Vikasietotilassa…

Olen murheissani.


Muistatte varmaan, kun kerroin, kuinka rakas kumppanini, valkoinen HP:n kannettavani tekee kuolemaa. Nyt mennään sitten jo ihan tosissaan terminaalivaiheessa! ;( Kone ei aukea enää edes pyhällä hengellä ja IT-tuki horisi jotain, että kovalevy saattaa olla korruptoitunut tai jotain… Korruptoitunut??? Eikö korruptiota esiintynyt jossain Neuvostoliitossa tai jotain sellaista?
Yritin asettaa koneen myös ”vikasietotilaan” ja helvetin huonosti sieti mitään vikoja, koska ei suostunut siitäkään huolimatta käynnistymään!
En muista olenko kertonut teille, mutta minullahan on ollu lukuisia hieman naismaisia tapoja korjata läppäriäni, jotka sitäpaitsi ovat toimineet! Tää menee siihen samaan osastoon, kuin että kaukosäädin korjataan ottamalla patterit pois ja laittamalla ne uudestaan, tai sitten sitä kaukosäädintä hakataan reittä vasten…
No, minäpä mm. korjasin (en tiedä onko ”korjaaminen” täysin sopiva verbi kuvaamaan ko. tilannetta..) läppärin kääntämällä sen sivuttain! 😀 Ihan turha on IT-tuenkin siellä muljautella silmäluomiaan, koska temppu toimi mainiosti!
Tähän asti…

Nyt jouduinkin tulemaan siis avomieheni koneelle, enkä pidä tästä nyt yhtään, koska itse koneenhäkkyrä on ikävästi jalkojen edessä ja näppäimistökin on aivan liian ylhäällä. Hitonperkelehitto.
No, olin kuitenkin alunperin kirjoittamassa viikonlopustani, joten here it comes!Siskon lapsoset kylässä


Esiteinit yökylässä perjantaina! Pureutuminen 10 ja 12-vuotiaan sielumaisemaan. Kesäleirillä oli kaks jotain ohjaajaa, jotka oli niinkun yhdessä mut sitä ei tienny kukaan ennen ku yks toinen ohjaaja vahingossa möläytti sen. Kummityttöni menee yläasteelle ja se vähän hirvittää. Oli kasvanut taas ihan silmissä ja mua pelottaa, että kohta se haluaa selän kokoisen tatuoinnin ja ripsipidennykset.
Illalla pääsin kuitenkin lenkille yksin kun likat jäi hurrin kanssa kokkaamaan ja nautin joka sekunnista hektisen viikon jälkeen! Ihana olla hetki omien ajatusten kanssa!


Lauantai-illan punttisali


Ei ollut taaskaan ahdasta. Olin aivan karmean ali-energinen ja väsynyt, mutta ajattelin että kaikki treeni on kuitenkin kotiinpäin. Mutta mistä tätä väsymystä riittää?? Mulle luvattiin, että sen piti jo loppua!
Pääkipukin vaivasi läpi treenin ja voimistui sopivasti aina viimeisillä toistoilla. Rimpuilin kuitenkin tunnin verran ja aina sarjojen välissä tuijotin tyhjyyteen ja haukottelin. Mikä lauantai-illan kliimaksi! Tätä lisää!


Kumpulan maauimala


Puin lempibikinini päälle. Ihan kiva muuten, mutta hillittömät jättimeloonit eivät meinanneet mahtua yläosaan. Kenen hiton tissit mulle on oikein asennettu nukkuessani??!
Tunsin muutenkin oloni vähintäänkin runsaaksi, enkä tarkoita sillä hyvällä tavalla! Tiukkaa lihaa on enää jalkapohjissa. Tätäkin asiaa mä taas liioittelen, mutta ensi kerralla voisin valita päälle ehkä jotakin vähemmän paljastavaa… Tätä ongelmaa ei ole muuten muslimimaan huvipuistossa. Tiedän kokemuksesta, koska bikinit päällä saat ehkä noin 100 ikävänpuoleista katsetta, jotka käskevät sinun välittömästi verhota itsesi päästä varpaisiin
En kuitenkaan voinut syyttää itseäni! Bikineiden käyttö oli ihan sallittua, vaikken minä tietenkään tajunnut että sinne tulee muut pitkähihaisissa uimapuvuissa…Ihan sama käytännössä, kun olisi mennyt alasti vesiliukumäkeen.


Mitä odottaa kun odotat


Kumpulan jälkeen oli luvassa ihmissuhdepäivitykset ja leffa pankkineidin kanssa. Vedettyämme kiinalaiset huiviin kävimme Tennarissa tsiigaamassa vauvaelokuvan. Ehkä normaalioloissa en olisi mennyt katsomaan, mutta ajattelin, että elokuva saattaisi ainakin nimensä perusteella olla ihan hyödyllinen tässä tilanteessa. Pankkineitikinn lähti ihmeen helpolla leffaseuraksi, koska se nyt oli ihan varma, että rakas avomieheni ei suostu katsomaan ensimäistäkään vauvoja käsittelevää komediaa. Tai romanttista komediaa. Tai vauvoja käsittelevää elokuvaa, vaikka se ei olisikaan komedia.
Vedin tiestysti esiin myös säälittävän ”jos rakastaisit mua”-kortin, jonka tiesin kyllä olevan ihan turhaa! Jokainen pallit ja itsekunnioituksen omaava mies valitsee varmaan mieluummin maailman tuhoavat jättiläismutanttirobotit, kuin raskauspahoinvoinnin valkokankaalla!
Leffa oli kuitenkin (myös omasta skeptisyydestäni huolimatta!) oikein katsottava ja sai nauramaan! 
Myös miesyleisöä oli ajateltu sen verran, että pääosissa olivat Cameron Diaz ja Jennnifer Lopez. Ja joku isotissinen blondi.

  Iltavaellus Haltialan metsään


En ole mikään kovin fanaattinen eränkävijä, mutta koirien kanssa reilun tunnin kävely Haltialassa oli kyllä oikein terapeuttista. Luonto oli todella kaunis samoin kuten auringon laskukin ja samalla tuli mukavasti liikuntaa rämpiessä kaurapelloilla ja metsässä. Meille on tärkeää, että koiria voi pitää myös vapaana, joten niiden kanssa käydään usein pelloilla ja metsässä. Kaikkien koirien kanssa tämä ei tietenkään ole mahdollista. Nyt meillä makaakin kaksi aivan puolikuollutta koiraa ja itse alan myöskin olemaan aika valmis nukkumaan.
Hyvää yötä siis ja energistä viikon alkua kaikille! (Myös itselleni…)

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta