Uudestisyntynyt äiti!

aamulla
Ihana aamu alkaa kahvilla ja lenkillä!

Aika hikinen loppuviikko kaikin puolin takana. Nostan hattua kaikille yksinhuoltajille. Itsestäni ei olisi kyllä siihen hommaan (tai no varmaan pakon edessä olisi oltava). Pari päivää taas yksin juniorin kanssa sai maistelemaan sitäkin elämää. Vaikka lapsi oli kuinka helppo tahansa, niin silti se työllistää yhden ihmisen 24/7. Oikeastaan kaikki ylimääräinen aika, eli käytännössä se kun lapsi nukkuu menee omien perustarpeiden hoitamiseen. Ben on jo sen verran ”vanha”, ettei se enää viihdy kovin pitkiä aikoja yksikseen sitterissä tai leikkimatolla vaan haluaa viihdyttäjän paikalle :D. Meillä toimii onneks hurrin kanssa hommat tosi hyvin, eikä kummankaan tarvi lähetellä mitään anomuskirjeitä oman ajan saamiseksi. Kun olemme molemmat kotona, niin molemmat osallistuvat tasapuolisesti hoitamiseen. Mihinkään kotiorjan hommaan mua on turha yrittää houkutella ja olen sitä mieltä, että moni äiti ensin omii sen vauvan kun se on pieni ja sitten valittaa kun ei ole ikinä omaa aikaa eikä ”omia juttuja”. Sitten kun kerran vuodessa pääsee jonnekkin niin koko aika menee murehtimiseen osaako isi pukea sen vaipan oikein päin ja entäs jos se lämmittääkin sen maitopullon mikrossa eikä vesihauteessa niinkuin sovittiin. 

4kk
Katottiin jäbän kanssa poliisiopistoa perjantaina! 🙂

Voin kertoa, että kun eilen illalla olin vihdoin vapaa lähtemään salille, niin huikkasin ovelta että ”mulla saattaa sit kestää” ja painoin kaasua. VAPAUS!!

1½ h jälkeen olinkin sitten kuin uudestisyntynyt ihminen. Tai uudestisyntynyt äiti! Hikipisaroiden valuessa ja endorfiinin ryöpytessä kroppaan muistin taas miksi treeni on parasta vastapainoa vauva-arjelle. Jostan syystä en nauti edes näillä säillä lenkkeilystäkään niin paljon kun raudan nostelusta. No, enpä mä olen kyllä muutenkaan kovin kummoinen lenkkeilijä :D. Nyt kun näitä kaikenmaailman maratonpäivityksiä pukkaa facebookin täydeltä, niin alkaa tuntua että kuuluu yleissivistykseen ainakin juosta se puolikas! Ehkä joku kaunis päivä.
Salilla tein muuten ihan ylläriliikkeenä penkkipunnerruksen! En ole juuri punnerrellut sitten viime kevään ja rintaliikkeitä tulee muutenkin tehtyä lähinnä joskus ja jouluna. Ihan ok:sti se rauta kuitenkin nousi, kymppi tuli 40kg:lla ja 11-10-8 30kg:lla ilman varmistajaa. Siinä on aina se pieni jännitysmomentti viimeisissä toistoissa, että litistyykö sinne tangon alle :D…

salikamat
Treenikassin sisältö; Vesipullo, rannetuet, vetoremmit, vyö, hanskat…..ja vauvan rätti :D!!!

Ainoa asia jota hieman harmittelen on se, että jäin tavoitteestani olla lähtöpainossani kun Ben täyttää 4kk. Pudotettavaa mulla oli n.10kg ja jäin 800g siitä. Syitä ei tarvitse etsiä, eikä huonoja selityksiä; Olen tällä viikolla työntänyt suuhuni aivan luvattoman paljon herkkuja ja hurrin tuliaissuklaat ei yhtään auta asiaa! Mä olen ihan toivoton tapaus, jos meillä on kaapissa jotain hyvää (niin ja kukas sinne sitä ostaakaan??). Onko olemassa joku anonyymien herkkuholistien kesäleiri? Voisin osallistua….
Tänään kuitenkin lyötiin pikku veto hurrin kanssa liittyen meidän ensi lokakuun lomamatkaan, joten katsotaan saako se mun herkkuhanoja vähän kireemmälle. No, onneksi se on ainakin varmaa että samanlainen rantavalas aurinkorannoilla ei tule näyttäytymään kuin viime lokakuussa ….  😀

IMG_1424
Viime Balin reissulta <3
fityoutoo

2 vastausta artikkeliin “Uudestisyntynyt äiti!”

    • Kiitos tsempeistä! 🙂 Aurinkoista kesää myös sinne, nyt kyllä näyttää ainakin lupaavalta – ei tarvi paljon palella!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta