Suosittele hyviä langattomia kuulokkeita!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEilen salilla kulmasoutua vääntäessä päätin, että nyt loppuu pelleily näiden johdollisten kuulokkeiden kanssa! Millon se johto on tiellä, milloin tippuu napit korvista, milloin irtoaa se plugi soittimesta….aaargh! Aina niiden kanssa saa säätää! Meillä on varmaan kymmenet nappikuulokkeet ja joskus ne on menneet rikki muutaman kuukauden käytön jälkeen. Parhaat tähän asti ovat olleet Sennheiserin nappikuulokkeet.

Nyt kaipaankin hyviä vinkkejä teiltä armaat lukijat! Suositelkaa mulle hyviä langattomia (bluetooth) kuulokkeita – mielellään nappimallisia!

Nykyään näkee jengillä salillakin sellaisia ihan perinteisen mallisia kuulokkeita, mutta jotenkin se ”korvaläppämalli” tuntuu itsestä todella hiostavalta ajatukselta! Itse ainakin hikoan päästä jos jostain ja ajatus niistä hikisitä tyynyistä korvien päällä on aika iljettävä… Niissä varmaan on äänenlaatu parempi mutta voin siitä vähän joustaa hygieniasyistä.

Musaa soittelen varmaan pääosin puhelimesta Spotifysta. Pitäisi olla siis sellainen systeemi, että se musiikki soi pätkimättä vaikka puhelin ei ole ihan hollillakaan. Lisäksi olisi kiva, jos ääni ei tule hirveästi jälkijunassa esim. videota katsellessa.

Onko kellään kokemusta erityisesti näistä kuulokkeista (kuvat lainattu verkkokauppa.comin sivuilta)?beats jaybirdDenon

fityoutoo

15 vastausta artikkeliin “Suosittele hyviä langattomia kuulokkeita!”

 1. Moikka!
  Mulla käytössä juuri nuo Beatsin Powerbeats 2:t. Soittaa pätkimättä ja pysyvät päässä (CrossFit). Huivia/pipoa on vähän outoa aluksi pitää näiden kanssa, mutta siihen tottuu. Akun kesto hyvä! Suosittelen!

  • Sopiiko nää hyvvin korvaan? Ymmärsin jostain youtuben arvosteluvideosta, että mukana ei tulisi vaihto-pehmusteita…?

  • Kuulokkeessa on sellainen muovitutti, joka menee korvan sisään. Helppo puhdistaa ihan pyyhkäisemällä ja tarkemmin vaikka pumpulipuikolla. Vuoden ollut käytössä, eikä ole tullut tarvetta vaihtaa tutteja. Kuulokkeet ikään kuin pyöräytetään korvaan ja ne pysyvät kuin tauti! 😀 Bassot äärettömän hyvät ja ulkopuolisia ääniä ei kuule kuulokkeiden läpi.

 2. Multa löytyy Jabran langattomat nappikuulokkeet ja on kyllä toiminu hyvin (: Hyvänä lisänä että vaikka menisi takuuajan jälkeenkin rikki, niin vaihtaa vaan kuulokkeet kun se bluetooth osa (eli klipsi) on irroitettava. Opiskelijabudjettiin nämä oli myös sopivat kun maksoivat vain 50e 😀

  /http://www.expert.fi/Tuotteet/Audio/Kuulokkeet/Philips-SHB5100BK) Tämän tapaiset, mutta tosiaan Jabran. En löytänyt enään heidän valikoimistaan tuota mulla olevaa mallia.

  • Hei kiitos vinkistä, näitä en olekaan vielä tutkaillut! Täytyy kaivella missä olisi myynnissä ja katsella arvosteluita 🙂 !

 3. Itse käytän töissä nimenomaan sennheiserin (parhaat napit ikinä!!) nappeja, mutta treenatessa mulla nämä

  Sanoit että mielummin napit mutta noi on niin super hyvät että pakko vinkata! Ja olen sitten todella vaativa näissä kuulokeasioissa. 😀 Oon testannut ainakin 3 eri langattomat ja noi on aivan omaa luokkaansa. Pysyy niin jämäkästi päässä etten ole vielä sellaista liikettä keksinyt missä noi lentelisi/valuisi. Lisäksi nuo on suunniteltu urheiluun ja se on otettu myös huomioon noissa ’korvakupeissa’ eli ei hiosta vaikka itse myös hikoilen kuin pieni sika päästä ja naamasta. Voin todella lämpimästi suositella !! 🙂

 4. Nämä on kylläkin juuri perinteisen malliset, ”on-ear”kuulokkeet, mutta….niissä on pestävät kuulokkeen pehmusteet ja suunniteltu urheiluun. Itse tilasin nämä n.kaksi kuukautta sitten ja salilla käyttänyt siitä asti 4-5krt/viikossa ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen 🙂 Kyseessä on Urbanears Hellas-kuulokkeet.
  https://www.urbanears.com/ue_fi_en/hellas/

 5. Ostin innoissani noi Jaybirdit, mutta eihän ne mitään päässä pysyny. Onneks Gigantille sai palauttaa.. Hommasin tilalle pienen bluetoothilla puhelimeen yhdistettävän möhkylän Sonylta. Puhelin on reenikassissa ja voin ohjata musiikkia pienestä palikasta housunkauluksesta. Piuhat ei häiritse kun laittaa paidan alta kulkemaan 🙂 On myös halpa, http://www.gigantti.fi/product/puhelimet-ja-gps/kuulokkeet-ja-kaiuttimet/SBH20BLK/sony-sbh20-bluetooth-kuulokkeet-musta.

 6. Elixir Bluetooth nappikuulokkeet eivät pysy korvissa, liian suuret-pitkät napit. Sopivan mitättömät.
  Myydään Elifir-nimellä..huijausta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta