Virkee ku märkä rätti!

Luojalle kiitos tää viikko on nyt historiaa!
Eilen palasin kotiin Tampereelta keskiyöllä. Kävin vielä ennen lähtöä pikaseen poikkeamassa entisen työkaverin läksiäisissä Gringos Locosissa ja siitä sitten junaan torkkumaan kotimatkaksi. Menneet 5 päivää on olleet TODELLA raskaat, koska Varalassa oltiin töissä lähes non-stop. Päivät ohjauksia ja yöt valvontaa ja uni oli mitä oli. Mikäs sen mukavampaa, kun herätä täydestä unesta oven koputukseen 01.00… ”Meitä pelottaa”. Ainoa asia, mikä tulee sillä hetkellä mieleen on, että miksi mä suostuin tähän :D?? Muutenkin noi 8-12-vuotiaat on hiukkasen vaativassa iässä ja kaikenlaista sitä tuli taas todistettua!
 
Joka aamuinen ”snapback-seula”. Kannattaa muistella niitä käyttäytymissääntöjä ainakin se yksi viikko vuodesta…
 
Mitä muuten tulee treeniin, niin salitreeniä on tullu tehtyä ihan jopa yksi tällä viikolla, mutta enpä olisi enempään kyennytkään. Varsinkin kun kunnon yöunia ei ole oikein alla, niin päivällä oli pakko vetää pikaisia päiväunia aina kun oli mahdollisuus. Eli harvoin! Muistakaas muutkin, että lepo on kuitenkin osa sitä pyhää kolminaisuutta(enkä nyt puhu pyhästä hengestä ja kumppaneista…). Jotkut vetää piipistä piippiin ilman mitään taukoja ja neljän tunnin yöunilla, saattaa siinä hötäkässä laihtua, mutta kroppa ei kestä sitä kyllä pidemmän päälle!
 
Tänä aamuna tuntuikin jo sitten vähän siltä, että onks ihan pakko nousta. Mulla oli kuitenkin päivä buukattu täyteen, joten ei muuta ku koirat narun jatkoksi ja aamulenkille. Meiltä kun ei lähdetä, ilman että koirat on saaneet riittävästi liikuntaa aamulla…valitettavasti. Juhannukseksi suku ja laku menee kuitenkin anoppilaan hoitoon, joten aamulla mua ei herätä kukaan eikä mikään!
Tänään aamulla kävin tosiaan eräässä rekrytointitapahtumassa pyörähtämässä, koska mun mielestä pitää olla runsaasti niitä verkkoja siellä vesissä… Jos sillä yhdellä ja ainoalla katiskalla yrittää, niin voi tulla laiha soppa :). Katsotaan nyt mitä sieltä poikii…vai poikiiko mitään. Hommia olis syksyksi ihan kivasti tarjolla ja aika pitkälle tulen tekemään ryhmäliikuntaohjausta, niin keskuksissa kuin firmoillakin!
 
Huomenna jatketaankin matkailuteemalla, eli lähden pankkineidin ja muiden ”emäntien” kanssa viettämään juhannusta Itä-Suomeen. En tiedä kuinka riehakkaaksi seuralaiseksi musta oikein on… Mä nostan hattua niille, jotka jaksaa työputken jälkeen vielä vetää sivuluisua koko juhannuksen ja siitä sitten pikku oloissa suoraan työmaalle. Itse en sitä kaipaa, mutta ihan kiva jos jollain energiaa riittää :). Muutenkin olen sitä mieltä, että juhannus on enempi mökkihommia, eli mikään festariturnee ei kiinnosta. Okei, oon vanha. Mutta sehän nyt onkin oikein vuoden yllätys…

Minkään valtakunnan punttisali tuskin on tän viikonlopun lomakohteessa avoinna, mutta lenkkarit otan mukaan! Jos sitä vaikka innostuu muutaman päivän totaalilevon jälkeen lenkkeileen! Aina mä uhoan, että nyt oon viikon tekemättä yhtään mitään, mutta päässä alkaa vanne kiristää muutaman päivän päästä…Aina! Mut on luotu liikkumaan, niin se vain on. Mutta sitä ennen otetaan lukua muutama päivä!
Hyvää juhannusta ja kokkoon runsaasti sitä sytytysnestettä!

Provinssirockin possupysäkki…         
Rupes sataa sataa ropisemaan oikein kunnolla kesken PMMP:n!!  
fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta