Tammelantorille lähtijöitä??

Kyllä! I’m in manse! Tuokaa kilo mustaa hillolla!

Aina kun Stadi alkaa tökkimään on paras keino hypätä pikaisesti Tampereelle vievään junaan. Alunperin minulla piti olla täällä muutama työhomma, mutta niiden peruunnuttua tästä tulikin vain ihan puhtaasti vapaa-ajan reissu. Yleensä täällä ollessa tapaan perhettäni ja kavereitani ja ajattelinpa käydä vanhassa duunipaikassakin katsomassa, miten ne ovat siellä ilman mua pärjänneet ja maistuuko kahvi edelleen samalle. Luultavasti maistuu.

Aamupäivä meni taas eväitä valmistaessa, koska kahden päivän meny piti pakata mukaan. Oikeastaan aika kivaa puuhaa! Olenhan naismaiseen tyyliin kiintynyt pieniin muovikippoihin :)! Olen myös edelleen aivan hullaantunut tohon mun kylmälaukkuun…Ainoa vaan, että se on aika isokokoinen ja kantaminen vähän hankalaa, mutta SUPERkätevää kun voi missä tahansa milloin tahansa kaivaa esille herkullisen kanariisiannoksen. Tänäänkin söin kerran junassa ja toisen kerran bussissa matkalla Nokialle. Olisihan se tietysti ihan mukava mennä kavereiden kanssa syömään ja vähän herkutella kummitytön kanssa perjantai-illan kunniaksi, mutta ei auta. Panchon valkosipulihamppari ei vaan valitettavasti ainakaan tällä dieetillä tule nyt kysymykseen. Oletteko muuten maistaneet? Morjens…

Kävin myös treenaamassa, koska ylimääräisiä vapaapäiviä ei voi reissujen takia pitää. Ja mikä parasta –  uusi sali, uudet naamat! Muutenkin pieni ero tekee minulle ja Erän muille vakkariasiakkaille hyvää, niinkuin missä tahansa jatkuvissa ihmissuhteissa. Kuherrusvaihe on ohi ja alkanut vähän kyllästyttää…
Treenipaikkana toimi entinen salini, eli Wolf Fitness Club, joka onkin muuttunut aikalailla niistä ajoista kun itse siellä treenasin, nimeä myöten. Ihan paras paikka silti edelleen, hyvä palvelu ja laitteita on kuin särkänniemessä! Pääsin mm. tekemään pitkästä aikaa hack-kyykkyä, sitä kun ei erältä löydy. No, en nyt voi väittää että ihan hirveästi olisin sitä ehtinyt kaivata. Ja jumalaton polte perslihaksissa piti kyllä huolen siitä, ettei ihan heti tulekkaan ikävä! Tänään siis taas jalkapäivä ja ihan kun olis hiki virrannu näillä leveysasteilla jopa pikkusen hiukan paremmin… Vai johtuiko vaan siitä, että samaan rahaan sai tuijotella Bull Mentulan hikoilevaa naamaa ja etenkin kuunnella… Kaivakaa peltorit esiin!
Huomenna pidän bodailusta vapaapäivän ja sunnuntaina onkin luvassa herkkua, nimittäin poseeraustreenit Helsingissä! Paikalla ihmisiä, jotka ihan oikeasti osaa sanoa pitääkö sen jalan olla tälleen vai tolleen, niin ettei takapuolen pahimmat selluliittimöykyt näy yleisölle. No, tässä oli sen verran vitsiä, että siellä takaosastossa ei kyllä parane olla sitten vähääkään mitään joka muistuttaa selluliittia!! Nyt vaan äkkiä kuivaharjat ja satasen selluliittilotionit esille. Jos jotakin olisi vielä asialle tehtävissä.

Näissä bileissä alkaa tulemaan valomerkki, vaikka oikeastihan tässä vaiheessa vasta työnnytään tilatakseihin. Mutta nyt kun menee nukkumaan ja aamulla vetää taas puurot ja raejuustot naamariin, niin ens toukokuussa on jäätävässä tikissä heti terassikauden auettua! Sillon mää näytän vaan hauista niille, jotka hädissään vetää niitä pussikeittoja päästäkseen TAAS kesäksi kuntoon… Better start on time!
Hyvää yötä ja pitäkää ne housut jalassa. Ja lämpösukat.

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta