Tämän vuoden viimeinen kimppatreeni on 12.9

Kimppatreeniä on taas kyselty, joten ajankohta tämän vuoden viimeiselle kimppatreenille on vahvistunut;

eastbody_malmi2 (1 of 1)

Treeni pidetään lauantaina 12.9 Malmin Eastbodylla osoitteessa Kirkonkyläntie 7. Ryhmät ovat samat kuin viime treenissä eli

Ensimäinen ryhmä (aloittelijat) klo.11-13
Tämä ryhmä on tarkoitettu sinulle, joka et ole juuri treenaillut salilla. Olet ehkä hieman hukassa eri laitteiden ja kahvojen keskellä, etkä keksi mitä salilla voisi tehdä. Kahden tunnin aikana opettelemme perusjuttuja ja käymme läpi jokaiselle lihasryhmälle toimivia perusliikkeitä! Sen lisäksi jokainen osallistuja saa treenin jälkeen itselleen ohjelman, jolla salitreenin voi aloittaa tehokkaasti ja turvallisesti (liikkeet käydään yhdessä läpi).
Treenissä voit myös vapaasti esittää omia kysymyksiä treeniin ja ruokavalioon liittyen.
Treenin hinta 35€ (sis ALV) sisältäen salimaksun. Ryhmään mahtuu 6 henkilöä.

eastbody_malmi1 (1 of 1)

Toinen ryhmä (kovaa treenaavat) klo.13-15
Tällaista yhteistreniä on kyselty kovasti! Tässä ryhmässä siis treenataan kovaa, mutta mikään pro ei todellakaan tarvitse olla! Riittää kun tiedät perusjutut eli aivan nollasta ei tarvitse tekniikoiden kanssa lähteä. Käydään koko kroppa läpi kiertoharjoittelutyylisesti, jotta liian pitkiä odotteluita ei tulisi. Jokainen saa treenin myös paperilla. Tässä treenissä siis keskitytään hikoilemaan ja kannustamaan kaveria! Lupaan, että kroppasi on tulessa tämän treenin jälkeen!
Treenin hinta 35€ (sis ALV) sisältäen salimaksun. Ryhmään mahtuu 5 henkilöä.

kyykky3 (1 of 1)

Jos treeni kiinnostaa niin NYT on sitten viimeinen mahis hetkeen päästä bodailemaan mun kanssa :). Lisäksi lauantaina on luvassa kunnon motivaatiopläjäys sateisen loppusyksyn salitreeneihin tai tule kokeilemaan, voisiko saliharjoittelu olla sun juttu…?
Ilmoittautuminen sähköpostiin [email protected] ja viestin otsikoksi ”Kimppatreeni 12.9”. Ilmoittautuminen on mielellään sitten sitova, eli jos ilmoittaudut, niin mielellään myös ilmestyt paikalle.
Malmin Eastbodylle pääsee erittäin kätevästi julkisilla (junat ja bussit) ja Prisman parkkihallissa on ilmainen pysäköinti. Ilmoittautuneet saavat lisää infoa mailissa.
TERVETULOA!!

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta