Uutisia!

Joko on eilisistä bileistä selvitty?
Me käytiin kaksissa yo-juhlissa ja aamulla kävin vielä häthätää hakemassa Jumbosta uudet kengät juhlalookin täydentämiseksi. Kekkereissä vierähtikin sitten ilta ysiin asti, joten salille ehtiminen mahdotonta! Saimmekin kuulla taas hieman vinoilua tästä meidän urheilupakkomielteestä :D… Minkäs teet! Lihan täytyy liikkua!
Halusin kuitenkin saada päivän treenikiintiön täyteen, joten kävin Tysonin kanssa kipaisemassa kympin pururadalla! Juoksu rullas yllättävän hyvin… Täytyy ottaa piakkoin uusiksi!

Kyllä muuten huomasi, että oli koulujenloppu viikonloppu! Teinit olivat valloittaneet pururadan vieresssä olevan ”ulkoilmakuntosalin” ja kolmannen kierroksen kohdalla joukkio talutteli toisiaan ilmeisesti seuraavalle levähdyspaikalle. Likat oli niin jumalattomassa kännissä ja jätkät housut kintuissa keskellä puskaa. Koirakin oli ihan hermona ja oli pakko vetää vaan mahdollisimman nopeasti joukon keskeltä ohi.
Vedin muuten ihka ensimäiset kännini kasiluokalla juomalla vaatimattomasti puoli pulloa leijonaviinaa ja heti pääsin tekemisiin poliisin kanssa. Seuraavana aamuna olin niin heikossa hapessa, että en pystynyt muuta kuin konttaamaan ympäri asuntoa ja iskä vittuili ja nauro tietysti vahingoniloisena. Ilmeisesti noista teiniaikojeni traumoista johtuen olen nykypäivänä niin surkea läträämään viinan kanssa!

Haluan muuten kertoa teille jotakin ja samalla myös tuottaa joillekkin pettymyksen. En nimittäin aijo kilpailla ensi syksynä. En itse voinut tavallaan vaikuttaa päätökseen (ainakaan suoranaisesti), koska syyt liittyvät terveyteeni. Näin ollen ne ovat myös niin henkilökohtaisia, etten aijo niistä tässä nyt sen enempää kertoa.
Seuraan jännityksellä kuitenkin syksyllä lavalle nousevien vaiheita ja olen takuulla kannustamassa heitä viimeistään Expossa! Dieetti ja kisakokemus oli itselleni unelmieni täyttymys ja uskon, että se on lisäkseni myös monen muun tytön unelma. Kukaan, kuka ei käy läpi samaa ei voi ymmärtää miltä koko projekti tuntuu! Ulkopuoliset voivat aina arvostella, mutta totuus on se, että jos fitness-kropan saaminen olisi helppoa, niin silloinhan kaikki tekisivät sen!

Blogia en aijo lopettaa, vaikka lukijamäärä vähenisikin… Lukijoiden määrä kun ei ole ollut minulle alunperinkään mitenkään tärkeää, koska alunperin blogi on perustettu ystäviä ja sukulaisia varten. Ilokseni olen kuitenkin saanut huomata, että se on kerännyt kevään aikana todella kivan määrän lukijoita! Treeni ja ruokavalioasiat ovat edelleen pääosassa!
Treeneistä tulikin mieleeni, että tänään pitäis vääntää sitten lupaamani kolmenkympin setti! Katotaan miten muijan käy :). Paitsi että hyvinhän mun käy, koska just tälle päivälle taitaa osua mun kuntopiikki…

Lyhytjalkaisen tyylivinkki nro1: ÄLÄ katkaise lahkeita nilkan kohdalta…    
Okei, näytän vähintään 80-kiloiselta!  Onneksi todellisuus on 20kg vähemmän :D.
fityoutoo

2 vastausta artikkeliin “Uutisia!”

  1. Heippa! Minä en ainakaan lue blogiasi kisavalmistautumisen takia, vaan minusta täällä on kivoja treenijuttuja ja, no, muitakin juttuja. Ilman kisojakin on mielenkiintoista seurata ”hieman” (lue: huimasti!) eritasoisen treenaajan harjoittelua – samalla saa itsekin tsemppiä ja sovellettavia ideoita myös omaan kuntoiluun. Lisäksi ravintoasiat ym. on kiinnostavaa luettavaa tai kuunneltavaa videoiltasi. Esim. se palkkarijuttu oli superhyödyllinen :-). Toivottavasti pääset vielä kisaamaan joku toinen kerta, jos mielesi tekee, mutta täällä kyllä seurataan silmä kovana (vaikkakin kommentointisormi välillä vähän laiskana) blogiasi muutenkin 🙂 Tsemppiä!

  2. Minulle ei kisat ole se pääasia, mutta niistäkin on ollut kiva lukea. Kirjoitat niin hyviä juttuja treenaamisesta ja ravinnosta (sekä monista ihan perus ”tyttöjen jutuista” 😉 ) niin koukkuun jäin! Harmi, ettet kisoihin kuitenkaan päässyt. Toivotaan, että pääset sitten ens kerralla ja olet sitten entistä ehompi kisaaja! 😉 Olen itse reilu 20-vuotias ja keväällä terveyden kanssa tuli itsestä riippumattomia ongelmia eteen. Minulla se teki sen, että tahdoin liikkua ja unelmani kropan äkkiä, kun tajusin et eihän tässä kuolemattomia ollakkaan. Siispä aloitinkin kuntosalitreenit ja olen nyt ihan koukussa! Kun olen näin aloittelija niin blogisi on mulle iso avustaja ja tsemppari :)Voimia! -JJ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta