Tuutko muuttaan mua?

On muuten ihan tuntunut lauantailta tänään (itseasiassa nythän onkin jo lauantai…)!
Nyt on ollu kaksi päivää taukoa bodaamisesta, vaikka tänään olikin aikomus mennä. Olin kuitenkin päivällä sen verran kovissa hommissa, ettei pystyny kyllä enää taipumaan! Eli muuttohommissa! Muuttohan on aina kaikkien mieltä lämmittävä tilaisuus. Kun tiedät että kaverilla on tulossa muutto, niin joko äkkilähtö kanarialle, tai vanha inttitemppu, eli kuumemittari patterin väliin. Se on yleensä niitä vihonviimeisiä hommia, johon haluat vapaaehtoisesti ängetä mukaan.
No, koska olen rehti kaveri(enkä keksinyt mitään hyvää tekosyytäkään), niin minäpä suostuin muuttoavuksi mukisematta! Ajattelin, ettei se voi läheskään olla niin vittumaista kuin oma muutto (josta kipeät muistot vielä tallella…), mutta täytyy kyllä myöntää että ei se nyt ihan herkkua varsinaisesti tälläkään kertaa ollut! 😀 Vai mitä tykkäisitte kantaa tavaraa vitoskerrokseen, eikä TIETENKÄÄN hissiä?? Ai ette tykkäis.
Mutta nämä hommat täytyy ottaa vaan urheilun kannalta. Voin kertoo, että tuli kymmeniä kertoja mentyä ees taas viidenteen kerrokseen ja palo siinä muutama kalorikin, nyt on myös jalkaosasto aika hellänä! Mutta kun noihin hommiin pyytää, niin mä sitten tulen sillä asenteella, että asioita rupee tapahtuun, eikä vaan seisota tumput suorina! Sellasta mä en jaksa katsella yhtään. Heikot, vaivaset ja munattomat jääköön siis kotiin!
Ja itseäni kehumatta kannoin aikakamoista kyytiä sitä tavaraa. Harmi vain, etten voinut jäädä palkkaillalliselle ja –viinoille, eli siinäkin mielessä olin aika kiitollinen muuttoapu :D.
Eilen ja tänään kävin tekemässä aamuaeron salilla. Eilen hiukan kaiveli herätä jo puoli seitsemän, mutta tänään oli helpompaa kun sai nukkua ysiin. Tuntuu vaan jotenkin sisätiloissa se 50min juoksumatolla köpöttely kohtuullisen pitkäveteiseltä. Mutta ajattelin, että tämä on vaan nyt tehtävä ja se siitä. Ja nyt nautitaan siitä että sitä on vain 4 krt viikossa!
Eilen kävin myös joogassa malmilla kokeilemassa miten se ”alaspäin katsova koira” taipuu ja meni siinä kissat ja kamelitkin samassa hötäkässä 🙂. Ohjaaja oli just mun makuun ja ihanasti tuli venyteltyä samalla! Otan tuon joogan tästä lähtien viikottaiseen ohjelmistoon. Ja yhden venyttelytunnin.
Kiitos muuten kaikille tosi paljon aivan ihanasta palautteesta mitä olen saanut! Kivaa myös se, että myös ei niin paljon urheiluun seonneet ovat tykänneet lukea, koska tämän ei ole tarkoituskaan olla pelkästään joku treeni- tai dieettivinkkiblogi. Tässä terveiset kaikille lukijoille kuvan muodossa, minä ja Alipulla!  
fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta