Terve taas!

Terveen paperit kourassa on taas hyvä jatkaa elämää :).
Viikon verran kestänyt turistiripuli tai mikälie oli kyllä suoraansanottuna elämäni yksi hurjimmista taudeista! Olen äärettömän harvoin kipeä ja viimeksi olin oksennustaudissa helmikuussa 2011. Terkut vaan Varalan Urheiluopiston LOKkilaisille… Siitä samasta ihanuudesta sai maistaa melkeinpä koko luokallinen! 
Nyt olen kuitenkin taas elävien kirjoissa ja todella iloinen siitä, koska en olisi jaksanut sairastaa enää päivääkään!

Karu fakta on kuitenkin se, että olen ollut kokonaisen kuukauden liikkumatta! Ei todellakaan tällaiselle liikuntafriikille ihan helpoin fakta nieleskellä…
Olinkin siis lähdössä pienellä varauksella lauantaina Fressin jokavuotiseen koulutuspäivään eli Fressi conventioniin. Jumppaa oli luvassa koko päivän, mutta onneksi mukaan mahtui pari luentoakin, joten ihan kieli vyön alla ei toki painettu. Ihme ja kumma jaksoin kuitenkin veivata zumbat sun muut aika kevyesti! Töppönen ei tuntunutkaan niin painavalta kuin aluksi pelkäsin, joten ehkä se hyvä, tai no ainakin kohtalainen pohjakunto auttaa asiaan. En ollutkaan siis ihan rapakunnossa! 
Koko päivän paras tunti oli ehdottomasti Riina Olmalan ”sweat dance”, koska Riina vetää sellaisella intohimolla ja hurmoksella nuo tuntinsa, että tuntuu että itse lentää välillä takaseinästä läpi :D! Ja kyllä siinä hiki todellakin tuli! Riinan huipputunnille pääsee aina maanantaisin meillä Fressi Vuosaaressa ja jos baarissa suuntaan heti ekana tanssilattialle, niin tässä ryhmäliikuntatunnissa ei mene kyllä vikaan!

Minä ja meidän toinen Fressi Trainer eli Johanna!

Päivän huippuantia oli myös Jukka Harjun ruokavalioon liittyvät luennot. Olen käynyt muutamilla ruokavalioita koskevilla luennoilla aikaisemminkin, mutta tällä luennolla tykästyin Jukan todella selkeään (vaikkakin nopeaan) luennointiin! Aihe käsitteli ravintoa yleisesti – eli ei siis vouhottanut jostain yhdestä ja ainoasta/oikeasta tavasta syödä! Aikaa oli tosin aivan liian vähän aiheen mielenkiintoisuus huomioonottaen ja olisin varmaan voinut istua kuuntelemassa koko päivän! No en tiedä olisko takamus sitä kestänyt… Pidin myös hieman tieteellisestä lähestymistavasta asioihin, vaikkei minussa olekkaan juuri itsessä ydinfyysikon vikaa. Ihailtavaa kuitenkin, että joku on niin omistautunut asialleen. Sai taas itsekkin ajateltavaa… oma syöminen on ollut niin retuperällä, että sain taas hyvän muistutuksen, mitä kroppa TODELLA tarvitsee. Ihan jo pelkästään se, että kasviksia on tullut viime aikoina syötyä normaalia vähemmän ja veden juonnissakin on petraamista matkan jälkeen. Nuo kaksi asiaa ovat kuitenkin omasta mielestäni terveellisen ruokavalion yhdet tärkeimmistä asioista! Ruokavalioasiat tulivat myös puheeksi törmätessäni tämän vuoden Fitnesin suomenmestariin, eli Eveliina Tistelgreniin! Oli hienoa vaihtaa hänenkin kanssaan kuulumisia ja onhan kyseessä aika hiton kova mimmi kovalla asenteella! Eveliinan omaa blogia voi seurailla täältä! Superpaljon tsemppiä Eveliinalle dieettiin ja tuleviin nuorten MM-kisoihin!!

Puman osastolta tarttui mukaan ”motivaatiovaatteet” eli uudet jumppatrikoot ja juoksupaita! Nämä päällä laitetaan sitten keväällä taas jalalla koreasti!


Illalla olinkin sitten jo niin ”done” kotiinpäästyäni, etten jaksanut enää lähteä gaala-osuuteen jatkoille, mutta sen verran potkittiin hurrin kanssa itseämme liikkeelle, että tehtiin yllätyshyökkäys pankkineidin järjestämiin halloween kekkereihin! Taas oli ihan mielettömiä asukokonaisuuksia, vaikka me oltiinkin aika tylsästi vaan pukeuduttu vain hurriksi ja sen tyttöystäväksi.
Siinä kun puolen yön aikaan kaivautui peiton alle niin ei tarvinnut paljon lampaita laskea… Huh huh mikä päivä!


Se on kuitenkin varma homma, että tämä nainen on nyt iskussa taas! Huomenna alkaa viimeiset kuusi viikkoa ennen mammalomaa ja siinähän ehtii vielä vaikka mitä. 
Mitä tulee näihin vauvakuvioihin, niin vaunut, turvakaukalo ja sänky on hankittu, joten suurimmat on siis alta pois. 
No hätä siis senkin puolesta! 🙂 Laitan kuvaa tulemaan seuraavassa postauksessa!

fityoutoo

Yksi vastaus artikkeliin “Terve taas!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta