Tatti otsassa!!!

Varoituksen sana kaikille helvetin ilopillereille: Avautumista luvassa!!!


Päivä on vietetty niinkuin kunnon fitnesspersoonan kuuluukin, eli mässäilemällä ja pysyttelemällä kaukana liikunta-aktiviteeteistä. No, pohjalta on helppo ponnistaa…
Mulla piti (tietääkseni) olla tänään ohjauksia, mutta ilmeisesti informaatiokatkoksen johdosta niitä ei sitten ollutkaan. Päivällä suuntasimme sitten hurrin kanssa Tokyo 55:sen sushibuffaan ja tietäähän sen tyhmäkin, minkälainen paikka buffetti on ruokaa rakastavalle (raskaana olevalle) naiselle! Huomasin muuten, että buffaan oli sattunut samaan aikaan aikamoinen joukko varsin tukevia tyttöjä, joten onneksi tunsin itseni vielä pieneksi siinä porukassa. Vai oliko sittenkin toiveajattelua? Hyvin todennäköisesti oli!


Illalla mulla oli vakaa aikomus mennä salille, mutta puhelu anopilta ja tarjous pitsaillallisesta muuttikin suunnitelmat. Anopin pitsa on nimittäin sellaista jumalten herkkuruokaa, että on oltava täysin hullu tai dieetillä kieltäytyäkseen siitä! Pistelinpä siinä puoli pellillistä pitsaa ääntä kohti ja päässäni kuului fitnessguru Nicole Wilkinsin ohjeet siitä, kuinka cheat mealilla ei tule suinkaan syödä koko pitsaa, vaan ainoastaan muutama pala… Yeah right!
No niin. Nyt kun olen tappanut elimistöstäni jokaisen nopean ja varmaan myös kaikki hitaat solut, niin onkin hienoa aloittaa viikon työputki ohjausten merkeissä.
Nään jo sieluni silmin kuinka huomenna hikoilen kuin pieni sika heti alkuverryttelyn aikaan ja muut jumppaajat luovat minuun sääliviä katseita. 


Todellinen mahtivitutuksen laukaisi kuitenkin se, että pyykinpesukoneemme on ilmeisesti entinen! Hienoa tässä on etenkin se, että mulla on ehkä yhdet puhtaat sukat kaapissa ja nekin on ne, joiden jalkaanlaittamista välttelen viimeiseen asti, koska ne rullaantuvat lenkkareissa ikävästi jalkapohjaan. Myös muille puhtaille vaatteille olisi tilausta. Näinköhän tässä on mentävä vielä anoppilaan pesemään pyykkiä… Voihan venäjä!
Annan muuten pienen vinkin kaikille naisille; Älkää hitossa päästäkö miehiänne pesemään yksin pyykkiä! Seuraukset voivat nimittäin olla aika tuhoisat, ainakin kukkarolle. Ja elämä ilman pyykinpesukonetta on yllättävän hankalaa…Parempi siis vaan kääntää kalsarit toisinpäin!


Jotta kaikki olisi täydellistä on läppärikin nyt sitten ihan oikeasti romu. Ilmeisesti verkkokortti mikäli nippelinappeli räjähti ja vaikka kone aukeaa, niin nettiin sillä ei pääse. Mitenkähän kauas se lentäs tosta pihasta, jos ottas oikein tiukan kuulantyöntötekniikastakin tunnetun pyörähdyksen ja sinkoais sen ilmoille…? Arvauksia?  
No, it-nörtin taloudesta ei kuulkaa koneet heittelemällä lopu, vaan nyysin siltä toisen läppärin itselleni. Vaan kun ei siinä rakkineessa sitten ole sisäistä verkkokorttia vaan se maailmanlopun mokkula ja meillähän ei 3G kuulu! 
Sanonpahan vaan että nyt on sellanen metrinen molo otsikossa, että en tiedä mahdunko edes ovista ulos! Tosin tällä elämäntyylillä en tule mahtumaan niistä hetken päästä kumminkaan, joten taidan luovuttaa tämän blogin jollekkin edes vähän atleettiselle henkilölle ja alan itse pitämään sitä leivontablogia. 
”Katrin kakut ja pikkusuolaset”. 


Terve ja moro. Palataan asiaan kun olen vähemmän agressiivisella päällä.

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta