Syön salaattia, ajattelen vohveleita…

Nyt on facessa taas joku lettu ja vohvelibuumi meneillään! Ei oo rentoo! Niin vaan kivasti vertaillaan mitä eri täytteitä niihin on laitettu ja miten kivasti se sulanut kermavaahto valuu suupieliä pitkin. Yritän hakata päätäni keittiönpöytään, jotta saisin tämän kammottavan mielikuvan pois mielestäni.. mutta turhaan! No, odottakaahan pari kuukautta niin olen varmaan valmis lahjoittamaan toisen munuaiseni yhdestä rasvaa tihkuvasta räiskäleestä…
 
Näin joulun jälkeen minulle on tullut taas pyyntöjä ruokavalioista. Teen niitä ns. harrastusluontoisesti tutuille ja tutun tutuille. Toivon myös, että omalla projektillani voisi olla positiivinen vaikutus jonkun ihmisen kuntoilukipinän syttymiseen! Haluan olla terveellisten elämäntapojen…hmm…kukas raamatun henkilö tähän kohtaan sopisikaan hyvin…? Terveellisten elämäntapojen lähettiläs joka tapauksessa! Tosiasia on kuitenkin se, että there’s no easy way out. Varsinkin näin joulun jälkeen, kun kivana pikku lisänä on vielä maailman huonoin omatunto joulun mässäämisen jäljiltä, niin sen urakan aloittaminen tuntuu oikein extra vaikealta. Mutta miksi ei nyt? Miksi vasta ensi viikolla?
Muistattehan sen vanhan sananlaskun; Ensimmäinen päivä on hirressäkin se pahin.
No okei, tässä tapauksessa viikko… sitten alkaa helpottaa. Aloita vaikka sillä että eliminoit kaapeista kaiken sellaisen, joka aiheuttaa vain turhaa painonnousua ja huonoa omatuntoa. Suosittelen myös lämpimästi ruokapäiväkirjan pitämistä. Ja mikä tärkeintä, lopeta tekosyiden keksiminen!!!
 
Oma etureisitreenini ei mennyt tänään ihan niin kuin olisi pitänyt. Ei, tällä kertaa hintelä sinipaitainen mies ei ollut vaivautunut paikalle, mutta jotenkin ei vaan toiminut! Vähän niin kuin ihmissuhteet, joskus ei vaan toimi! Alku näytti vielä lupaavalta, mutta toinen liike oli tälle blondille ihan liian monimutkainen ja niin tais olla se kolmaskin. Vaikka tämä oli siis jo toinen kerta kun teen saman treenin. Eli kai mulla on huomenna etureisien sijasta vaan niskat kipeät! No, täytynee tehdä treeniohjelmasta joku älykkyysosamäärän huomioiva versio!
Illalla kävimme sitten tyttöjen kesken katsomassa Hysteria-nimisen leffan. Kiinnostuin välittömästi, kun kuulin että elokuva kertoo hieromasauvan keksimisestä, vanha pervo kun olen.
No, aika ”lame” matskua oli, vähän jo alussa petyin kun leffa olikin K-11 :D. Eli ei vissiin mitään kovin HC materiaalia tulossa! Älkääkä ymmärtäkö tätä väärin…heh heh.
Leffa oli siis kokonaisuudessaan hiukan pitkäpiimäinen, vaikkakin ihan huvittava. Siitä olisi vaan voinut unohtaa ne turhat romantiikkalöpinät, miksi joka ikisessä leffassa täytyy olla joku onnellisesti päättyvä rakkaustarina?? No okei, annoin taas itsestäni tosi oudon kuvan. Selvä homma, menen nukkumaan. Ei enää näin ala-arvoista elokuvakritiikkiä jatkossa…
fityoutoo

2 vastausta artikkeliin “Syön salaattia, ajattelen vohveleita…”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta