Synnytys on peruttu???

Kyllä se kuulkaa nyt taitaa olla niin, että tämä mun suunnittelema lapsen synnyttäminen onkin peruttu.

31215_2 (1 of 1)
Huhuu!! Onko siellä vatsassa sittenkin vain eilinen sushilounas tilaa viemässä???

Tiedättekö sen tunteen, kun teillä on vaikka jotkut kivat juhlat joita olette odottaneet viikkokaupalla ja sitten edellisenä päivänä nousee kuume?
Tai olette ostaneet liput jollekin huippukeikalle, joka sitten viime tipassa perutaan. No, sellainen fiilis mulla vähän eilen oli. Hitto, hyvät bileet onkin peruttu!!!

Koko homma lähti tiistaina NIIN lupaavasti liikkeelle… Kaikki merkit oli ilmassa, oli vähän tulppaa, oli tiukkaa ja säännöllistä supistelua, oli se kuuluisa ”vahva tunne, että tänään se syntyy” (johon ei muuten ole sitten luottamista BTW). Oli varattu hauska päivä syntymälle, eli 1.12, koska joulukalenterin ensimäinen luukku. MUN ISÄ OSTI JOPA TÄYTEKAKUN 😀 !!! Joka on jo kuulemma syöty…..
No, toinenkin päivä olisi ollut ihan hauska, koska Benkin on syntynyt toinen päivä (helppo katsokaas muistaa, muutenhan oman lapsen syntymäpäivää onkin aika vaikea muistaa). Itse olen syntynyt muuten 19.4, eikä siinä päivässä ole minkäänlaista logiikkaa tai hauskaa muistisääntöä, mutta hyvin olen pärjäillyt.
Tänään on joulukuun kolmas ja olenkin koittanut kovasti miettiä, että onko päivämäärässä 3.12.15 mitään niin hauskaa muistisääntöä, että silloin kannattaisi syntyä….? Onko silloin kellään muulla sukulaisella synttärit tai edes nimpparit?
Ilmakin olis ollut eilen niin hieno syntyä… hittolainen. ”Muistan kun synnyit joulukuisena, aurinkoisena päivänä”. Nyt voi sitten olla, että lapsi joutuu syntymään perushelsinkiläiseen talvisäähän – eli vesisateeseen. Mutta eiköhän me siitäkin selvitä!

31215 (1 of 1)

Ehkä eniten harmittaa se, etten osaa vastata jatkuviin kysymyksiin ”milloin se syntyy?”, koska moni potentiaalinen päivä on jo käytetty – mutta täysin itsestäni johtumattomista syistä! Olen kyllä koittanut tehdä kaikkeni asioiden edistämiseksi, mutta nyt shokkiuutinen, joka voi järkyttää monia; Ne temput ei auta! Tai ei ainakaan mua. Olen veivannut lantiota ympäri typerän näköisenä meidän olohuoneessa (terkut naapurille), tanssinut uusimman Les Mills Body Jam-ohjelman, maistanut anopilta punkkua, käynyt saunassa, siivonnut koiran pissat matolta, levännyt ja tehnyt mindfullness-harjoituksia ja nämä kaikki ovat vaikuttaneet EI MITÄÄN! Tähän tilanteeseen auttaa tasan joko oksitosiini, prostaglandiini tai cytotec ja toivon erittäin hartaasti, että mihinkään noista ei jouduta turvautumaan.
Nyt mä lähden lakkaamaan kynsiä ja mietin, josko joku lähtis mun kanssa Itikseen käymään, koska haluaisin vierailla Hope RY:n joululoungessa. Mä voin saman tien synnyttää vaikka sovituskoppiin, ei sen niin väliä. Olen avoin ihan kaikille vaihtoehdoille.

Loppuun mun tän hetken ”luukutusbiisi”, aivan loistavat sanat!
”Ei jumalauta, tuo salamitoasti ja lärvilauta” saattaa kuvata toisinaan munkin tuntemuksia 😀 …

fityoutoo

5 vastausta artikkeliin “Synnytys on peruttu???”

  1. Jösses sie oot kaunis! Hyvää joulun odotusta, odota nyt vielä jouluakin kaupan päälle! 🙂 Sitten viimeisenä vaan ei vähäisimpänä, pidän kirjoituksistasi, edelleen, plus instan videot on aina toimivia ja huumorintajusi on pettämätön! Oiskohan tossa nyt suurinpiirtein kaikki, eli terkuin tällain tosielämän fani!:D

  2. Tähtää itsenäisyyspäivään, aina vapaapäivä = ei tartte miettiä mikä on lähin sopiva viikonloppu jossa synttärit voi viettää! 😀

  3. Mä olin 37-40+2 joka päivä ihan varma, että ”tänään se syntyy”. Joka ilta menin nukkumaan odottaen yöllistä lähtöä. Ja kokeilin kaikki mahdolliset kikat, raskausajan parhaan lenkin juoksin laskettuna päivänä 😀 Sit luovutin ja odotin vaan käynnistyspäivää. Kuitenki 41+3 tuli jäätävä mahakipu ja mies yritti pakottaa sairaalaan. En suostunut, kun sen piti syntyä vasta käynnistyksellä. Lopulta mies suunnilleen raahas mut näytille ja kätilö passitti saliin nopeesti. Kätilöllekin olin vähä näreissäni, kun saliin piti mennä ”ihan turhaan”. Kuitenki meni van pieni hetki ja vauva sieltä tuli – ilman käynnistystä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta