Treenibiisit TOP5!!!

Mulla on aina salilla iPod mukana. Laitan sen pukkarissa päälle ja siitä tavallaan alkaa keskittyminen. Treeni menee jotenkin heti pilalle, jos se on unohtunut kotiin. Varsinkin kisaan valmistautuessa ajauduin kuuntelemaan samoja biisejä uudelleen ja uudelleen. Jopa niin, että kuuntelin tiettyjä biisejä tietyissä liikkeissä. Normaalisti musiikkimakuni on hyvin laaja, mutta yleensä tykkään rytmikkäästä dance- ja popmusasta, joka laittaa tanssijalan vipattamaan :). En kuitenkaan salilla – siellä haetaan agrea!!! Tässä kuitenkin tämän kevään TOP5 treenibiisit!

5. Tämän biisin kuulin radiosta vasta n.kk sitten ja olin heti ihan myyty! Swedish House Mafialla on muitakin hyviä biisejä, joita kuuntelen treenatessa, mutta tässä biisissä on todella koukuttavat teemanvaihtelut ja hypetyskohdat! Jotenkin kun mä kuulen tän biisin, niin tulee sellainen tunne että tekis mieli ajaa autolla aivan täysiä seinään!! (Olematta siis mitenkään itsetuhoinen…)

4. Tässä biisi, joka soi aina kun teen käsiä… Antaa myös uskomattomat adrenaliinipiikit! Skrillex on aivan mun yks suurimmista suosikeista ja tässä hänen todella hyvä remix Aviciin Levels-biisistä. Flo-Rida ei pystynyt ihan näin hyvään versioon…

3. Tässäpä yksi maailmanhistorian kovimmista stygeistä! Aika vanha biisi jo, johon mulla liittyy muutenkin todella hyviä muistoja… Jos joku biisi menee niinkuin tavarajuna eteenpäin, niin se on tämä!

2. Tämä kakkossija on jaettu, koska hyviä biisejä on vaan niin monta!! Toi Headrush on myös aika uusi biisi ja suomalainen!!! Diggaan dubstepistä muutenkin ja tää biisi kolahti heti, koska se on juuri sellanen vähän välivaltaisen kuulonen.. Mitä tulee tohon Mustaschin Mine biisiin, niin se on kans ihan tajuton ralli ja mun suosikki siitä asti kun se ilmestyi!! Sillä saa ihan viimeisetkin rippeet irti sarjoista!!

1. Eipä ollut oikeastaan vaikea valinta. Paras Skrillexin biisi. Kun kuuntelee tätä korvanapeilla kovaa, niin tulee vähän sellainen olo kun niistä tulis sähkövirta suoraan kroppaan!

fityoutoo

Yksi vastaus artikkeliin “Treenibiisit TOP5!!!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta