Suupielet sokerissa!

Let’s do some vappu!!

Tässä vapussa on ollut kyllä kaikki palaset kohdallaan. Arska paistaa, grillit on kuumana ja meikeläinenkin onnistunut välttämään kaikki ilmapallot (kärsin jonkin asteisesta ilmapallofobiasta…).
Täällä se ehtoisa bodymartta vaivasi eilen minkä hauiksesta lähti!! Ajattelin nimittäin kerätä tällä kertaa pisteet makeaa rakastavalta appiukkoltani kotitekoisilla MUNKEILLA! Munkkeja tässä onkin vähän jo kaipailtu…omat jäi jonnekkin matkan varrelle.. Eli appiukko joutui tyytymään ihan sokeroituihin versioihin, mutta taisi pisteitä ropista silti! Anoppikin kehui, vaikkei tykkää makeasta. Mutta vastapaistetut munkit ovat ainakin omasta mielestäni ihan jumalten ruokaa…mmm…

Olen jo muutamana vuonna unelmoinut munkkien paistamisesta! Ja koska niitä ei juuri muuten sovi syödä kuin vappuna, niin pitihän se kokeilla saadaanko koko naapuruston näyttävin rasvapalo aikaiseksi! Eli ei sitten muuta kun taikina kohoamaan, liesituuletin päälle ja räiskimään vettä kuumaan öljyyn. Kyllä ammattilainen osaa niksit! Munkkihan on tuo kevään kevein herkku, mutta jos muuten on pysynyt kaidalla tiellä, niin kyllä sinne suuhun mahtuu muutama munkkikin. Huomenna palataan sitten taas siihen broilerin rintafileeseen ja riisiin. Tältä se lopputulos sitten näytti!

Pullataikina syntyy tältä emännältä käden käänteessä…or not! Ohjeesta piti katsoa, myönnetään.
Tässä ne nyt sitten on! Luovuttakaa vuoden kotihengetär palkinto välittömästi!!!
Mitäkähän se appiukko tykkää mun munkeista??

Eilen kävin itsekin vähän varastoon bodailemassa kun tiesin, että vappuna tulee herkuteltua. Kisapainosta on tullut takaisin vajaa kolme kiloa, eli ihan hyvällä omallatunnolla tässä vappua pääsee viettelemään. Hyötyliikunnaltakaan ei ole voinut välttyä. Pääsin vielä ennen illan karkeloita pihahommiin, täällä kaksi ”viherpeukaloa” on nimittäin pikkusen pulassa, kun ei paljon ole kokemusta… Sen verran nyt osasin, että enimmät ja kuolleimmat kitkin pois, mutta kai tuonne plantaasille pitäs joku horsma istuttaa! Hävettää kun naapureilla on nypittynä joka ikinen rikkaruoho pois ja näyttävät kukka-asetelmat etupihalla. No, asiaan saattaa vaikuttaa se, että meillä asuu naapurissa 80% eläkeläisiä, joilla sitä aikaa siihen nyppimiseen on vähän enemmän.
Koko ikänsä kun on kerrostalossa asunut, niin nämä pihahommat ja muut japanilaiset puutarhat ei ole ihan ominta alaa. Onneksi tuohon sataan neliöön ei ihan kamalasti mahdu ja koirat kaivaa varmaan nekin vähät mitä saadaan multiin :D… Lupaan postata kuvia sitten kun homma on niinsanotusti hoidossa. Huomenna täytyy ottaa täsmäisku plantaageniin. Vieläkö ehtii osallistua Suomen kaunein piha 2012-kilpailuun??

Jotta blogin alkuperäinen idea ei unohtuisi, niin pieni pätkä treeneistä… 
Aloitin viime viikolla uuden reeniohjelman suunnittelemisen ja testaamisen. Olen suunnitellut tämän ohjelman  itse ja tämän viikon olen muokannut sitä vielä tarpeiden mukaan, vaihdellut liikkeiden paikkaa, toistoa määriä tms. Ohjelman suunnittelu ei ole kuitenkaan mitään ydinfysiikkaa (toki sekin on hallussa..) ja itselläni on jo sen verran tietoa että yksi treeniohjelma saadaan kasaan. Mulla on myös selkeä visio siitä, mitä alueita tulee kehittää (no, riittää kun katsoo kisakuvat) ja siitä, minkälaista treeniä haluan tehdä. Kovaa mennään edelleen, se nyt on ihan selvä! Ja lihakset tulee olemaan varmaan ennennäkemättömässä jumissa…
Painotus on selkeästi alakropassa ja olen hakenut vähän uusia liikkeitä ja tekniikoita avuksi. Tällä tavalla säilyy myös mielenkiinto, koska samojen liikkeiden hinkkaaminen alkaa kyllästyttää ja toki treeniä täytyy muunnella kehityksenkin kannalta. On olemassa muitakin alakropan liikkeitä kuin kyykky ja jalkaprässi! Tietysti ohjelmassa on toki hyväksi havaittuja vanhoja liikkeitä, kuten sata ja yksi vartiaatiota kyykyistä. Aijon vain keskittyä entistä enemmän tuntumaan, lihaksen supistukseen ja etenkin siihen, että saan lihasryhmät väsytettyä aivan loppuu asti. Lisäksi otan ohjelmistoon ylämäkitreenit…tästä taisikin olla jo puhetta. Nyt on taas ihan mieletön hinku päästä salille ja näkemään tulokset!! Lupaan myös antaa esimerkkejä treeneistäni ja video on tilauksessa lähiaikoina.

Loppuviikosta matkaammekin iloiseen Itä-Suomeen, joten miesie-postausta luvassa. Nauttikaa vapusta!

GLADA VAPPEN SÄGER OCKSÅ ALI-HUNDEN!!
fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta