Synttärisuklaata!

*Postauksen tuotteet saatu blogin kautta1904_9 (1 of 1)

En tajua miksi kukaan ei kehtaa ikinä sanoa, että ”mulla on tänään synttärit”? Vai pelkääkö ihmiset, että joku onnittelee 😀 ?
No mä  kehtaan sanoa! Mulla oli tänään synttärit ja täytin 33-vuotta! 

Eikös nykyään 40 oo uus 30, eli tämän teorian mukaan mä oon lähes 20 😀 ?? Ei tää ikä nyt mikään katastrofi ole, mutta ehkä kuitenkin olis ollut kivempi täyttää tänään 25 tai 26 vuotta. No, mulla oli luvuista huolimatta aivan tosi hieno päivä auringonpaistetta myöten! Sain hurrilta 33 ruusua ja ihan uskomattoman määrän onnentoivotuksia puheluiden, korttien, viestien ja jopa videotervehdysten muodossa. Näistä viimeisin tallentui mun verkkokalvolle ikuisiksi ajoiksi ja ehkä hieman traumatisoivasti 😀 …. Mä oon vakuuttunut siitä, että mun ystävillä on usein hieman kyseenalainen huumorintaju…

1904 (1 of 1)

Olen edelleen karkkilakossa – thanks to you, mutta halusin silti juhlistaa päivää jollain makealla! Tähän päivään sopi jotenkin täydellisesti raakasuklaa. NUORENTAVA raakasuklaa, tietysti. Rasva silottaa ryppyjä!
Suklaan valmistukseen käytin Foodinin tuotteita. Olen heidän kanssa blogiyhteistyössä, eli saan heiltä tuotteita, joita käyttäisin muutenkin. Tutustuin Foodiniin yrityksenä ja sen perustajiin eräässä blogitilaisuudessa ja kiinnostuin. Esimerkiksi tilaisuudessa maistelemani chia-suklaa oli yksi parhaista raakasuklaista, mitä olen ikinä maistanut! Toinen Foodin suosikkini on maustamaton luomu heraproteiini, jolle ei löydy vastusta! Se on ihan uskomattoman kermainen hera, joka siksi sopii ihan täydellisesti smoothieen! Multa kysytään tosi usein mikä olisi hyvä ja luonnollinen heraproteiini ja tässä on sellainen. 1904_3 (1 of 1)

Raakasuklaan valmistaminen on oikeasti ihan älyhelppoa ja sen voi tehdä joko valmistuspaketista, jossa on kaikki ainekset ja ohjeet valmiina tai kuten itse, hankkia valmistusaineet erikseen jos haluaa sooloilla. Perusmassaan tulee vesiahauteessa sulatettua kaakaovoita ja kaakaojauhetta. Oikeastaan kaikki muu onkin sitten maun mukaan pelaamista; Itse laitan raakasuklaaseen myös riisinlesejauhetta, hunajaa makeutukseen, merisuolaa ja joskus macaa antamaan lisäboostia.1904_4 (1 of 1) 1904_5 (1 of 1)

Tällä kertaa laitoin suklaamuotteihin Foodinin cashewpähkinöitä ja kookosmannaa (kookossosetta). Suklaaseen sopii hyvin kaikki erilaiset sattumat, kuten inka– ja mulperimarjat , rusinat ja pähkinät! Täytesuklaa eli raakasuklaakonvehdit mulla on vielä kokeilematta. Olen ihan koukussa raakasuklaaseen, vaikka se ei maistu eikä sen kuulukaan maistua miltään fasun siniseltä. En edes itse ajattele sitä minään karkin korvikkeena, vaan se on enemmän pieni terveellinen ja herkullinen välipala. Joskin rasvainen sellainen tietysti! Raakasuklaata voi syödä kerrallaan muutamia paloja siinä missä tavallista suklaata voi vetää vaikka koko levyn kerrallaan! Jos suklaa maistuu kitkerältä tai pistävältä, niin yleensä silloin aineksien suhde ei ole ihan sattunut kohdilleen tai makeutusta on liian vähän! Kannattaa silti ehdottomasti kokeilla, koska raakasuklaa pitää nuorena 😀 ! Lisäksi itse tehty suklaa on yleensä parempaa, kuin kaupassa myytävät levyt. Ainoan poikkeuksen tekee tuo chia-suklaa, jota voi syödä ihan sellaisenaan pussista jos ei jaksa sulattaa ja laittaa muotteihin…1904_6 (1 of 1)1904_7 (1 of 1)1904_8 (1 of 1)

Maistuuko teille raakasuklaa? Tuleeko usei tehtyä itse vai ostatteko kaupasta valmiina?

HUOM! Tänä iltana klo.18 Hyvinvointistudio Lupauksessa järkättävässä Raskaus & Treeni -infossa on vielä muutamalle tilaa peruutusten takia! Lisätietoa löydät tästä postauksesta!
I
lmoittautumiset mulle sähköpostiin [email protected]

fityoutoo

Yksi vastaus artikkeliin “Synttärisuklaata!”

  1. Mä olen kerran ostanu apteekista raaka suklaapatukan, ja hyi olkoon! Ei ikinä enää! 😃 Oli kyllä niin pahanmakuista että.. No täytyy antaa mahdollisuus jos joku antaa maistettavaksi itse tehtyä, mutta en kyllä enää osta kalliita patukoita 😂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta