Tässä se tulee, siis eka jakso – katso ja kommentoi!

Moro!  Täällä kirjoittelee eräs nimimerkillä ”joko saa levätä?” 😀
Takana on suomipoppiristeilyä, vieraita, eilen pankkineidin 32-v synttärit ja tänään vielä yhdet 5v synttärit! Ens viikonloppuna en taida tehdä oikein mitään, paitsi treenata ja syödä hyvin. Tämä viikonloppu on kyllä ollut kaiken kaikkiaan aikamoinen kaloripommi, mutta huomenna taas palataan kuriin ja järjestykseen! Onneksi mulla on illalla spinningin veto, niin pääsee kiinni vähän treeniin pienen laiskottelun jälkeen. Eli tervetuloa Vuosaaren Fressiin vaan kaikki, tänään polkastaan syketunti klo.18.30!

Paljastin teille viime postauksessa, että mulla on pieni julkinen personal training -projekti meneillään! Tai siis itse en ole suinkaan treenattavana (vaikka toki sekin ihan mielenkiintoista olisi…). Tarkoitus olisi laittaa Joonas-herra siistiin kesäkuosiin ja TE saatte seurata projektia matkan varrella! Tänään onkin vuorossa siis eka jakso, jossa aiheena on Joonaksen kuntotestit, eli kartoitettiin kunnon puolesta lähtötilanne. Ensin Joonas laitettiin pyörän selkään polkaisemaan polkupyöräergimetri (se miehen ääni siellä taustalla on muuten salimme pääjehu Marko, joka oli seurailemassa testiä) ja sitten kokeiltiin lihaskuntoliikkeitä.
Toivonkin teiltä lukijat nyt kovasti kommentteja jaksosta ja ylipäätään kiinnostaako tällainen projekti? Ja olisko pitänyt hyväksyä kakki punnerrukset 🙂 ???

 

Jännää muuten, miten kriittinen sitä on itseään kohtaan. Ylianalysoi joka ikisen sanan ja lauseen, omasta ulkonäöstä puhumattakaan. Tää on vielä kuvattu kaikki vain kerran, eli meillä ei ole todellakaan mitään valmista käsikirjoitusta siitä, mitä seuraavaksi sanomme….

Emme ole lyöneet Joonaksen kanssa aivan tarkkoja päivämääriä lukkoon tälle projektille, mutta alustavasti on puhuttu kymmenestä viikosta. Jokin päivämäärä ja mitattava tavoite kannattaa aina olla, koska useimpia numerot motivoivat. Ihan pelkästään fiilispohjalla ei siis kannata mennä. Esimerkiksi kehonkoostumuksen muutos on meillä selkeä tavoite! Tosin haluan alleviivata, ettei se läskin poltto ole missään nimessä ainoa tavoite; Tarkoitus on järkevöittää ruokavaliota pysyvästi (edellisessä postauksessa Joonaksen ruokapäiväkirja!), sekä saada myös unirytmi kohdilleen. Lisäksi halusimme molemmat toteuttaa tämän projektin aika ns. pienillä muutoksilla, eli näyttää kaikille, ettei terveellisen elämän tarvitse olla mitään pakkopullaa eikä siihen tarvitse ”uhrata” jokaista hetkeä elämästään. Pienillä muutoksillakin saa jo pitkässä juoksussa isoja muutoksia aikaan kokonaisuudessa ja vastaavasti suuret muutokset lyhyessä ajassa eivät ole kovin pitkäikäisiä. Paljon myös ratkaisee oma asenne… Jos heti alussa lähtee kärimään sitä matkaa, niin kärsimystä se varmasti myös tulee olemaan! Onneksi Joonakselle on todella hyvä asenne ja meillä kemiatkin natsaa tosi hyvin yhteen.
Mä itse toivon, että viihdearvoa ei niinkään tuo se ”pudotin viikossa 10kg” -meininki (jota nykyään liian monessa ohjelmassa näytetään), vaan enemmänkin viihdearvoa toisi ihan vaikka meidän naamat 😀 ! No jää nähdätäksi se…

BTW… Ei se kuntopyörä mikään niiiin ihmeellinen ole, oikeasti 😉

fityoutoo

7 vastausta artikkeliin “Tässä se tulee, siis eka jakso – katso ja kommentoi!”

  1. Tosi hauska ja mielenkiintoista kyllä seurata projektin etenemistä!! Luulisin, että miehen olisi realistista pudottaa 10 viikossa kymmenisen kiloa, jos tosiaan mennään normaalilla, turvallisella vauhdilla, ei tv-formaattien tahtiin, että tuossa ajassa -30kg. 😀

  2. Tätä jään varmasti seuraamaan. Vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta.

    Punnerruksissa olisi voinut alkuun ohjeistaa millainen liike pitäisi olla, tuolleen vähän pumppaamalla on paljo kevyempi tehdä kuin koko liikerata. Olis kiinnostavaa mähdä, että montako menisi oikealla tekniikalla. Ja millainen ero todellisuudessa noiden tekniikoiden välillä on.

    Hyvä juttu tästä varmasti tulee!!

    • Moikka Annukka, ohjeoistus ja esimerkki oli kaikista liikkeistä toki – sitä ei vaan näy videolla. Eli Joonas vaan paniikissa unohti miten piti tehdä ja kun hän lähti niin kauhealla vauhdilla tekeen niin olisi pitänyt laittaa peli heti poikki 🙂 …

  3. Mielenkiintoinen projekti ja kovasti vaan tsemppiä Joonakselle! Kyllähän kymmenessä viikossa saa muutosta aikaiseksi, mutta ei tosiaan niillä keinoin kuin jossain hieman kyseenalaisissa tv-ohjelmissa hommat hoidetaan.
    Jos itsellä olisi nyt ylimääräistä laittaa omaan valmennukseen/perstraineriin ja tuo välimatka ei Hesaan ihan niin pitkä olisi, niin Katri minä niin tulisin sinulle laitettavaksi ruotuun 🙂 Täytyy koittaa entisiä oppeja soveltaen saada jotain muutosta aikaiseksi. Ei kuitenkaan näitä ”kesäksi kuntoon” ja bikinikuosiin, vaan mieluusti loppuelämän kuntoon ja kuosiin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta