Turnausväsymystä ja uusia blogikuvioita!

tampere1

Huh…
Miten voi olla, että AINA se viimeinen viikko ennen lomaa tuntuu extra raskaalta…. Vaikka saan tehdä työtä jota rakastan! Tottakai viime viikko ja tämä viikko ovat täynnä ohjelmaa ja näpyttelyä, koska yrittäjänä ei paljon lomarahat juokse ja tavallaan teen tällä viikolla kahden viikon edestä hommia! Eli jaksaa jaksaa, painaa painaa….
Onneksi mulla on aivan ihania asiakkaita ja heidän kanssaan aika kyllä kirjaimellisesti lentää! Ja enköhän mä näistä viimeisestä ryhmäliikunnoistakin kunnialla selviä, koska ensi maanantaina klo.15 voin aloittaa loman erittäin hyvällä omallatunnolla.
Olen vähän tehnyt yhteenvetoa tästä syksystä mielessäni ja olen kyllä tosi tyytyväinen elämääni juuri nyt! Benin hoito on alkanut loistavasti ja hän viihtyy siellä – se on tietty asia joka usein näin vanhempana saattaa tuottaa stressiä. Lisäksi taloudellinen riskinotto hypätä kokopäiväiseksi yrittäjäksi kannatti! Nimittäin lapsen siirtäminen päivähoitoon ei ole taloudellisesti välttämättä aina perheelle kannattavaa (ainakaan täällä Helsingissä, kun hoitorahan päälle tulee vielä kuntalisä). Vai minkälaisia kokemuksia teillä on? On myös aivan eri asia siirtyä normiin palkkatyöhön, jossa liksa raksuttaa ja kk-palkka kilahtaa tilille aina kuun puolessa välissä! Mutta toki asioissa on aina puolensa. Eipähän tarvi paljon kellokorttia leimailla 🙂 !

Liikuntapäiväkirjaa kysellään aina silloin tällöin. Tällä viikolla liikuntapäiväkirja tulee näyttämään jokseenkin tältä:

Maanantai: Salitreeni (selkä) aamulla, vatsa-peppu ja sykespinning ohjaus
Tiistai: Vapaa
Keskiviikko: Pump ohjaus
Torstai: Kuntojumppa (kevyehkö) ohjaus
Perjantai: Taukojumppia * 5, salitreeni (jalat + kädet)
Lauantai: Vapaa
Sunnuntai: Vapaa

Tällä viikolla en varmaan saa mitenkään mahdutettua enää kolmatta salitreeniä ohjelmaan, buhuu. Nimittäin tää maanantai on mulle aina fyysisesti kovin päivä, enkä todellakaan normaalisti tee siinä salitreeniä (tänään asiakas ei muistanut tulla, joten en viitsinyt lähteä heti kotiin). Tiistaina on siis aivan pakko pitää huilipäivä, jotta kroppa pääsee palautumaan tuosta tuplatunnista. Muistakaa palautuminen ihmiset!!!
Lauantaina matkaan Tampereelle mun ihanien tyttökavereiden pikkujouluihin, joten voi olla ettei sunnuntaina tee hirveesti mieli bodata. Heh heh… Onks muilla pikkujouluja luvassa?

Tässä postauksessa haluan myös kertoa, että mua pyydettiin Vlogia-nimiseen videoblogipalveluun vloggaajaksi (video+blogi=vlogi, no shit 😀 )! En ole hirveästi tehnyt videoita, koska videoiden editoiminen on mulle ydinfysiikkaan verrattavaa salatiedettä! Sen lisäksi mun kärsivällisyys opetella näitä kuvien ja videoiden editointisoftia on kolmevuotiaan tasolla… No, mä nyt kuitenkin ajattelin vähän ryhdistäytyä, koska noita videoita on oikeesti ihan hauska tehdä!
Eka esittelyvideo tuotti heti kättelyssä kauhean ongelman; Esittelyvideo, jonka piti mahtua kolmeenkymmeneen sekuntiin! Siinä ei hirveesti lapsuusajan traumoja tai horoskooppimerkkianalyysejä vedetä!

Myös vastauspostaus osa2 on tulossa piakkoin ja julkaisen sen myös Vlogiassa, aiheena ”imetys ja lapset”. Eli kaikki miehet, malttakaa odottaa….

fityoutoo

4 vastausta artikkeliin “Turnausväsymystä ja uusia blogikuvioita!”

  1. Joo, ku mulla oli kesällä viikon loma niin se viiko ennen lomaa oli aivan sairaan pitkän olonen 😀 Tai se viimeinen päivä ennen lomaa 😀 Työ oli kyllä kivaa, mutta joku juttu siinä on vaan ku loma on tulossa!

    • No älä…. Sama on se viikko loman jälkeen – onneks meidän loman jälkeen on aika äkkiä joulu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta