Terveiset täältä jostakin…

Mökillä ollaan lomailemassa ja vahvasti mie/sie-vyöhykkeellä! Karattiin koko perheen voimin tänne keskelle-ei-mitään ja meidän kaupunkikämppä sai uudet kesäasukkaat! Katsotaan kuinka pahasti tässä mökkihöperöityy. Rakastan nimittäin myös aika paljon kaupunkielämää, tai lähinnä sen helppoutta… Onhan täällä toki kaikki mukavuudet ja lastenhoitoapuakin koska omat vanhempani ovat täällä myös. No, se on toki eri juttu jaksaako aikuisena omia vanhempiaan enää ihan 24/7, mutta tärkeintä on että saadaan hurrin kanssa vihdoin ja viimein viettää yhteistä aikaa. 

Yksi mun elämän parhaimmista asioista on se, että oon löytänyt elämääni sellaisen elämänkumppanin (öh kuulostaa jotenkin eläkeläisilmaisulta :)…) jonka kanssa on samanlaiset mielenkiinnonkohteet ja ETENKIN elämänarvot. Ehkä kaikki ei pidä puolisossaan tärkeänä sitä, että hänen kanssaan voi harrastaa tai tehdä jotain yhdessä, mutta mun mielestä se on tärkeää. Meilläkin on aika harvoin hurrin kanssa yhteistä aikaa enkä voisi kuvitella, että silloin pelkästään maattais sohvalla ja töllötettäs tv:tä. Olen itse aktiivinen ja mieheni on yllytyshullu joten kombinaatio on täydellinen! <3
Salilla käydään toki aina yhdessä kun voidaan, nykyään toki lapsen takia harvemmin. Nyt meille tuli lomalla mahdollisuus vuokrata kajakki ja sytyin ideaan heti (hurrikin pienen lämmittelyn jälkeen, koskä hänellä on vähän huonoja kokemuksia Malesiasta meidän kanoottikokeilusta…)! Lisäksi mä en jaksa montaa päivää vaan maata paikallani (eikä se mitään kyllä kulutakkaan) joten actionia täytyy kesälomallakin olla! Pari kertaa on nyt käyty heittämässä lenkki ja varsinkin eilen peilityynellä järvellä fiilis oli kyllä muy bueno! Tänään tehtiin jo vähän pitempi lenkki mutta lintufobiani heräsi taas inhottavasti henkiin parin ihmissyöjälokin ansiosta!!!
mökillä

Sen lisäksi otettiin kunnan salille kuukausikortti. Kyseessä on ihan kohtuullisesti tai itseasiassa oikein hyvin varusteltu kuntosali jonne on tästä mökiltä matkaa 12km. Vaikka ei ihan joka päivä jaksaisi salille mennäkkään käymään, niin ”kohtuullinen” 20€:n kk-kortti maksaa itsensä varmaan aika nopeasti takaisin :). Kertamaksu on muuten 2€ ja opiskelijoilta 1€. Kehtaavatkin vielä pyytää tuollaisia hintoja!

calle_sali

Mä olen huomannut viime aikoina sellaisen todella mukavan muutoksen itsessäni, että oma itsekriittisyyteni on vähentynyt huomattavasti! Sen sijaan että seisoisin peilin edessä puristelemassa omia persmakkaroitani olen ollut ihan tyytyväinen peilikuvaani vaikka tässä juhannuksena tulikin syötyä normaalista poiketen. Tekee oikeasti omalle päälle ihan hyvää relata välillä sen ”unelmien kropan” tavoittelusta. Tottakai tavoitteita täytyy olla ja niitä kohti mennä, mutta elämässä täytyy olla myös muutakin kuin joku maailman kalorittomimman pitsapohjareseptin metsästäminen! Esimerkiksi lomailu ja kesästä nauttiminen!

kuha

piirakka

fityoutoo

4 vastausta artikkeliin “Terveiset täältä jostakin…”

 1. Ihanan rentouttavan kuuloinen mökkeily teillä tiedossa, ja olette kyllä reippaita, kun otatte kuntosalikortin lomapaikkakunnallakin 🙂
  Katsoin jostain aiemmasta postauksesta, että miehesi näyttää jotenkin tutulta, ja nyt tuli tästä mieleen, että varmaan siksi, että näyttää vähän Heath Ledgeriltä 😀 Komea pari olette 🙂 Kivaa lomailua!

  • Hei moni on sanonut että hurri näyttää ihan siltä!! 😀 Joten et ole ainoa!

   Me ollaan vähän kai tällainen ADHD kaksikko, eli tekemistä täytyy olla. Ja no joo, kolme viikkoa porukoiden hoivissa on myös aika sietämätön rasti jos ei keksi mitään tekemistä :D…

   Hyvää lomaa myös sinne…. öö siis siinä tapauksessa että olet edes lomalla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta