Vastoinkäymisiä.

Eilisilta tulikin sitten vietettyä Viikin Pieneläinklinikalla… Huh huh. Nimittäin pentukoiramme kimppuun käytiin koirapuistossa ja eläinlääkärireissuhan siitä sitten tuli! Yhteensä seitsemän puremahaavaa löytyi. Sen verran löysin yhtäläisyyksiä ihan tavallisen arvauskeskuksen toimintaan, että odotella sai tuollakin….Klinikalle tuotiin samaan aikaan useita kiireellisiä eläinasiakkaita, jonka takia lääkärin hommat keskeytyivät jatkuvasti. Pikku potilas on parasta aikaa ortopedin tutkittavana, josko jalasta löytyy murtuma, koska röntgenkuvissa näkyi ”harventumaa”. Laitamme tietysti kädet kyynerpäitä myöten ristiin, jotta näin ei olisi!
Täytyy kuitenkin antaa Alipullalle 10+ käytöksestä! Kertaakaan se ei rimpuillut, pannut vastaan, yrittänyt purra hoitajaa tai venkoillut muutenkaan. Hiljaa ja surumielisesti se katseli hoitajia kun sitä milloin käänneltiin, milloin väänneltiin. Välillä mentiin röntgeniin, sitten laitettiin tippa ja lopuksi lastoitettiin. Hoitajat sanoivatkin, että heidän työnsä olisi todella helppoja, jos kaikki potilaat olisivat niin rauhallisia. Tietysti kipulääkekin vaikutti ja koira oli varmasti tosi väsynyt. Tässä kuva pikku potilaasta koko hoito-operaation jälkeen
Kun tämä episodi tapahtui, olin kotona ja kun sain puhelinsoiton tapahtuneesta, lähdin kirjaimmellisesti kuin rusakko makuulta! Pyjamahousut jalassa, ilman lompakkoa…
No, siinä vaiheessa, kun edellisestä ruoasta alkoi olla viitisen tuntia, rupesi nälkä vaikuttamaan jo pään toimimiseen..  Luojan kiitos löysin taskusta euron, että sain ostettua edes kahvin pieneläinklinikan automaatista. Siihenpä rahat sitten loppuivatkin, tosin välipala-automaatin valikoima ei näyttänyt kovinkaan houkuttelevalta…tai siis korjataan, NÄYTTI houkuttelevalta, muttei sisältänyt kyllä mitään, mitä olisin voinut hyvällä omallatunnolla laittaa suuhuni. Suklaata, yksittäispakattuja dominoita, irtokarkkeja, minisipisipusseja, frezzaa… Onneksi rahaa ei toisaalta ollut, koska mielenhallintani oli klo.23 jo aika heikonlaista!
Kotona ei sitten todellakaan ollut energioita rueta paistelemaan enää mitään broilerin suikaleita, joten söin leipävälipalani kaksinkertaisena ja sain vielä palkinnoksi kauheat vatsakivut.
Ai niin ja jotta kaikki olisi täydellistä, oli pikkukoiramme vääntänyt sisälle poissaollessamme protestikakat! (Juuri ennen lähtöä olimme käyneet pihalla, joten tuskin hätäänsä teki…). Jos siis harkitset koiran, tai jopa kahden hankkimista, niin varoitan; Asiassa on aina riskinsä :D. Pidä ainakin moppi käden ulottuvilla!!!
Täytyy myöntää, etteivät tähdet ole olleet muutenkaan ihan parhaassa asennossa viimeaikoina… Varmaan dieetillä ja kovalla treenaamisellakin on tekemistä asian kanssa, mutta tunnistan tämän alavireisen jakson kyllä muutenkin elämästäni, jo ennen koko projektia!! Ja veikkaampa, että siellä lukijapuolellakin saattaa löytyä joku naikkonen, joka tunnistaa oireet.
Ensinäkin olen ollut väsynyt ihminen! Aamulla energiaa vielä riittää hienosti, mutta iltaa kohden rupeaa kone hyytymään. Olen joka ikinen ilta viime aikoina nukahtanut noin minuutissa! Saatikka että jaksaisin jotain televisiota vielä katsella…no way.
Sen lisäksi hermo on aika ajoin vähän kireellä(joo no siis sehän on meille naisille ihan uutta!)… Minua on joskus verrattu nitroglyseriiniin, koska osaan nostaa kierrokset nollasta sataan sekunnissa! Onneksi olen kuitenkin opetellut edellisessä duunissani pitkää pinnaa tai ainakin näyttelemään sitä todella hyvin. Yleensä siis yritän raivota vain sisäisesti!
Varsinkin nyt, kun tuo pentukoira on välillä kohtuullisen ärsyttävä, on mieleni tehnyt eräänkin kerran linnoittautua korvatulppien kanssa pimeään vessaan…Jostain syystä AINA kun olen saanut nälkäisenä lautasen eteeni, tapahtuu Ali-koiran johdosta jotain, joka lykkää ruokailun aloitusta mahdollisen siivousoperaation takia ainakin sen verran, että ruoka on takuulla ehtinyt jäähtyä!! Kuten eilen päivällä; Lautasellani ihana herkullinen annos vastapaistettua jauhelihaa ja riisiä ja juuri kun asetan lautasen pöydälle, astun johonkin märkään….. Ja kappas, koirien juomakuppi onkin kaadettu jossain välissä lattialle ja tietenkin ihan kiitettävän kokoinen vesilammikko jalkojeni juuressa. Ja ei kun luuttu käteen ja siivoomaan ja uusia sukkia hakemaan! Ei vaan voi **ttu olla todellista tämä!!! 😀

Syömisen kanssa kikkailu on toinen päänvaivaa tuottava asia(eikä pelkästään näinä katastrofi-iltoina..). Moni aina valittaa, että hankalaa kiireessä syödä oikein ja tarpeeksi useasti ja täysin oma lukunsa on kaiken ruuan raahaaminen kouluun/töihin varsinkin, jos kylmäsäilytystiloja ei ole. Believe me, I know what you are talking about!!! Aamupäivät ovat haastavimmat, koska olen silloin yleensä koulussa ja aika vaan kuluu niin nopeasti, että huomaan yht äkkiä, että minun olisi pitänyt jo tunti sitten syödä seuraava ateria. Eilenkin ehdin syömään lounaan vasta puoli viisi, joka on siis AIVAN liian myöhään (huomioon ottaen, että söin aamiaisen klo.9)! Illalla tuleekin toisinaan hiukan pakkosyömisen fiilis, kun täytyy ehtiä syömään koko päivän meny ennen nukkumaanmenoa. Mutta tämä kaikki vaatii vain tarkempaa organisointia. Ei voi syyttää kun itseään, jos illalla huomaa juoneensa päivän aikana 10 kuppia kahvia ja syöneensä vain leivän tai omenan. Voi myös olla, että evääksi on otettava jotain sellaista josta ei niin välittäisi, koska ilman kylmäsäilytystä vaihtoehdot ovat aika vähissä mitä tulee terveellisiin eväisiin. Toinen vaihtoehto on tietysti mennä vetämään Pic Nicciin se juustopatonki….
 
Eilen mulla oli muuten koutsin kanssa palaveri ja hyvin mielin voidaan jatkaa taas eteenpäin. Kunto oli mennyt eteenpäin (etureidet tosin pienenevät varmaan viimeisenä :/). Pieniä muutoksia ruokavalioon, lähinnä kaloreiden tiputusta ja tällä mennään helmikuuhun asti ja seuraillaan tilannetta.Onneksi aamupuuroon ei kajottu, aamiainen on nimittäin ehdottomasti päivän paras ateria!
Nyt on pakko rueta väsäämään noin tsiljoona koulujuttua. No vähän liioittelin, ei niitä tsiljoonaa ole, mutta sen verran kuitenkin että menee blondin pää taas ihan pyörälle. Te joilla energiaa riittää, lähettäkääs muutaman boforin verran sitä mullekkin :)!fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta