Uusia perheenjäseniä!

Täällä on eletty jännittäviä aikoja. Ihania vauvauutisia kuului lopulta lähipiiristä ja myös meillä on uusi perheenjäsen :)! En halua raottaa liikaa perheeni yksityisyyden verhoa, mutta sen verran voin paljastaa että kyseessä on keltainen höyrypesuri <3. Niinkuin eräs kaverini totesi facebook-hehkutuksestani, niin ainoastaan Katri voi innostua tässä määri siivousvälineestä :D!
Hullu mie oon, sen mie myönnän!

katri_syyskuu

Myös kotisalini oli saanut uuden odotetun tulokkaan, nimittäin nyt meilläkin on sitten ”helvetinkone” eli hack-kyykky! Hack-laitteeseen mennään siis seisomaan niin, että patjat tulevat hartioiden päälle. Liike on raskaampi kuin jalkaprässi ja kannattaa lähteä aika maltillisilla painoilla liikenteeseen.

hackHack-kyykkyä tehdään normaalisti kasvot eteenpäin, mutta sillä voi tehdä myös ”pyllistystekniikalla” (ota myös huomioon, että tämä liike saattaa herättää hieman mielenkiintoa vastakkaisessa sukupuolessa…), joka ottaa enemmän pakaraan (hack normaaliversiona kuormittaa enemmän etureittä). Mä tietenkin heti halusin testata, miten ko. liike ottaa hanuriin ja sainkin osakseni pari kummastunutta katsetta… ”Eiks toi blondi tajua että se on tossa koneessa väärinpäin???”.
Sit mun jälkeen tuli eräs herra ja yllätys yllätys hänkin sitten meni seisomaan laitteeseen naama patjaa vasten ja oli vissiin vähän pihalla :D. Tässä on kuitenkin video siitä, kuinka liike oikeaoppisesti tehdään

Mä oon jotenkin saanut aivan uutta motivaatiota lenkkeihin noista Puman lenkkareista ja ne on superhyvät jalassa! Itselläni on kapee lesti ja miniatyyri jalka (36-37) ja nyt on lenkkari joka on sekä tyylikäs että hyvä jalassa. Tällä viikolla on tullut käveltyä jo reippaasti yli 15km kun menin osan matkasta jalkapatikalla maanantain ripsihuoltoonkin! Nyt huomaa, miten erilainen fiilis on kävellä kunnon kengillä versus perus tennareilla, jossa pohja on kova ja ohut. 

Tänään kävin värjäämässä karmean juurikasvuni pois – missäs muuallakaan kuin Dandyssa! Kiitoksia vaan kovasti ihanalle Annalle, joka suostui vahtimaan Beniä sen ajan kun olin Reijan käsittelyssä. Voin täydestä sydämestäni suositella Dandya jos on kampaaja hakusessa ja ei, tämä ei ole maksettu mainos :D! Siellä on aina rento meininki ja hyvää musiikkia ja henkilökunta suhtautuu ihanasti kaikenikäisiin asiakkaisiin. Lisäksi päähieronta on jotain aivan uskomattoman hyväntuntuista ja pesupaikalle voisi jäädä iäksi! Jos teidän kampaamoissa ei saa pesun yhteydessä hierontaa, niin kysyn vaan miksi???

hiukset2

syyskuu

Jouduin maanantaina ottaan Benin ripsihuoltoon mukaan ja olihan se mielenkiintoista kun poika oli välillä lattialla, sitten makasi mun päällä hoitopöydällä ja käväisi se Johannakin sylissä :D. Oli kuulemma hieman haasteellista, kun Ben yritti työntää niitä pinsettejä koko ajan suuhunsa joten piti ihan turvallisuussyistä laskee herra lattiatasoon…. Muuten Ben on kyllä nykyään aivan uskomaton sydäntenmurskaaja ja äippä on ihan sulaa vahaa<3!!! Aivan ihanaa seurata miten kundi kasvaa ja kehittyy ihan silmissä! 

 

 

Mulla on muuten menny syömiset tällä viikolla sieltä tännepäin…Tai siis lähinnä en ole syönyt! Hitto kun aamupäivät kotona menee ihan jees, mutta sitten kun lähden liikenteeseen, niin huomaan että onkin mennyt 5h enkä ole laittanut suuhuni mitään! Tätä täytyis kyllä vähän parantaa ja kaikki on siitä kiinni, että miettisi vähän asioita etukäteen. Tänään nappasin hätävarana K-kaupasta valion profeel prodejuoman etten pyörry.  Tuntuu, että kun on ton lapsen kanssa muutenkin niin vähän tota tavaraa aina mukana, niin jonkun kylmälaukun raahaaminen mukana ei enää houkuttele. 

On kuitenkin yksi asia, josta ei luisteta ja se on päivittäiset vitamiinit! Voinkin ylpeänä kertoa, että olen aloittanut yhteistyön Solgarin* kanssa! Tämä on aivan huikea juttu, koska heidän vitamiinit ovat olleet osana mun ruokavaliota jo vuosia!
Nyt on hyvä positiivinen ”haippi” päällä elämässä ja liikunta maistuu taas entistä paremmin! Huomenna kun pääsen vielä mun uuden ”höyryhäyrysen” kans veteleen kaakeleita kiiltäväksi niin maailma hymyilee!

IMG_6648

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta