Tough times.

Tänään on dieetin suhteen kolmas muutos alkanut. Koska kyseessä on kolmen päivän syklitys ja tämän päivän kohdalla lukee ”matala”, on minun ollut nälkä.
On kuitenkin hyvä muistaa, ettei nälän tunteen kanssa saa jäädä yksin kotiin. On tärkeää hakeutua ihmisten ilmoille ja mieluummin paikkaan, jossa saa helposti ajatukset irrotettua kurnivasta mahasta. Tähän tarkoitukseen esimerkiksi ostoskeskukset sopivat mainiosti! Ihmeesti helpottaa hetkeksi, kun vinguttelee pankkikorttia uusien kenkien merkeissä. Tämä on lähes välttämätöntä oman henkisen (ja fyysisen) jaksamisen kannalta. Ruokapaikat tulee vain kiertää kaukaa. Ja Arnolds.
Joten naiset, seuraavan kerran kun miehenne tivaa teiltä, minkä takia ahtaudutte kotiin taas seitsemän eri liikkeen muovikassin kera, kertokaa hänelle, että teillä on painonpudotusprojektissanne erittäin raskas vaihe meneillään. On sitten omasta valinnastanne kiinni, kuinka ymmärtäväisen ihmisen haluaa rinnalleen.

Kuten jo mainitsin, matkustin taas eilen täältä periferiasta ruoholahden Mayorssille treenaamaan valmentajani kanssa. Kun rupesimme hommiin (ja sinä pikku perverssi siellä siivoa mieles!), minulle valkeni hyvin nopeasti etten tulisi selviämään hengissä loppuun asti. Jossain vaiheessa treeniä, olenkin luultavasti jo kävellyt kohti kirkasta valoa, mutta ilmeisesti minut saatiin kuitenkin keräiltyä lattialta kotiinlähdön koittaessa! Luojan kiitos Mayorssilla käy sen verran vakavasti otettavia bodareita, että he varmasti ovat kuulleet ennenkin naisen huutavan! Joka ikinen kerta aloittaessani uutta takareisisarjaa vannoin ja vakuutin, että naisvoimistelu on tästä eteenpäin oikea laji minulle!!!

Kuten otsikko sen kertoo, seuraavat kaksi kuukautta tulevat olemaan todella rankkoja. Aerobinen lisääntyi merkittävästi, joka ei varsinaisesti saa aikaan täällä päässä mitään ilon kiljahduksia…Shit! Sen lisäksi dieettiä mennään nyt kolmen päivän kalorivaihteluilla. Katselinkin tänään lautasellani olevaa kanariisi annosta siihen malliin, että ehkäpä meiltä ei löydykkään niin pieniä lautasia, jonka annos voisi täyttää.
Salitreenissä painotus on nyt jaloissa, koska jalkani ovat tällä hetkellä aivan liian hallitsevat ja on kuitenkin muistettava, että bikiniluokassa ei saa olla liikaa lihaksia tai lihaserottuvuutta. On siis vielä hämärän peitossa, kuinka tästä amatsoonista saadaan taskuraketti, mutta sitähän tässä koko ajan yritetään selvittää! 😀 Voin kertoa että valmentajani kommentti ”pitää sit vaan pitää huolta et sä et oo liian kiree siellä lavalla”, tuntui JOKSEENKIN kaukaiselta….
Aikamoiseen tulikokeeseen joudun myös viikonloppuna, koska matkustan vanhemmilleni. Äitini luulee ymmärtävänsä, mutta varmasti repii pelihousunsa siinä vaiheessa, kun kaivan kylmälaukustani kaikki pienet muovikipot esille, joissa on viikonlopun varalle punnitut ruoat. Joten hyviä vinkkejä vastaanotetaan, kuinka kertoa yli 60-v ihmiselle, etten ole a)näännyttämässä itseäni tai b)muuten vain hullu! Täällä etelässä nämä meikeläisen pikku puuhastelut ovat onneksi jääneet tarpeeksi hämärän peittoon heiltä, mutta viikonloppuna homma on pakko tuoda päivänvaloon!

Tähän loppuun haluaisin tehdä pienen ihmisen pienen protestin!
Kiertelen nykyään kohtuullisen harvoin vaatekaupoissa, mutta tänään ajauduin siis olosuhteiden pakosta shoppailemaan. Ja myös ostaakseni hautajaisiin housut.
Ahtauduttuani pieneen sovituskoppiin sovitettavien vaatteiden kanssa, ärsyyntymiskynnykseni ylittyi aika nopeasti! Siis mielestäni en ole kooltani kuitenkaan mikään ”amerikan suurin pudottaja”, mutta kysyn vaan, että kenelle nuo S-koon housut oikein mahtuu, siis mikäli haluat laittaa sinne vielä sukkahousut alle??? Jollekkin 12-vuotiaalle???
Sinänsä minulle on aivan sama, vaikka joudunkin ostamaan M/L kokoiset housut, mutta totuus on kuitenkin se, ettei yhtään isompi, kuitenkin vielä terveellisissä rajoissa oleva tyttö, saa tuosta kaupasta pöksyn pöksyä! Zarassa voin esimerkiksi ihan suorilla poimia sieltä rekistä ne L kokoiset vaatteet… Myyjä tietysti lohdutti, että housut venyvät hiukan käytössä, mutta enpä siltikään ahda väkisin itseäni niihin S/M-koon housuin, koska haluan hittovie hengittääkkin siellä kirkossa!

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta