Torstain ruokapäiväkirja!

Ruokapäiväkirjoja toivotaan tasaisin väliajoin, mutta en ole ollut niiden suhteen kovin aktiivinen. Yleensä unohdan joko a) kuvata syömiseni tai b) laittaa sen ylös 😀 . Lupasin kuitenkin muutamalle IG-seuraajalleni tällä viikolla ruokapäiväkirjaa, joten here it comes!

Mun suhde ruokaan vaihtelee. Joskus jaksan oikein panostaa, mutta tämä on vähän kausittaista. Olen siinä mielessä sellainen ikuinen haihattelija, että innostun ottamaan joskus pidemmäksikin aikaa itseäni niskasta kiinni. Ruokavalion koitan pitää maidottomana ja gluteenittomana, koska sillä on helpostusta ihon kuntoon. Nyt iho on siinä kunnossa, että pärjään sen kanssa ilman hermoromahdusta, eikä se ole enää niin tulehtunut.
Punaista lihaa olen koittanut vähentää ja uusin löytöni on oumph, joka on tehty soijasta. No, ei se soijakaan parhaasta päästä ole raaka-aineena, mutta makunsa puolesta tuo oumph menee ihan kanasta. Quorn on vielä kokeilematta. Mielipiteitä sen mausta? Härkiksestä tykkäisin, mutta mun systeemi ei vaan tunnu kestävän sitä.

Tässä kuitenkin tämän torstain ruokapäiväkirja.

1. Ateria klo.07:00

Normaalia aikaisempi herätys, koska lähden blogitapahtumaan. Siellä on aamupala, mutta on niin nälkä että syön kotona luumuyosan ja laitan päälle tattarigranolaa. Ja TIETYSTI kuppi kahvia kauramaidolla.

2. Ateria klo.10:00

Syön Femihealthissa varsinaisen aamupalan, eli avokadovoileivän (oletin tämän olevan gluteeniton), kaksi chiapudding-hässäkkää (puddingia+mangososetta+mysliä), lasillisen ”terveys”mehua ja pari kuppia kahvia kauramaidolla.

3. Ateria klo.14 

Paistan kotona duunin lomassa pannulla oumphia ja lämmitän samalla pannulla jasminriisiä jääkaapista. Heitän joukkoon hieman soijaa ja osterikastiketta. Päälle vielä vähän vajaasta valikoimasta rehuja ja balsamicoa. Juon litran vettä.
Jälkkäriksi kaksi kourallista energy-mixiä, jossa on siemeniä, pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä.

4. Ateria klo.17

Kirjaston kahvilassa kahvi kauramaidolla ja aika pieni marjasmoothie.

5. ”Ateria” klo.18  

Mieheni on tehnyt edellisenä iltana itselleen poppareita ja jättänyt törkeästi avoimen pussin kutsuvasti pöydälle. Syön kolme kourallista. Okei, ISOA kourallista 😀 .

6. Ateria klo.19.30

Uuni kenkkuilee, joten ruoka venähtää puoli tuntia. Tai siis minä en ehkä osannut laittaa oikeaa ohjelmaa päälle…?
Syön uunissa valmistettua kanankoipea, muutaman bataattiranun, uunijuureksia (pakaste) ja erittäin pelkistetyn salaatin. Ruokajuomaksi on iso lasi vichy-mehusekoitusta. Jälkiruoaksi on poikani tarjoilema leikki-nakkisämpylä 😀 !

7. ”Ateria” klo.21.20

Kuppi teetä hunajalla ja kauramaidolla.

Aikaisesta lähdöstä johtuen tänään tuli syötyä normaalia useammin. Kuten kerroin IG-storyssa, niin syön välillä vain kolme kertaa päivässä, mutta isot annokset. Saatan syödä aamupalan kotona joskus tosi myöhään, eli vasta 9.30. Lounas sitten kahden-kolmen maissa ja illalla vielä kunnon ateria. Pärjään sillä todella hyvin.

Tykkäättekö lukea ruokapäiväkirjapostauksia? Jos et malta jäädä kommentoimaan, niin muista ainakin painaa ♡!!

fityoutoo

7 vastausta artikkeliin “Torstain ruokapäiväkirja!”

  1. Quorn on todella hyvää ainakin meidän työpaikan ruokalassa. Hyvä purutuntuma, ei mitään moitittavaa! Itse en ole koskaan valmistanut sitä.

  2. Oi että, mä rakastan lukea näitä ruokapäiväkirjoja! Kiva, kun jaksat kuvata ja kirjoittaa syömisistä. Näitä lisää!

    • Tosi kiva kuulla. Ehdottomasti näitä tulee kyllä jatkossakin kun vastaanotto oli näin positiivinen!

  3. Nää on näitä yhtä odotettuja postauksia kuin jääkaapin sisällöt ja koti arkikunnossa, eli juu, tykätään! 😊 👌🏻

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 59
Tykkää jutusta