Viikko armonaikaa!

”I have learned a million times
 That a race ain’t run until the racing been done”

Niin ei ole tämäkään kilpailu vielä ohi ja voittajaa voi kaikki vain veikkailla. Oma tavoitteeni on selkeä;
Kuuden parhaan joukossa: Ok
Kolmen parhaan joukossa: Toivomani tulos

Minulla on muutama biisi iPodissa, joista on muodostunut todella tärkeitä tsemppibiisejä tämän projektin aikana. Olen treenatessa hyvin latautuneessa tilassa, psyykkaan itseäni ja minulla on esimerkiksi tietyt biisit tiettyihin sarjoihin. Musiikista saan ennenkuulumatonta voimaa, raivoa ja jaksan puristaa itsestäni aivan kaiken irti!
Toi lause tuossa alussa on yhdestä lempibiisistäni eli Mustasch-nimisen bändin biisistä ”Mine” ja se kuvaa mielestäni täydellisesti fiiliksiäni tällä hetkellä.

”There ain’t nobody, there ain’t nobody,
There ain’t nobody like me
Can’t somebody just, can’t somebody,
Can’t somebody just see

I’m ready, I’m ready, I’m ready to go”

Tässä vaiheessa onkin syytä jo olla viittä vailla valmis! Valmentajani sanoin, ”paskaa kuntoa on turha viimeistellä”. Onneksi hän ei tainnut tarkoittaa minua… Oma viimeistely alkaa dieetin puolesta maanantai aamuna, mutta toisin kuin ehkä jotkut muut biksukisaajat, aikomuksissa ei ole tehdä kovinkaan ihmeellisiä viimeistelyjä. Keep it simple- tyylillä mennään tässä viimeistelyasiassakin. Lajini ei vaadi mieletöntä kireyttä kisalavalla ja ekaa kertaa dieetatessani emme halua alkaa kokeilemaan suurempia tyhjennys-tankkaus-operaatioita kropallani. Kuulostaa omaankin korvaan todella järkevältä ja uskon, toivon ja luotan itseeni siinä määrin, että viikon päästä olen tikissä! Tässä aamupäivällä iPadilla otettua todella laadukasta kuvamateriaalia, tosin mahaan on tässä vaiheessa ehtinyt jo aamupuurot ja -kahvit, joten ihan kireintä kondista ei kameralle ehtinyt tallentua :).

Eilen kokkailin myös pääsiäisen ”megamätön yhdelle hengelle” eli riisiä intialaisella mausteseoksella maustettuna, chili-valkosipulikanaa, hiukan rehuja sekä ananasta. Tällä mennään maanantaihin asti.

Koska salini oli eilen pääsiäislomalla tyydyin kevyeen lenkkeilyyn, joka osoittautuikin taas pitkästä aikaa todella hauskaksi puuhaksi! Toisin kuin jotkut fitnessbeibet, minä en ole mikään entinen maratoonari, eikä juoksu ole koskaan ollut minulle mikään huippujuttu. Sen verran pidän kuitenkin juoksukuntoa yllä, että kyllä sitä nyt kympin tossa vetäsee vaikka toisella jalalla :D. Näinkin muuten yhtä entistä maratoonaria, nykyistä fitness-kissaa äsken sattumalta jumbossa ja pakko antaa iso käsi hänen upealle muodonmuutokselleen! Luuviulut älkööt vaivautuko :D!
Meillä on myös lähistollä oikea ilmainen ulkoilma-kuntokeskus pururadan yhteydessä, jossa voi lämpimikseen käydä pumppailemassa yläkroppaa ja kinttuja. Turha huudella siellä että saliharrastus maksaa! Näillä keleillä kannattaa tosin sen verran varoa, ettei salakavala virtsis pääse yllättämään housuihin. Tuo vittumaisimpien vaivojen ykkösnimi!

Yritykseni olla täydellinen kotihengetär onnistui taas aika heikonlaisesti, raeruohot kasvamaan vasta pitkäperjantaina :D. No hei, voitte pikkusen silti antaa kredittiä, että ne ylipäätään saatiin vatiin asti! Onneks mulla onkin viikon päästä täällä juhlan kunniaksi ainakin upeet ruohot!! Olen myös esteetikko ja aina silloin tällöin ilahdutan itseäni lempikukillani. Tässä kuva niistä. Kodissa on oltava jotain herkkää, kun täällä muuten testosteroni ottaa ylivallan!

 
Tähän loppuun haluan postata linkin eilisestä huikeasta The Voice of Finland-lähetyksestä. Katselen jakson aina näin lauantai aamuisin juoksumaton selästä ja tämä esitys saikin estelyistä huolimatta hanat auki niin, että muutama kanssajumppari olisi halunnut varmaan tarjota jo kriisiapua :). Ihana ääni ja niiiin koskettava biisi. Pakko muuten mainita, että kappaleen tekijä eli Ismo Alanko on myös kotoisin iloisesta itä-Suomesta ja käynyt samaa koulua kanssani!
Tiesin heti kenelle kappaleen aion omistaa, eli parhaalle ystävälleni Helille, joka pitää Alangon veljesten musiikista ja hän on myös elämässäni totaalisen korvaamaton ihminen. Ihminen tarvitsee toista, niin se vain on.

fityoutoo

2 vastausta artikkeliin “Viikko armonaikaa!”

  1. Olen jo jonkun aikaa lukenut blogiasi, kirjoitat todella hyvin ja ilmeikkäästi, jatka samaan malliin! Paljon onnea myös kisoihin!! 🙂

  2. Kiitos kommentistasi :)!Kirjoitan sellaista blogia, jota itsekin haluaisin lukea. Kyllästyn nopeasti lukemaan sellaisia treeniblogeja, joissa kirjoittaja vain kertoo päivänsä kulun aamusta iltaan. Eli tyyliin ”menin paikasta a paikkaan b ja sitten paikkaan c” ja listattuna päivän salitreeni. Haluan, että blogissani on muutakin sisältöä huumorilla höystettynä ja sitä tykkäisi lukea myös sellaiset ihmiset, jotka ei välttämättä edes itse ole niin sisällä fitnesselämässä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta