Vielä pari lippua Turku Workouttiin tarjolla! Tai siis oli ja meni….

Ensi viikolla järjestetään Turussa NRJ Workout, jonne en itse valitettavasti pääse lähtemään. Saan nimittäin toimia kummin tehtävässä mun rakkaan ystävän lapselle ja ristiäiset osuivat samalle päivälle. Pari lippua olen jakanut jo Fit you too -blogin facebooksivuilla (käykää tykkäämässä!) ja nyt jaan vielä kaksi jäljellä olevaa lippua lukijoille!
NRJ Workout järjestetään Turussa kylpylähotelli Caribiassa lauantaina 28.2 ja kyseessä on energinen ryhmäliikuntatapahtuma, jonne voit valita omanlaisesi tunnit lukujärjestyksestä!
Oltiin mun kaverin kanssa 31.1 Tampereella Workoutissa ja sielläkin tapahtuma onnistui mielestäni hyvin, vaikka olikin ekaa kertaa Tampereella!
Kuvat eivät tosin olleet kummoisia, koska valaistus oli niin hämärä…

trx (1 of 1)Mä en nykyään enää ehdi oikein ryhmäliikuntatunneille ja omatkin tunnit on aika vähissä, koska keskityn muihin juttuihin. Tampereella oma suosikkini oli ehdottomasti BodyJam, jonka liikuntakeskus GoGon ohjaajat veti aivan loistavasti! Superhyvät musat oli uusimmassa ohjelmassa ja sopivan helppoja muuveja, vaikka en olekaan mikään koreografinen lahjakkuus 😀 . Tosi harmi, ettei BodyJamia ole täällä Helsingissä oikein missään… Onko Sha’bam samantyylinen tunti? Kertokaapa te, jotka tiedätte enemmän noista LM-tunneista! Olisi ihana käydä vaikka kerran viikossa jollain tuontyyppisellä tanssitunnilla veivaamassa. Meillä on kyllä Fressissä omat Dance-tunnit ja Olmalan Riinan tunneilla olen käynytkin muutaman kerran ja hän on aivan mieletön ohjaaja!

stig (1 of 1)
Tampereella pääesiintyjä oli Stig, jonka biisit jumppaamista ajatellen olivat paikoitellen ehkä liiankin letkeitä :D…

Toinen kiva tunti NRJ Workoutissa oli TRX, joka on mulle tuttu väline entuudestaan. Nykyään ohjaan asiakkaitani Malmilla myös JM Sykkeen salilla, jossa voin käyttää TRX-nauhoja asiakkaiden kanssa ja kaikki uudet ideat ovatkin tervetulleita! Tampereella tulikin muutama uusi liike ideapankkiin kuten erilaiset kyykkyvariaatiot. Turussakin on tarjolla TRX-tunteja, joten jos ette ole vielä kokeilleet niin suosittelen – todella monipuolinen väline!
Jotkut tunnit olivat Turussa täyttyneet, mutta kannattaa käydä vielä paikanpäällä kysäisemässä jos tunnille mahtuu, koska peruutuksia tulee aina. Sen lisäksi Les Millsseissä oli vielä hyvin tilaa ja illan pääesiintyjänä on muuten Jontte Valosaari, joka vetää varmasti hyvän shown!

Kaksi lippua tapahtumaan on siis vielä jakamatta ja nyt otetaan pika-arvonta! Vastaa kommenttikenttään HEP ja kahdelle ekalle lähtee lippu! Olkaa siis nopeita! 😉

fityoutoo

7 vastausta artikkeliin “Vielä pari lippua Turku Workouttiin tarjolla! Tai siis oli ja meni….”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta