Treenisuunnitelmia ja maiseman vaihdos!

Treenit ovat olleet viime viikkoina enemmänkin unelman tasolla kuin todellista elämää. Kovasti kuitenkin suunnittelen jo tekeväni sitä sun tätä 🙂 ! Ainoa liikunta, jonka olen tähän mennessä onnistunut aikataulujen puolesta toteuttamaan ovat reippaat kävelylenkit ja kotijumppa. Mullahan on täällä kotonakin kaikenlaisia treenivälineitä, joita voin teille esitellä vaikka aivan omassa postauksessa. Sen lisäksi tein viime viikolla todella blondimaisen hankinnan välinerepertuaariini ja siitäkin lisää myöhemmin. Periaatteessa siis omaa olohuonetta kauemmaksi ei tarvitse lähteä kuntoillakseen…hellyhansen3 (1 of 1)Lajit joita tällä hetkellä ”himoitsen” ovat kuntosalitreeni ja juoksu! Olen ajatellut myös ensi kesänä juosta Helsinki City Runin, eli varmaan jollain tasolla jäin hieman koukkuun juoksuun viime vuoden ansiosta! Jos pakkanen ei kipua tästä enää ylöspäin, niin taidan aloittaa tällä viikolla kevyet juoksulenkit. Juokseminen, sauvakävely ja kävely ovat siitä helppoja treenimuotoja, että ulos pääsee milloin vain ja aikaa ei mene treenipaikalle siirtymisiin! Nyt kun Ben on dagiksesta lomalla, niin mulla ne oman ajan muruset on todella kortilla. Tänäkin iltana olen imettänyt kuudesta lähtien non-stop! Nyt mies otti Theon siksi aikaa, että saan syödä ja hieman levähtää! Tässä vaiheessa ainakin omia hermojani kysellään, koska olet koko ajan vauvassa kiinni. Mutta niin sen kai kuuluukin mennä.

hellyhansen2 (1 of 1)

Kuntosalitreenin suhteen tein sen päätöksen, että vaihdan salia. Olen Helsingissä asuessani treenannut kahdella eri salilla; Ensin Tapanilan Erällä, sitten siirryin Eastbody Malmille ja nyt siirryn Tapanilaan takaisin. Ohjasin EB:llä myös asiakkaita ja se sijaitsi todella kätevän matkan päässä meidän entiseltä asunnolta. Eastbodya pyörittävät Mikko ja Niina ovat molemmat todella mukavia ja salilla oli hyvä ohjata asiakkaita. Jollain tavalla kuitenkin kaipasin koko ajan Tapanilan Erälle, koska sinne liittyy paljon muistoja ja se oli pitkään melkein kuin toinen kotini! Muistelen lämmöllä sitä aikaa, kun asutiin vielä miehen kanssa kaksin ja käytiin myös treenaamassa yhdessa – yleensä jopa 5krt viikossa! Nykyään sellaisesta voi vai unelmoida…
Tein kuitenkin päätöksen, että koska Erä on nykyistä asuntoamme niin paljon lähempänä, niin treenaan ainakin toistaiseksi siellä. Lisäksi Erällä saa kotiäidit alennusta ja sehän lämmittää tietysti mieltä!

Katsotaan nyt kuitenkin ensin miten tämä arki alkaa tästä muotoutumaan. Mitään korttia – tai ainakaan kuukausikorttia ei kannata hankkia, jollei salilla pysty oikeasti käymään! Mulla on kuitenkin täällä kotona mm. kahvakuulat, kuminauhoja, leuanvetotanko ym joilla saa jo hyvän treenin aikaiseksi. Silti salille meneminen on eri asia kuin kotona treenaaminen, koska mulle hyvä treeni on kuin meditaatiohetki, jolloin voi keskittyä vain olennaiseen ja tuntemaan sen ihanan polton lihaksissa! llman häiriötekijöitä!!! 🙂hellyhansen4 (1 of 1)

Jahas, vauva kitisee taas. On aika avata baari…

*Tämä kuvissani aiemminkin vilahdellut upea takki on saatu Helly Hansenilta ja on nimeltään W HP Point Jacket. Pakko mainita, että toisin kuin normaalisti valkoisissa takeissa, niin tässä kauluksen vuori on harmaata fleeceä! Eli ei tarvitse heti ahdistua, että kaulus on aivan meikkivoiteessa.
Mulla on koko M, jonka alle mahtuu hyvin vielä paksumpikin fleecetakki.

fityoutoo

3 vastausta artikkeliin “Treenisuunnitelmia ja maiseman vaihdos!”

  1. Mullakin on toi sama takki! Oon kyllä tykänny hirveesti ja on aika reilua kokoa 🙂 pitääkö sulla se hyvin vettä? En oo ihan kaatosateessa ollut ulkona mutta huomaan, että pisarat ikään kuin menevät kankaan sisään, eikä jää pisaroiksi pintaan kuten muissa vedenpitävissä takeissa 🙁 on siis alusta asti käyttäytynyt näin..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta