Vita Liberata suihkurusketus!

*Postaus toteutettu yhteistyössä Belmax Centerin kanssa

vita_liberata

Oletteko koskaan kokeilleet suihkurusketusta? 
Mä olen, useastikkin! Ihastuin siihen jo vuosia sitten, kun tuttuni yllytti kokeilemaan. Haluaisin olla jatkuvasti päivettyneen värinen, mutta oi hitsi että se vaatii työtä! Siis eihän tässä mitään, jos olis kaikki illat aikaa levitellä jotain itseruskettavia, mutta hyvä kun suihkuun kerkeää :D! Lisäksi mun mies INHOAA yli kaiken itseruskettavien hajua ja olen luvannut hänelle, etten kiusaa häntä a) eläinkuosilla b) itseruskettavan hajulla…
Solarium rupeaa olemaan jo so last season, ainakin niillä, jotka eivät halua näyttää viiskymppisenä ruttunaamalta. Solarium nimittäin vanhentaa ihoa aika tehokkaasti ja olen nähnyt sellaisiakin tapauksia, joilla iho on ollut kirjaimellisesti kolmekymppisenä jo pilalla! 

Mä olen kokeillut kaikenmaailman itseruskettavia ja tähän mennessä paras on ollut St. Tropezin vaahto. Itseruskettavien levittäminen on kuitenkin aikamoista kikkailua ja läikikkään lopputuloksen välttäminen on työn ja tuskan takana. En myöskään tykkää käyttää niitä tuotteita, joissa on väri valmiina, vaan tykkään kotikäytössä niistä värittömistä ns.gradual tannereista. En tosin koskaan ole kokeillut kintaalla värin levittämistä (toimii kuulemma hyvin).

Thirty and fabulous!
Thirty and fabulous!

Mulla oli omissa kolmekymppisissä vuosi sitten pitkästä aikaa suihkurusketus ja se oli aivan ihana (vaikka otin silloin aika kevyen värin).
Olen kuullut useasta paikasta hehkutusta Vita Liberatan tuotteista. Sarja kinnostaa minua myös siksi, että se on 80% luomusarja, ei sisällä alkoholia ja on hajuton sekä parabeeniton. Itseruskettavasta ei voi koskaan tehdä täysin luomua, koska ruskettajan ”ruskettava” ainesosa eli DHA (dihydroksiasetoni) ei ymmärtääkseni voi olla täysin luonnollisista raaka-aineista.  Otin selvää, että Arabianrannassa sijaitseva Belmax Center* tekee Vita Liberatalla suihkurusketuksia ja olin heihin yhteydessä. Minulla on tulevana lauantaina kuvaukset ja nyt viime kerrasta viisastuneena EN luota pelkkiin kotiruskettajiin! Vinkkinä kaikille, jotka meinaatte otattaa valokuvaajalla kuvia ja haluatte, että rusketus näyttää hyvälle; Jos otatte kuvia studiossa niin rusketuksen täytyy olla tumma eli kotiruskettajilla ei oikein saa tarpeeksi tummaa lopputulosta ja jos saakin, niin se jää helposti läikikkääksi. Nyt kun on esim valmistujaisia yms tulossa, niin ei ole kiva näyttää kirahvilta omissa kuvissaan! 
Jos ette usko, niin katsokaapa noita mun bannerin kuvia: Olin käyttänyt viikon putkeen joka ilta gradual tanneria ja kuvissa näytän kalkkilaivan kapteenilta!

Kävin viime viikon perjantaina siis Bellmax Centerissä ja tehtiin Vita Liberata*-sarjalla ”koerusketus” mutta ei kaikista tummimmalla värillä vaan keskitummalla. Valitettavasti kuvat ruskettuneesta hipiästäni jäivät varapuhelimeen joka on nyt huollossa, mutta kuvia kyllä tulossa huomisen rusketuksen jälkeen!
Väri oli aivan huippuihana ja kesti itselläni n.5pvää! Tämä on kuulemma yksilöllistä, eli rusketus kestää neljästä päivästä kuulemma jopa viikkoon! Paras väri on rusketuksesta seuraavana päivänä ja kun merkkausvärin pesaisee suihkussa pois, on iho todella ihanan tasaisen ruskea!
Huomenna menen sitten ottamaan sen tummemman version… Katsotaan kehtaanko mä mennä illalla Aussien Blog Awardseihin! Ehkä mä voin valehdella, että mulla on ”yhdet fitnesskisat” viikonloppuna, mutta en ehtinyt ihan kuntoon niihin :D… Ou nou, story of my life!
Nykyään muuten useat kisarusketuksetkin tehdään jo suihkurusketusmenetelmillä, koska tulos on paljon tasaisempi kuin ns.käsipelillä.

bellmax_center

bellmax2

 

lakshmi
Hoitola käyttää ihohoidoissaan Lakshmi-sarjaa, joka on myös luonnollisen kosmetiikan sarja.pittaSain testiin sarjan eri ihotyypeille tarkoitettuja tuotteita!

Belmax Centerit sijaitsevat Helsingissä Arabianrannassa sekä Espoon Matinkylässä! Aikoja voi varata täältä ja heillä on myös nettiajanvaraus. Vita Liberata suihkurusketuksen hinta on 30€ (koko vartalo) ja koko prosessi kestää n.20min. Aivan ehdoton juttu jos on jotkut juhlat, kuvaukset tms tulossa ja haluat näyttää kauniin päivettyneeltä. Ihoa kannattaa kuoria ennakkoon, jotta väristä tulee tasainen.
Sitä rusketusväriä valitessa ei tosiaan kannata ruveta hulluttelemaan, koska rusketuksen suhteen enemmän ei todellakaan ole parempi :D. Tämä on tietysti ihan makuasia – toinen tykkää olla suorastaan ”Jersey Shore” ja toinen vain kevyesti päivettynyt.

PS. Mites se haju sitten? No, pakko kai se on uskoa, että hajuton rusketus on utopiaa! Onneksi haju lähtee aika hyvin kun merkkausvärin pesee pois, mutta silti aamulla makkarissa leijui aika ätäkkä ”itsarin” haju. Mutta pyysin mieheltä vähän rakkauden edessä joustoa :D…

fityoutoo

8 vastausta artikkeliin “Vita Liberata suihkurusketus!”

 1. Onko sulle koskaan laitettu suihkurusketusta Solsticen tuotteilla? Mulla on kanssa kuvaukset parin viikon päästä ja meen niitä varten ensimmäistä kertaa ottamaan suihkurusketuksen juuri kys. tuotteella. 🙂

  • Moikka Marjut!
   Juu kyllä on! Ihan hyvä väri tuli silläkin, mutta tulee helposti aika tumma ja kuivattaa ihoa enemmän!

 2. Ruskettunu iho on niin paljon nätimpi :). Mieki haluisin olla aina päivettyneen näkönen. Ostin sellasta Doven asteittain päivettävää vartalovoidetta, sitä vaan pitäisi laittaa säännöllisesti ja en ikinä muista :D. Solkussa voisin sillon tällön käydä, mutta pelottaa just se ihon vanheminen. En haluu näyttää miltään rusinalta :D.
  http://fitfatmamatiina.fitfashion.fi/

  • Mä olen kanssa käyttänyt sitä joskus, mutta valitettavasti siinäkin on (kuulemma) ihan karmea haju :D…
   Mutta juu, mäkään en enää solkkuile!

 3. Ite oon solariumin vannoja ja käyny siellä kohta jo 9v vähintää kerran kk!

  Haluaisin kuitenkin turvallisemman rusketustavan ja pysyä aina ruskeena. Kauanko tuo suihkurusketus säilyy eli kuinka usein tulisi käydä? Irtoaako kuinka kun harrastaa joka päivä hikistä urheilua 😀

  • Hui! SInuna en kyllä enää kävisi… Tekee nimittäin pidemmän päälle karmeet tuhoa naamalle! Suihkarin säilyminen on yksilöllistä, joten kehoitan käymään kerran ja katsomaan kuinka kauan säilyy. Mulla ainakin rusketus lähtee asteittain pois, eli ei tuu mitään noloja laikkuja!

 4. Hei haisenko lauantaina jos käyn perjantaina? 😀 Ja minkä niminen tyyppi sulle laittoi sen? Ja olikse oikeesti hyvä?? Pakko saada vähä väriä pintaan ku frendin häät ja kelit kun on mitä on..ei paljon araa näy!

  • Mulla ei haissut ainakaan :)! Ehkä hieman siinä vaiheessa, kun merkkausväri oli vielä iholla, mutta käy ennen juhlia nopeassa suihkussa, mutta älä hankaa! Itse taisin vain kevyesti saippuoida kainalot ja that’s it. Sit taputtelu pyyhkeellä kuivaksi, eikä taaskaan hankaamista!
   Belmax Centerissä on ymmärtääkseni useampia jotka laittaa ja he ovat varmasti kaikki hyviä! Soita ihmeessä ja kysy – voin kyllä suositella paikkaa kovasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta