Treenikassin aarteet-arvonnan voittajat!

No niin, nyt on arpaonni suosinut kahta vastaajaa Treenikassin aarteet-arvonnassa, jossa piti siis valottaa, mitä omasta treenikassista mahtaa löytyä. Aika monen treenikassi olikin tyyliin ”naisen käsilaukku”, eli hyvin paljon kaikkea enemmän ja vähemmän hyödyllistä sieltä löytyy. Eräs lukija kertoi laukussa olevan aina mm. lukemattomia sukkapareja ja kuulun itse tähän samaan sukkajemmariporukkaan; Laukussa on aina varmaan viidet parit sukkia ja joskus ne on kaikki likaisia :D! 
Mä en itse yleensä käy salin jälkeen suihkussa – eli siis siellä salin omassa suihkussa (muuten tulee kyllä käytyä suihkussa aina silloin tällöin!). Nimittäin jos kävisin, niin mulla pitäs olla matkassa varmaan joku jääkiekkokassi, sinne kun pitäs vielä pyyhkeen lisäksi mahtua noin sata rasva- ja muuta purnukkaa.

No mutta asiaan.
Arvonta suoritettiin perinteisellä ”vedetään hatusta”-menetelmällä. Onnettarena tässä arvonnassa toimi rakas lapseni, jolla on vielä petraamista näissä onnetartehtävissä. 9kk:n ikäiselle on todella vaikea selvittää, että laita kätesi hattuun ja vedä sieltä kaksi lappua kiitos. Kun hän vihdoin ja viimein tajusi työntää kätensä hattuun (ja ymmärsi ettei tämä ollut mikään äidin ilkeä salajuoni) niin hän vetikin sieltä kasan lappuja, joista työnsi kaksi suuhunsa :D. Päättelin siis, että nämä suuhun asti päässeet ovat ne voittajat!
Laitatteko voittajat minulle omat yhteystietonne sähköpostiini [email protected] sekä linkin puhelimenkuoriin jotka valitsette osoitteesta lux-case.fi* niin saadaan teille palkinnot tulemaan!

arvonta1 arvonta3

arvonta2

 Kiitos kaikille osallistuneille!!!

fityoutoo

Yksi vastaus artikkeliin “Treenikassin aarteet-arvonnan voittajat!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta