoilla 4*15
– Kickback taljassa 3*15 per puoli
– Askelkyykky kävellen 3*10m edestakaisin
– Pakarapumppaukset konttausasennossa 3*15
– Vatsoja

Mun silmät oli lopussa ihan täynnä hikeä ja sekös kirveli! Mulla ei ole nyt mitään muuta vaihtoehtoa, kun käydä tohon olohuoneen lattialle venytelemään, koska muuten mun jalat on huomenna pelkkää kuollutta painoa! 😀


fityoutoo

2 vastausta artikkeliin “Suolaa silmissä”

  1. Hei Katri!Olen lukenut blogiasi pitkään,mutta en ole aiemmin kommentoinut.Kävin tänään kampaajallasi,kun olin pitkään etsinyt kampaajaa,joka osaisi värjätä sellaiset vaaleat hiukset,kun toivoisin..sun hiusten väristä pidin ja kampaajasi mainitsit,niin kävin kokeilemassa->OLEN TODELLA TYYTYVÄINEN!Voikun saisin ohjeet millä pääsis kuntoon,kuten sun kisakuva.Siihen tarvitaan itsekuria,mutta myös tietämystä ruokavaliosta sekä millaista saliohjelmaa.Kisakuntoon minä en haaveile,mutta saisin kropan kiinteämmäksi.Sinulta,joka on tuon muutoksen elämässä kokenut,niin maksusta haluaisin ohjeita.T.Mia

  2. Moikka Mia!Kiitos ihanasta kommentista<3! Se lämmitti varmasti myös Reijan mieltä!Voin kyllä lämpimästi suositella Hiushuone Dandya ja Reijaa kelle tahansa (eikä tämä ole maksettu mainos :D..). Reija on ollut mun luottokampaaja koko sen ajan kun olen asunut Helsingissä(tunnetaan jo vuosien takaa) ja joka kerta on hymy korvissa ja tupee kunnossa kun sieltä lähtee! Ja vaikka antas vapaat kädet, niin ei tarvi pelätä että joutuu lähtemään pois jossain kammottavassa ”kuparipermiksessä” :D…Ps.Voit laittaa mulle suoraan s.postia [email protected]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta