Teetä ja sympatiaa!

Sympatiaa tarvitseekin tämä pieni ihminen tässä  Helsingin niinsanotussa talvisäässä! Mutta kuten joku jokus on sanonut – ei ole huonoja säitä, on vain huonoja varusteita.

Tämä päivä on mennyt siivotessa ja treenaillessa.. Voisinkin puhua ensin hiukan treenistä.
Treenaan Tapanilan Erällä, joka on so far yksi mukavimmista saleista, joissa olen käynyt! Rento henkilökunta ja kaikki mitä perus bodari voi laitteilta vaatia (eli penkki ja solarium 😀 )! Erä on myös aivan kohtuu hintainen jopa näin opiskelijalle, varsinkaan kun ei käy misään jumpissa vatkaamassa.
Treenaan 5krt viikossa kahden viikon syklityksellä, eli hiukan erilaiset ohjelmat vuorottelevat viikottain.  Jokaista lihasryhmää treenaan kerran viikossa. Nyt dieetillä treenaan hiukan eri tavalla, kuin ennen, eli yksi treeni on tullut lisää crossfitin paikalle. Tiedän että tuttavapiirissäni on muutamia crossfit-maanikoita ja niin paljon kun sitä oksennus suussa treenaamista rakastinkin, niin se vetää kroppani aivan liian jumiin. Joten se on nyt ainakin toistaiseksi unohdettu. Salilla treenaaminen on muutenkin suuri intohimoni! Mistään muusta lajista en saa niin hyvää fiilistä! Ja nyt en puhu sitten mistään pinkkien käsipainojen heiluttelusta samalla kun vaihdetaan parhaimmat skuupit naapurin Pirjon kanssa…Vaan kunnon ähisemisestä ja naaman vääntelystä! Tiedän, rumaahan se on, mutta on se nyt kauniimpaa, että minä irvistelen, kun se parhaat päivänsä nähnyt salihousuissa ja 80-luvun verkkatakissa räkivä äijä!

Sitten siivoamisesta. Meillä on 12-viikkoinen koiranpentu kotona, joka pakottaa minua pitämään luutun jatkuvasti valmiusasennossa! Ja voin kertoa, että tuosta pienestä dobberinalusta tulee sitä kakkaa…sitä vaan tulee niin paljon että mä en tajua miten se sen tekee! Olenkin nöyrästi tyytynyt osaani lehtien levittäjänä, kakan kerääjänä ja pissan luuttuajana. Olen muuten aivan fiksoitunut siivousvälineisiin! Erityisesti sydäntä lähellä ovat kaikenmaailman erilaiset sumutettavat puhdistusaineet… Myös rättejä on nykyään niin moneen lähtöön! Kyllä on mennyt hifistelyksi sekin puuha.
Iloisia treeni- ja siivoussessioita!

fityoutoo

2 vastausta artikkeliin “Teetä ja sympatiaa!”

  1. En tiiä mistä bongasin tän sun blogin, mutta oli pakko alottaa ihan alusta asti lukemaan tätä sun tarinointia! 😀 nauran vedet silmissä ja kuset housussa! Kiitos tästä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta