Vitamiinipostaus osa1 ja arvontaa!!

Vitamiineista ja lisäravinteista puhuttaessa olen törmännyt kahtiajakautuneisiin mielipiteisiin;
Toiset ovat pillereiden ja kapseleiden suurkuluttajia ja joidenkin mielestä vitamiinipurkeilla on vain lumevaikutus ja ne ovat rahan tuhlausta. Niin ja sitten on niitä, joilla kaapissa on purkkia jos jonkinlaista ja niitä pillereitä otetaan joskus ja jouluna.
Täytyy myöntää, että joskus käytin itsekin vain jotain hyvinmainostettua monivitamiinia silloin kuin muistin, enkä juuri kyseenalaistanut mitään (Mitä tässä tuotteessa on? Kuinka paljon mitäkin tässä tuotteessa on? Miksi syön tätä?). Ajattelin vain, että tätä varmaan kannattaa syödä. Sama tosin pätee joihinkin muihinkin lisäravinteisiin, eli olin lähinnä mainoksen uhri! Olenkin parin vuoden sisällä lopettanut joidenkin tuotteiden käyttämisen, koska en ole löytänyt tarpeeksi hyviä perusteita niiden syömiselle (esim. burnerit ja latarit) vaikka mainoksista saakin sen kuvan, että kenenkään ei edes kannata treenata ilman niitä!! Olen myös kiinnostunut enemmän eri tuotteista ja ottanut asioista selvää. Enää en napsi turhaan jotakin, joka ”ehkä toimii”:
Vitamiinit ja luontaistuotteet, varsinkin laadukkaat sellaiset, ovat kuitenkin kohtuullisen tyyriitä ja siihen päälle vielä urheilulisäravinteet (protskujauheet yms), jotka nekään eivät aivan ilmaisia ole.
Fitness on nyt ”in” ja myös media houkuttelee käyttämään jos jonkinlaisia kapseleita, jauheita ja patukoita ”jos olet ihminen jolle hyvinvointi on tärkeää”. Joopa joo.
Vitamiineihin ja lisäravinteisiin saa helposti upotettua vaikka 100€ kuukaudessa ja se on iso raha se! Kannattaa siis miettiä, mihin kaikkeen rahansa syytää ja ostaa tarpeeksi vahvoja ja laadukkaita tuotteita.

Supplements

En ole asiantuntija siinä määrin, että voin väittää jonkun tietyn tuotteen olevan täysin turhaa, mutta toivottavasti jokainen ainakin tutustuu tuotteisiin ennen niiden käyttöä (vaikkei niistä mitään haittavaikutuksia sen suuremmin kuin hyötyä konkreettisesti olisikaan). Mulla on vakituisessa käytössä neljä tuotetta, joiden käyttö on mielestäni todella perusteltua (myös nykytutkimuksen valossa ja tietenkin myös omakohtaisten kokemusten perusteella) ja voin niitä myös muille lämpimästi suositella. Niitä ovat siis:

– D-vitamiini
– Sinkki
– Magnesium
– Omega 3-rasvahapot
– L-glutamiini

Usein sanotaan että vitamiineja käyttää nimenomaan ne ihmiset, jotka syövät kaikista terveellisimmin. Ei yhtään pöllömpi ajatus, koska nämä ihmiset luultavasti uhraavat muutenkin enemmän ajatuksiaan terveydelle ja hyvinvoinnille. Luulen itse syöväni keskivertoa terveellisemmin, mutta vastaavasti kroppani on myös ehkä keskivertoa enemmän liikkeessä ja alttiina fyysiselle kuormitukselle. Lisäksi harva pystyy syömään esim. kasviksia joka päivä niin paljon kuin terveyden kannalta olisi tarpeellista ja harva myös syö aina vain luomua ja mahdollisimman puhdasta. Nykyään porkkana ei todellakaan ole sama asia kuin 50 vuotta sitten mummolan kasvimaasta nostettu kaverinsa. Puhumattakaan niistä raakana poimituista ”etelän hetelmistä”, jotka on ruiskutettu täyteen torjunta-aineita. Mutta ei niistä sen enempää, you got the point.
Tiesittekö muuten että ihminen pystyy valmistamaan vähäisiä määriä joitakin vitamiineja itse, kuten B3-, D- ja K-vitamiinia muttei esim. C-vitamiinia, jota taas esim.apina pystyy itse tuottamaan elimistössään. Jos et siis ole apina (heh heh) niin toivottavasti syöt ainakin mummon pihalla kasvatettuja appelsiineja :D!

MuscleBuildingGymExerciseMonkeyBuffApe

Ettei tästä postauksesta tulisi kilometrin pituinen, niin ajattelin kertoa teille useamman postauksen sarjassa, miksi olen päätynyt käyttämään juuri näitä tuotteita.
Aloitetaanpa vaikka D-vitamiinista. Luulisin, että on ollut täydellisessä informaatiopimennossa, jos ei vielä tiedä D-vitamiinin käytön hyötyjä täällä pimeässä Suomessa. Nykyisellään saantisuositus taitaa olla 7,5µg / päivä aikuisella, mutta tuota määrää pidetään yleisesti hyvin pienenä annostuksena. Esim meidän Ben on mukana D-vitamiinitutkimuksessa, jossa osa lapsista saa päivässä 30µg. Olin lukevinani hesarista, että tuota saantisuositusta ollaan piakkoin muuttamassa korkeammaksi. Itse käytän päivittäin 50µg D-vitamiinia (tai joka toinen päivä 100µg), joka on myös suomen suositusten mukaan turvallisen saannin yläraja.
Tärkein D-vitamiini ihmiselle on D3-vitamiini kolekalsiferoli, eli juuri se vitsku jota voi saada auringossa oleilemalla tai kalaa syömällä. On siis ihan järkeenkäypää, että jos et palvo arskaa usein (esim. marraskuussa auringonotto on tehty täällä Suomessa turhan vaikeaksi) tai syö kalaa lähes päivittäin, niin D-vitamiinin saaminen voi olla haastavaa. Miksi sitten kannattaa ottaa purkista D-vitamiinia?
Ihan ensiksikin D-vitskulla on tutkimuksissa todettu olevan konkreettinen vaikutus mm. syövän ja diabeteksen hoidossa, sekä vanhuksilla osteoporoosin ehkäisemisessä. Terveyskirjastossa kirjoitetaan mm. D-vitamiinista näin
”Vaikka lopullista kokeellista näyttöä D-vitamiinin terveysvaikutuksesta ei vielä ole, on ilmeistä, että luusto ei ole ainoa D-vitamiinin säätelykohde. Ainakin 300 geeniä lähes kaikissa elimistön kudoksissa muuttaa ilmentymistään D-vitamiinin vaikutuksesta. Tiedetään esimerkiksi, että D-vitamiini vähentää verenpainetta kohottavan reniinin tuotantoa, mikä on sopusoinnussa väestötutkimusten havaintojen kanssa.”
Mua harmittaa ihan hirveästi, koska youtubessa oli todella hyvä video, jossa Paula Heinonen (terveyden tukipilarit) selitti todella kansantajuisesti mistä on oikeasti kyse ja miksi tarvitsemme D:tä. Nyt video on jostain syystä hävinnyt :( .
Jos käytät jotain monivitamiinivalmistetta, niin kannattaa myös tarkistaa niistä pitoisuudet. Usein niissä on vain ”pikkuisen kaikkea”.

vitamin_d_foods
1IU = 0,025µg

IMG_6652Kuten olen usein blogissani maininnut, niin itse käytän lähes pelkästään Solgarin* tuotteita, koska olen todennut ne hyviksi hinta-laatu-suhteeltaan. Solgar on myös suosittu merkki ”fitnesspiireissä”, kuten jotkut ovat varmaan saattaneet huomata eri blogeja seuraamalla. Sen valikoimiin kuuluu vitamiini-, mineraali- yrtti- ja aminohappovalmisteita ja itselleni on todella tärkeä asia, että tuotteet ovat ekologisia, eikä niissä ole kemiallisia säilöntäaineita tai väriaineita. Haluan saada rahoilleni vastinetta – siis ”aitoa tavaraa”, enkä maksaa täyteaineista. Tämän takia en osta koskaan markettikamaa tai halpoja monivitamiinipurkkeja.
Solgarin tuotteita saa kotimaisista luontaistuotemyymälöistä ja purkit on helppo tunnistaa kun ne on kakki ruskeaa lasia! Merkillä on yli 450 tuotetta valikoimissa, joten hyvin todennäköisesti löydät etsimäsi :) .

Nyt teille lukijoille tarjoutuu ihan mielettömän hyvä mahdollisuus päästä myös kokeilemaan Solgarin laadukkaita tuotteita, koska
SOLGAR TARJOAA FIT YOU TOO-BLOGIN LUKIJOILLE KAKSI 137€:N ARVOISTA TUOTEPAKETTIA, JOISSA ON KÄYTTÄMIÄNI TUOTTEITA ELI PAKETTI SISÄLTÄÄ:

Solgar Wild Alaskan Full Spectrum Omega 120 kaps
Solgar magnesiumsitraatti 120 tabl
Solgar sinkkipikolinaatti 100 tabl
Solgar D-vitamiini 100 ug 120 kaps (otan joka toinen päivä itse)
Solgar L-arginiini 500 mg 50 kaps

IMG_6648

Kuinkas tämän mahtavan palkinnon siis voi voittaa??? No se on hyvin yksinkertaista!
Täydennä tämän postauksen kommenttiosioon seuraava lause
”Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska…”
Vastausaikaa sinulla on 29.8 klo.18 asti, jonka jälkeen julkaisen tuotepaketin saajat! Nyt sitten hyviä perusteluita tulemaan!

 

fityoutoo

108 vastausta artikkeliin “Vitamiinipostaus osa1 ja arvontaa!!”

 1. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska uskoisin sen esdistävän terveyttäni ja tuovan hyvää oloa. Olen tällä hetkellä lomautettuna omasta työstäni ja tämän vuoksi olen joutunut kiinnittämään enemmän huomiota rahankäyttööni. Normaaleissa olosuhteissa suosin luomua ja ekologisesti tuotettuja tuotteita. Valitettavasti kaikki hyvä maksaa hieman enemmän ja tästä syystä olen joutunut tinkimään paljon esimerkiksi omista tarpeistani. Kyseinen paketti Solgarin tuotteita tulisi siis enemmän kuin tarpeen tänne, jotta saisin kroppani taas kuosiin ja annettua sille sen kaipaamia hivenaineita ja vitamiineja 🙂

 2. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska olen menettänyt toivoni jatkuvien infektioiden kanssa, lääkärissä syyksi selvisi huono vastustuskyky. Ehkäpä näillä tuotteilla saisin parannettua immuunia ja aloitettua taas terveellisen elämän.

 3. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska tämänhetkiset vitamiinipurkit vetelee viimesiään ja olis huippua saada talven varalle kunnon satsi vitamiineja! Ja muutenkin olisi kiva kokeilla nimenomaan näitä Solgarin tuotteita, koska itse en ole raaskinut ostaa näitä kalliimpia vitamiineja aiemmin, ja uskon kyllä että näissä on varmasti laatu vähän eri luokkaa kuin halvemmissa 🙂

 4. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska olen itse tiedostanut vitamiinien tärkeyden viime keväänä ja syönyt niitä siitä lähtien. Kovasti haluaisin näin tehdä myös jatkossa, mutta opiskelijana joudun miettimään mihin rahat aina riittävät, eikä tänä syksynä vitamiinit ole valitettavasti ekana listalla. Tämän paketin voittaminen helpottaisi rahallisesti todella paljon, ja pystyisin huolehtimaan terveydestäni yhtä hyvin myös tänä syksynä!! 🙂 Pakettihan sattuu sisältämään juuri niitä vitamiineja, joita itse käytän! Aurinkoista loppukesää!
  -Anna-Liisa

 5. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska olen nähnyt ja kuullut usean eri urheilijan käyttävän niitä, joten niiden täytyy olla parempia kuin monet muut vastaavat tuotteet 🙂 Lisäravinteisiin tosiaan saa uppoamaan aika montakin eurosta kuussa niin halutessaan ja siksi myös minulla lisäravinteet ovat useasti jääneet hyllyyn odottamaan ”rahakkaampia aikoja”.

 6. Mää haluaisin Solgarin paketin, koska mää oon köyhä.

  Ei mutta siis ihan tosissani syön päivittäin D-vitamiinin (paitsi kesä aikaan touko-syyskuut), sinkin, magnesiumin, raudan (ihan must juttu, huomaan ihan parissa viikossa käytön lopettamisen jälkeen, että väsähdän heti) ja kalaöljyn. Mun 300€/kk budjetilla oikeesti tuntuu välistä pahalle maksaa pillereistä 😀

 7. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska Solgar on tähänastisista kokeilemistani ravintolisistä ehdottomasti minulle ja keholleni sopivimman oloinen. Käytän Solgarilta Vitamin B-complex ”50” -kapseleita päivittäin, sillä vaikka ruokavalioni on melko terveellinen ja monipuolinen, ei B- vitamiini tunnu suolistossani imeytyvän – paitsi Solgar! Vajaa viikko ilman Solgarin B:tä ja suunpieleni alkavat halkeilla. Minulla on käytössäni myös D-vitamiinilisä sekä Omega3-lisä, mutta ne eivät ole kyseistä tuoteperhettä. Haluaisinkin kokeilla (nyt kun nuo vanhat tavarat ovat loppumassa vihdoin kaapista ja pimeät kelitkin alkavat sopivasti), toimisiko Solgarin tuotteet näissäkin tapauksissa paremmin! Olen myös joskus kovien treenien jälkeen ottanut illalla ennen nukkumaan menoa magnesiumia, mutta en säännöllisesti (eikä ole Solgarin). Haluaisin ehdottomasti kokeilla kyseisen ravintolisän vaikutusta palautumiseen ja unenlaatuun! Sinkki ja L-arginiini ovatkin sitten täysin uusia tuttavuuksia ”keittiön” puolella, joten jotain täysin uuttakin mahtuisi mukaan. Odotinkin jo innolla jatkopostauksiasi! 🙂

  • Kiitos muuten tosta B-vitskuvinkistä!!! Nyt tajusin että ongelmana voi olla juuri imeytyminen! Mulla on nyt imetyksen aikaan halkeillut suupielet ja nyt kokeilen siihen heti tuota B-complexia!

 8. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska talvi on taas tulossa ja haluan pitää vastustuskykyni kunnossa!
  Mä selvisin viime talven ensimmäisen kerran ilman pikkuflunssia, kun otin riittävästi d-vitamiinia, eli 50µg päivässä.

 9. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska talvea vasten vitamiineja itse tarvitsisin enemmän, mutta kalliin hintansa vuoksi niitä ei tule ostettua sitä määrää mitä tarvitsisi.
  [email protected]

 10. Haluaisin käyttööni solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska olen pienestä pitäen syönyt aina multitabs monivitamiinia ja haluaisin kokeilla jotain muuta välillä. Jotain, mihin ei ole tungettu kaikkia vitamiineja samaan pilleriin. Olen tänäkin vuonna ollut nii useasti flunssassa että jostain vitamiinista/kivennäisaineesta on selvästi puutetta. Mediassa aina hehkutetaan yhtä sun toista mutta mieluummin luottaisin nyt tavallisen ihmisen sanaan ja haluaisin ehdottomasti kokeilla solgarin tuotteita.

 11. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska…

  olen aivan tumpero vitamiinien ja lisäravinteiden kanssa ja ainut puteli mitä osasin omin avuin ostaa S-marketista oli Rainbow-kalaöljykapselit.. Ja sen kyllä huomaa..muun muassa salilla piinaavat suonenvedot ja krampit, hiukset ja kynnet katkeilee, huulet halkeilee, väsymys painaa.. Toki purkki tai pari nappeja ei varmaan täysin tätä raihnausuutta pelasta, mutta jo olisi aika jostain alottaa! 😉

 12. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska pysyn hyvässä kunnossa, jaksan lenkkeillä, jaksan pieniä lapsiani paremmin. Uneni laatu on parempi, iho kiittää, enkä sairastele juuri koskaan!

  Mahtava palkinto ja jos en voita, laukkaan apteekkiin. 🙂 Syön vitamiineja ahkerasti ja ovat muuttaneet elämäni. Ennen kärsin useista flunssista nyt max kerran vuodessa.

  Normisti käytän apteekin perusvitamiineja. Oliskohan nämä herkut sellaisia, että jaksaisin lenkkeillä kovempaa ja se yksi flunssakin vuodessa jäisi unholaa. 🙂

 13. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska tiedän niiden olevan hyväksi minulle ja keholleni varsinkin, kun treenaa kovaa! 🙂

  -Susanna

 14. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska ruokavalioni on aika suppea mm. allergioiden takia, ja väsymys vaivaa tehokasta treenaamista. Olisi kiva kokeilla olisiko Solgarin tuotteista apua 🙂

 15. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska tiedän että ne päihittävät laadussa monet muut vitamiinivalmisteet, ja jotta pysyisin terveenä ja jaksaisin painaa opintoja läpi syksyn ja talven! Pari purkkia Solgarilta löytyy ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Aina ei vaan raaski tällä opiskelijabudjetilla niitä ostaa 🙁

 16. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska olen kuullut paljon hyvää Solgarin tuotteista, ja tahtoisin itsekin päästä kokeilemaan, ovatko tuotteet kehujen arvoisia. Lisäksi tahtoisin inspiroida koko perhettäni huolehtimaan paremmin hyvinvoinnistaan, etenkin pikkuveljeäni. Veljeni on 14-vuotias ja alkanut pikku hiljaa kiinnostua terveellisestä elämästä. Toisin sanoen, hän ottaa nykyään entistä enemmän kasviksia lautaselleen, on vähentänyt limujen juomista ja alkanut harjoitella vähän isäni käsipainoilla. Minä aktiiviliikkujana tahdon tietysti tsempata häntä ja olenkin sanonut, että hänen tulisi syödä ainakin magnesiumia ja d-vitamiinia pysyäkseen kunnossa. Solgarin tuotepaketti hyödyttäisi siis muitakin kuin minua. 🙂

 17. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, kosa sait minut juuri epäilemään käyttämiäni marketin tuotteita.

 18. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin koska tällä hetkellä ainoa käytössä oleva vimaniinivalmisteeni on joku prismasta ostettu -30% tarralla varustettu (ja vanhaksi mennyt) monivitamiini…Ovat sen. verran arvokkaita ettei ole tullut ostettua 😐 tuo magnesium pitäisi ainakin testata että auttaako suonenvetoihin.

 19. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska minulla on valmiiksi alentunut vastustuskyky sairastamani 1-tyypin diabeteksen sekä kilpirauhasen vajaatoiminnan vuoksi. Molempien näiden tautien kanssa on erittäin tärkeä pitää huoli tietyistä vitamiineista ja hivenaineista, koska varsinkin diabetes aiheuttaa jatkuvan tulehdustilan elimistössä, oli se sitten kuin hyvin hoidossa tai ei. Tämän seurauksena tahtoo tulla flunssaa milloin mihinkin väliin, mikä ärsyttävästä katkaisee treeniputkea.
  Tottakai syön jo nykyiselläänkin tarvittavat vitamiinit, mutta aina ei ole varaa ostaa sitä Ferraria, joskus on tyydyttävää Ladaan. Eli olis kiva päästä kokeilemaan näitä vitamiinimaailman Ferrareita!

 20. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska olen todennut itsekin juuri kyseiset vitamiinit tarpeelliseksi. Minulla on MS-epäily, minkä seurauksena olen vastikään alkanut kiinnittää enemmän huomiota elämäntapoihini. Luonnollisesti liikunta on tullut tärkeäksi osaksi elämää terveellisen ruokavalion kanssa. Itse olen laskeskellut paljonko päivittäin saan noita ja olen tullut sihen tulokseen, etten pelkällä terveellisellä ruoalla pääse suositeltuihin määriin. Toki tuon paketin saaminen olisi siitäkin syystä hyvä, että jäin huhtikuussa työttömäksi eikä rahaa juuri ole perustarpeiden täyttämisen lisäksi. Sulla on hyvä blogi, jota oon alkanu myös ahkerasti seuraamaan, jatka samaa rataa! 🙂 Varsinkin tän vitamiinipostauksen kaltaset ”pienempään” aiheeseen paneutuvat jutut on sulla mahtavia!

 21. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska haluaisin kerrankin tutustua laadukkaisiin tuotteisiin, en ole vielä aiemmin käyttänyt ollenkaan mm. sinkkiä enkä omega 3:a ja tässä olisi siihen loistava kimmoke.

 22. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska vitamiinihyllyni ammottaa tyhjyyttään ja sehän on suorastaan rikos yleistä hyvinvointiani kohtaan.

 23. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska…”
  Olen aktiiviurheilija, jolla on tavoitteena joulukuussa lajin MM -kisat, mutta opiskelijabudjetin vuoksi lisäravinteiden ja vitamiinien ostaminen on aina jostakin pois ja helpoinhan on tinkiä ruoan hinnasta. Ennen kisoja olisi kuitenkin tärkeää voida hyvin ja saada energiat kohdalleen, joten Solgarin tuotteiden avulla voin panostaa enemmän myös ravinnon laatuun, jotta urheilu olisi mukavaa ja olo energinen.

 24. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska ennen sinun postausta en ole edes ajatellut, että vitamiineilla ja hivenaineilla saattaisi olla suuriakin laatueroja. Yleensä ostan vitamiinit apteekista tai lisäravinnekaupoista, joten en ole kertaakaan epäillyt tietyn merkin tehoa tai laadukkuutta. Ostan lompakolleni sopivat tuotteet ja joskus myös niitä, joita mainostetaan kilpaa televisiossa ja lehdissä. Sait minut vakuuttumaan Solgarin tuotteiden erinomaisuudesta ja epäilemään käyttämiäni ns. halpisvitamiineja, joten ehdottomasti haluaisin päästä testaamaan Solgarin vitamiineja! Olen käynyt salilla aktiivisesti nyt vuoden ja olen muutenkin alkanut harrastamaan aktiivisesti liikuntaa, joten vastustuskyky on usein koetuksella. Aloitan lisäksi syyskuussa 3 kk PT valmennuksen, joten laadukkaat vitamiinit eivät olisi pahitteeksi tuon 3 kk aikana 🙂

 25. Heippa!
  Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska minulla on juuri todettu kilpirauhasenvajaatoiminta ja muita terveysongelmia, ja kehoni huutaa kaikkia vitamiiineja! Kilpirauhasen toimintaa tukee monet vitamiinit ja niillä pystyy vaikuttamaan kilpirauhashormonien käyttöä solutasolla. Opiskelija budjetilla kaiken ostaminen ei nyt vain ole mahdollista.. Harrastan myös paljon liikuntaa ja sitä kautta myös vitamiini tarpeeni kasvaa. Olisin todella kiitollinen jos saisin tämän paketin 🙂 Tiesikö muuten, että ihmisen jokaisessa solussa on kilpirauhashormonille aktiivinen reseptori?! Joten siis nämä hormonit vaikuttaavan todella kokonaisvaltaisesti ihmiseen 🙂

 26. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska olen onnistunut melko hyvin motivoimaan itseni terveellisiin elämän tapoihin tämän vuoden alusta lähtien ja hyvä ravitsemus on osana tätä projektia. Tavoitteenani on päästä niihin mittoihin, joissa muinoin olen ollut…tämä paketti olisi kiva lisätsemppari näin syksyyn – opintojen viimeistelyä ja ruokavaliota tukemaan.

 27. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska itselläni ei tule olemaan vuosiin rahaa ostaa noin laadukkaita valmisteita. Urheilen päivittäin ja vaikka syön monipuolisesti niin olen välillä huolissani riittävien vitamiinien ja ravinteiden saannista. Syön muutamaa vitamiinivalmistetta, mutta ne ovat opiskelijabudjetista johtuen Rainbow-laatua, enkä oikein vakuutu niiden toimivuudesta ja imeytymisestä elimistöön. Olisi mahti päästä kokeilemaan laadukkaita vitamiinivalmisteita ja kokeilla, olisiko niistä apua vaikka jatkuvaan flunsskkierteeseeni.

 28. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska itselläni on käytössä samat aineet eli
  D-vit, omega-3, sinkki… ja pidän niitä tärkeinä lisäravinteina keholleni, vaikka syönkin muuten terveellisesti. Rahaa valitettavasti kuluu hintaviin tuotteisiin.
  Aloitin tämän vuoden alussa terveemmän elämäntavan ruokavalion muutoksella ja liikunnan lisäämisellä (kuntosali,hiihto,pyöräily,kotona tehtävät hikitreenit..) ja aion jatkaa tästä eteenpäin. Pilleripurkit löytyvät kaapista jatkossakin, vaikka arpa ei osuisi kohdalleni.

 29. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska… Nyt tulee se perinteinen, eli opiskelijabudjetilla ei ole varaa ostaa itse kaikkia haluamiaan tuotteita 😉

 30. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska kehossani tapahtuu tällä hetkellä paljon sellaista, minkä takia kehoni tarvitsee kaiken mahdollisen lisävahvistuksen: synnytyksestä palautumista, imetystä, valvomista… ja samaan aikaan polte salille ja lenkille on kova, joten kroppa todella tarvitsee vitamiininsa! Luulen, että Solgarin tuotteet hoitaisivat tämän homman 🙂

 31. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska olen aloittanut ”uuden elämän”. Olen kokeillut vaikka mitä dieettejä, ja näitä uuden elämän aloituksiakin on tasaiseen tahtiin aina ollut – mutta optimistina uskon täysin, että tällä kerralla tämä ei jää dieettiin tai muutamaan pudotettuun kiloon, vaan tästä tulee pysyvä elämäntyyli. Vitskut antaisivat siis lisäbuustia! 😉

 32. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska minä onneton en käytä minkäänlaisia vitamiinilisiä, kovasti olen hankintaa harkinnut ja koittanut tarpeita selvitellä vaan tunnun olevani aivan eksyksissä tässä vitamiiniviidakossa.
  Taidan jokatapauksessa hankkia kyseisiä tuotteita, jotenka kiitos loistavasta postauksesta 🙂

 33. Heippa ja ensiksi kiitän sinua hyvistä blogikirjoituksista. Nimim. uusi lukija, liikuntaan ehkä hurahtamassa, muutamassa päivässä blogisi lukenut!

  Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska minulla voisi ehkä alkaa uusi elämä tästä eteenpäin. Noin viikko sitten tutustuin kaverini vinkkauksesta Fitfarmiin ja sitä kautta moniin mielenkiintoisiin blogeihin mukaan lukien Fit you too:n 🙂 Olen aloittanut 30-day ab challengella, parantamalla ruokavaliota, pitäisikö hankkia jotain vitskujakin.. Niimpä toivon sormet ja varpaat ristissä, että voittaisin tuotepaketin! :))

 34. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska terveyden ylläpitäminen on yksi tärkeimmistä asioista elämässäni ja uskoisin tämän huippulaadukkaan tuotepaketin olevan erittäin hyvä terveydelle! Sitäpaitsi olen opiskelija, joten rahankäyttöni on aika rajoitteista, ja myös sen takia olisi uskomattoman hienoa voittaa tämä hieno tuotepaketti. Käytän lisäravinteita kuten esim magneesiumia ja omega-3 rasvahappoja päivittäin, ja olen huomannut sen tekevän hyvää minulle.

 35. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska tällä hetkellä ei ole varaa ostaa laadukkaita vitamiineja. Käyn kuitenkin salilla 3-4 kertaa viikossa ja tavoitteenani minulla on olla hyvässä kunnossa ja elää terveellisesti. Olen monelle ruoka-aineelle allerginen, joten joudun jättämään joitain hyviä aineksia kokonaan pois, Solgarin vitamiinit auttaisivat kovasti vitamiinipulaan. 🙂

 36. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska olen juurikin se joka ostaa halvimmasta päästä olevan d-vitamiinipurkin apteekin hyllyltä tosin johtuen pienestä opiskelijabudjetista! Olisi mahtavaa saada kokeiluun kunnon vitamiinit ja tulisivat kyllä käyttöön! 🙂

 37. Haluaisin käyttööni tämän Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin…

  Koska haluan pysyä virkeänä syksyn ja talven tullen, ja uskon että nämä tuotteet auttaisivat jaksamaan! Samalla voisin testata eri tuotteita, joita tuskin muuten tulisi hintansa vuoksi ostettua 🙂

 38. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska olen sen arvoinen 🙂 Minulla on kolme poikaa, joista kaksi on ertyislapsia (kuulovammainen ja dysparaksia), neljä koiraa ja kolme hevosta. Tarvitsen terveyttä ja energiaa että selviän haasteellisesta arjesta. Tulot menevät lasten ja eläinten tarpeisiin ja varaa ei jää enää äidin vitamiineihin. Olisin niin onnellinen Solgar- vitamiineista 🙂

 39. … koska viisihenkisessä perheessämme löytyy käyttöä erityisesti magnesiumille( ei tarvi öisin venytellä miehen kramppaavia jalkoja), kalaöljyille ( keskittymishäiriöiselle lapselle tekee hyvää), d vitamiini isomiilla annoksilla piristää koko porukkaa. Nämä muut purnukat onkin vielä testaamatta 🙂

 40. koska tuossa paketissa näyttäisi olevan juuri ne tuotteet joita itsekin käytän. En ole todellakaan lisäravinteiden suurkuluttaja, mutta basic tuotteet on hyvä olla. Ja nyt kaikki ovat lähes lopussa.

 41. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska opiskelijana minulla ei ole varaa ostaa ihan niin laadukkaita vitamiineja mitä tarvitsisin. Solgarin tuotteet ovat omissa silmissäni todella laadukkaita ja haluaisin päästä kokeilemaan niitä!

 42. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska haluaisin testata, huomaanko eron omassa hyvinvoinnissani verrattuna tavis vitamiinien käyttöön. Antaisi myös kivasti potkua syksylle ja saliahertamiselle. Syksyllä on tiedossa melko rankka taival koulun ja töiden parissa, kaikki lisäenergia ja tautien välttäminen on enemmän kuin tervetullutta! I <3 vitamiinit

 43. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska…

  olen opiskelija, joka on kiinnostunut terveellisistä elämäntavoista ja fitness elämäntavasta. Tämä paketti auttaisi huomattavasti kukkaroani. Harmi että monet terveelliset asiat maksavat niin paljon enemmän kuin epäterveelliset. Laadukkailla tuotteilla olisi myös paremmat vaikutukset elimistöön. 🙂

 44. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska haluaisin kokeilla onko solgarin tuotteet tehokkaita.

 45. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska itselläni on myöskin nuo neljä samaa tuotetta vakituisessa käytössä. Paketissa olisi myös lisänä L-arginiini, jota en ole itse vielä kokeillut.
  Itse tulee vielä otettua purkista kalsiumia niinä päivinä kun maitotuotteiden saanti on liian vähäistä.

 46. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska olen hiljattain alkanut treenaamaan tavoitteellisesti (lihasmassan kerrytys, fitness-kilpailu tavoitteena) sekä syömään valmentajani ohjeiden mukaan. Hän (kuten myös muut alan gurut) suosittelee kyseisiä tuotteita ja on niistä luonut minulle uuden näkemyksen. En ole aikaisemmin juurikaan perehtynyt mihinkään pillereihin tai ”mömmöihin”, lieneekö syynä vankkumaton uskoni puhtaan ruoan voimaan vaiko tiukka opiskelijapudjetti, mutta nyt kun kovat treenit iskevät päälle ja talvikin tulossa (ja stressintäyteinen opiskeluvuosi alkamassa), tunnen tarvitsevani kaiken tsempin ja pienenkin avun! Autappa Katri siis, paketti olisi minulle iso tsemppari! 🙂

 47. Haluaisin käyttööni tämän Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, sillä se on mahtava! Käytän juurikin noita vitamiineja L-arginiina lukuunottamatta. Olen ahkerasti punttisalilla käyvä kolmen lapsen äiti, ja ajattelen lisäravinteista aika lailla samoin kuin sinäkin. Luin juuri Kaisa Jaakkolan Hormonitasapaino-kirjan, ja se antoikin aika paljon ajattelemisen aihetta juuri lisäravinteisiin liittyen. Itselläni on kilpirauhasen vajaatoiminta, joten olen kovasti kiinnostunut siitä, miten voin itse ravinnon kautta huolehtia myös kilpirauhaseni tasapainosta.

 48. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska… opiskelijana vitamiinit valitettavasti ovat niitä, joista joudun ensimmäisenä karsimaan turhan pienen opintotuen takia. Kuten tuosta tekstin info-osuudestakin kävi ilmi, niin aika harvat pärjää ilman noita lisäravinteita, kun ravinnosta ei saa kaikkea. Ja itse liikun niin paljon, että tarve on varmaan vielä normaalia suurempi..

  Nää arvontoihin osallistumiset on kyllä omalla tuurillani täysin hukkaan heitettyä aikaa. Mut uskon ja toivon, että joskus tärppäis 😀

 49. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska en ole aikaisemmin uskonut vitamiinien ja lisäravinteiden käyttöön, mutta olisin valmis käännytettäväksi.

 50. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska olen 2,5 vkoa sitten aloittanut liikunta-ja ruokavalioremontin tavoitteena kiinteämpi kroppa ja parempi jaksaminen töissä. Juuri mietin lisäravinteiden sisällyttämistä myös tähän kuuriin(ja siis tietenkin jatkossakin). Tietouteni lisäravinteista ei ole aivan huippua, joten tälläinen ”valmis paketti” olisi hyvä alkuun 😉 muutenkin tarvii sanoa, että blogiasi on mukava ollut lukea ja erityisesti treenivideot ovat motivoineet myös minua 🙂 grabbling circuit on huippu!

 51. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska vitamiinit maksavat rahaa. Muutan omilleni syyskuussa, jolloin rahankäyttöä on viimeistään alettava opiskelemaan! Olen keskellä painonpudotus -projektia, joten kaikki apu on enemmän kuin tarpeen.

 52. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska olen eksynyt vitamiiniviidakkoon. Raskaiden vauvanhoitovuosien jälkeen olen alkanut harrastaa enemmän liikuntaa ja ruokavaliokin meni uusiksi. Nyt olen vaan hieman hämmentynyt, että mitä vitamiinia ja kuinka paljon, palautusjuomaa, proteiinilisää… ?

 53. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska kuulun siihen mainosten-uhri-kategoriaan joka ostaa vitamiineja usein niiden pinnalla esiintymisen perusteella. Pikkuhiljaa olen ymmärtänyt laadukkaiden vitamiinien merkityksen mutta Solgarin tuotteet ovat vielä jääneet minulta testaamatta ja nyt olisi korkea aika tutustua tähän laadukkaaseen tuoteperheeseen!

 54. ”Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska nämä ovat laadukkaat myös kauneimmat vitamiinipurkit mitä oon aikoihin nähny! Kaapistani löytyy mm. käyttämättä jäänyt magnesium- sekä multivita-purkki. Syy on yksinkertaisesti se että ei niitä muista ottaa kun ne rumat muovipurkit on siellä kaapissa piilossa. Poissa silmistä, poissa mielestä, valitettavasti. Näitä purkkeja kehtaisi pitää esillä keittiön koristuksena ja ei varmasti jäisi tärkeät napit ottamatta! (Vaikkei näillä nyt tätä alkavaa dementiaa ehkä poistettaisikaan 😉 )

 55. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska olen ollut opiskelija jo useamman vuoden ja varaa kyseisiin tuotteisiin ei ole ollut, vaikka olenkin kauan jo niitä himoinnut ostavani. Itselläni on ollut vuosia jo kovassa käytössä vitamiinilisät, harmi vaan että aina on täytynyt tyytyä niihin markkinoiden halvimpiin ja EI niin laadukkaisiin 🙁

 56. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska olen aina halunnut kokeilla kyseisiä tuotteita, mutten ole koskaan rahapulassa raaskinut ostaan niitä vaan tyytynyt aina johonkin halvempaan purnukkaan. Solgarista on kuitenkin kuullut niin paljon hyvää, että olisi hienoa päästä vihdoin myös itse testaamaan tuotteita.

 57. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska. Käytän vitamiineja päivittäin ja avopuolisoni ja lapseni myös joten kulutus on kovaa meidän perheessä. Avopuolisollani on ollut vaikea ihottuma jota lääkäritkään ei ole keksinyt mistä johtuisi. Ollaan kokeiltu rasvoja yms. Aloin syöttämään vitamiineja ja siitä päivästä kun aloitin syöttää sinkkiä niin hänen ihottumansa on alkanut paranemaan.
  Vitamiineja tarvitsen koska salilla käyn ahkerasti ja kisatavoite mielessä.

 58. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska olen ”perussairas” ihminen. 🙂 Sairastan kroonista suolistosairautta, joten purkit tulisivat oikeaan paikkaan. Monenmoista pilleriä ja lisää on tullut nappailtua, mutta näistä en ole aiemmin kuullut. Joten olisi mukava päästä testaamaan sopivatko tuotteet mahalleni! 🙂

 59. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska vain itse testaamalla tiedän ovatko nämä niin hyviä kuin monissa blogeissa on hehkutettu. Vaiko sittenkin pelkkää yhteistyöpostaushöpinää? 🙂 Ja toinen syy, lahopäänä ei ikinä muista käydä apteekissa/luontaistuotekaupassa. Magnesiumiakin on pitänyt käydä ostamassa kesäkuusta lähtien ja vielä tämänkin vitskun kotiutus on työn alla. Kramppeja odotellessa.

 60. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska haluan nähdä miten niiden teho poikkeaa halvemmista/ huonompi laatuisista , joita itse olosuhteiden pakosta käytän. Puhdas ravinto ja lisäravinteet ovat opiskelijalle kova lovi kuukausi-budjettiin, olisi hienoa saada testata tuotteita käytössä ennen ostopäätöstä.

 61. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska vitamiinien kulutus lisääntyy nyt tässä etenkin kun koulut alkoi ja samoin työt meidän perheessä. Kaikki on vähän väsyneitä ja ei ole vielä vitamiineja tullut ostettua, ja kulutus on myös meillä todella kovaa ja olen kuullut Solgarista vain hyvää, joten uusien tuotteiden testaaminen tulisi tarpeeseen ja olisi mielenkiintoista ja mukavaa kokeilla näitä tuotteita joita on suositeltu kovasti ! 🙂

 62. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska se tulisi tähän osoitteeseen todella tarpeeseen. Olen käyätnnössä huomannut, miten paljon vitamiinit ja lisäravinteet antavat potkua ja jaksamista hyvinvointiin ja olotilaan. Opiskelijabudjetilla kun eletään niin osasta on luovuttava…hieno arvonta! 🙂

 63. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska vitamiinivarastoni alkaa olla lopussa ja paketissa on myös muutama minulle entuudestaan tuntematon tuote. 🙂 Olen myös samaa mieltä ja havainnut lähipiiristä, että vitamiineja käyttävät juurikin eniten ne jotka syövät muutenkin keskivertoa terveellisemmin. 🙂

 64. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska monista muista kokeilemistani ravintolisistä tulee maha kipeäksi tai menee aivan sekaisin. Josko nämä olisi vihdoin niitä tuotteita, jotka sopivat herkälle vatsalleni !

 65. Haluaisin voittaa Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska opiskelijabudjetilla minulla ei ole koskaan ollut mahdollisuutta ostaa lisäravinteita ja vitamiineja, vaikka todella haluaisin. Koska treenaan myös kovaa, tarvitsisi kroppani näitä lisiä kipeästi, vaikka ruokavalioni on terveellinen ja monipuolinen. Kaikessa ravinnossa haluan tarjota kropalleni parasta mahdollista, joten mikä olisikaan parempi tapa saada avattua lisäravinteiden käyttö kuin Solgarin laatutuotteet!

 66. Haluaisin voittaa Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska yksinhuoltajana rahat ovat tiukilla, eikä näitä tuotteita ole ollut varaa ostaa rahojen mennessä asumiseen, terveelliseen ruokaan ja urheiluharrastamisen kuluihin. Tarvetta näille olisi, sillä perheessämme on lisäkseni kaksi todella paljon urheilevaa tytärtäni, jotka tarvitsisivat kipeästi vitamiineja ja muita lisäravinteita. Äitinä haluaisin kuitenkin tarjota tyttärilleni mahdollisimman hyvät mahdollisuudet terveenä pysymiseen.

 67. Haluaisin voittaa Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska harrastan ratsastusta, ja ylläpidettävään hevoseen kuluu kaikki kokopäivätöistä saamani rahat. Haluaisin kuitenkin pystyä panostamaan myös omaan terveyteeni myös vitamiinien ja lisäravinteiden muodossa, joten paketti tulisi enemmän kuin tarpeeseen!

 68. Haluaisin Solgarin tuotepaketin koska……en ole koskaan kuullutkaan koko merkistä! Ja haluaisin vihdoinkin löytää omega-valmisteen, jonka tuotos ei ole mädäntyneen kalan hajuinen röyhty 😀 paketissa on muutenkin tuotteita, joita en ole testannut, esim sinkkivalmiste. Kova olen liikkumaan ja tälläinen kala-allergikko-himourheilija meinaa väsähtää jo nyt, vaikka aurinkokin vielä paistelee! 🙂

 69. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska… tällä hetkellä omistan ainoastaan yhden säälittävän magnesium-tablettipurnukan, jonka hankin hätäpäissäni marketin hyllyltä rahkan hamstrausreissulla. Kyseisen valmisteen laadun voi jokainen päätellä itse. Jalo ajatukseni on ollut ostaa oikeasti laadukkaat kalaöljyt ja magnesiumit, mutta mitä olen saanut aikaiseksi? Juurikin tuon puristettua perunajauhoa muistuttavan magnesiumin kuvatuksen.. (tarkemmin tutkailtuna nappulat saattavat ollakin pottujauhetta). Solgarin ensiapupakkaus pelastaisi tämän (pennin venyttäjänäkin tunnetun) blondin treenit täällä kylmässä ja synkeässä pohjolassa. Ja jopa kaikki kaksi aivosoluanikin saattaisivat kohdata toisensa joku kaunis päivä, kun saisivat omegaa ja aurinkovitamiinia polttoaineekseen.

 70. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska 7kk ikäisen vauvan mamma haluaa vitamiinit talteen ja energiavarastot pullolleen! Yövalvomiset vaivaavat, joten vitskut sopivat tähän saumaan kuin nenä päähän! 🙂

 71. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska olen kärsinyt huonosta ihosta jo kymmenen vuotta (ajatelkaa!) ja olen nyt viimeisenä oljenkortena aloittanut ruokavalion jonka PITÄISI auttaa ihon kuntoon saamisessa. Tarvitsen siihen tueksi ”täydellisen” vitamiinipaketin ettei mitään olennaista jäisi puuttumaan ja jaksaisin treenata ja voida hyvin yksipuolisesta sapuskasta huolimatta. Toivon todella, että saisin tämän Solgarin paketin, koska se sisältänee kaiken tarpeellisen muttei kuitenkaan mitään liikaa, Se avustaisi minua osaltaan varmasti saamaan kauniin ihon kasvojen alueelle. Toivoisin saavani edes hetken nauttia elämässäni ilman iho-ongelmia ennen kuin olen niin vanha ja ryppyinen että on ihan sama miltä lärvi näyttää. Mukavaa syksyn odotusta sinulle 🙂

 72. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska imettävänä ja runsaasti liikkuvana kolmen lapsen äitinä tarvitsen lisäenergiaa pitkän talven varalle

 73. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska hahaaa, mä olen just se tyyppi, jolla on niitä purkkeja kaapissa ja sitten joskus kerran kuussa muistan napata yhden pillerin…=)
  Kunnon tavara olisi todella tervetullutta, varsinkin kun näin kahden urheilevan pojan yh-äidin rahoilla ei hitsi liikoja ostella …

 74. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska tiedän kroppani tarvitsevan niitä, mutta olen elämäntilanteessa, jossa minun ei ole mahdollista hankkia näitä. Olen lukenut asiasta viime aikoina runsaasti ja olen päätynyt samaan lopputulokseen kanssasi, nuo ovat ne lisäravinteet, mitä minäkin tarvitsisin. Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan mitä hyötyä oikeaista tuotteista olisikaan!

 75. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska löysin juuri tänään blogisi, kun etsin tietoa lisäravinteista ja kaipasin juurikin infoa siitä, että mitä oikeasti kannattaisi syödä ja miksi. Kuten kirjoitit, nykyään on niin paljon tarjolla, että tällainen suht. aloitteleva tosikuntoilija ei pysy kyllä kärryillä! Kiinnostusta aiheeseen riittää, mutta joka paikassa on eri tuotteet ja suositukset, huhhuh. Ja ihan kaikkia mahdollisia ei raski, ehdi eikä halua kokeilla itse alusta alkaen… Tällä paketilla pääsisi varmasti alkuun ja voisi testailla, kuinka nämä itselle toimivat.

 76. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska uskon, että tämä voisi olla oiva lisä uuden liikunnallisen elämäntavan tueksi, jonka olen aivan vasta aloitellut. Ikää on karttunut jo sen verran, että kaikki apu on todellakin tarpeen 😉

  Sivuillesi tupsahdin, kun etsin itselle lisää motivaatiota terveelliseen ja liikunnalliseen uuteen elämäntapaan.

 77. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska uskon tuotteista olevan oiva apu ja tuki uuden terveellisemmän ja liikunnallisemman elämän alkutaipaleelle, jossa nyt olen. Ikää on karttunut jo sen verran, että kaikki apu on enemmän kuin tarpeen 😉

  Sivuillesi tupsahdin etsiessäni motivaatiota ja tietoa terveellisestä ja liikunnallisesta elämäntavasta.

 78. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska opiskelijana minulla ei ole laittaa paria euroa enempää rahaa per lisäravinne, vaikkeivät rahani menekään juhlimiseen ym. Sairastelen usein ja uskon jatkuvasti huonon olotilani johtuvan kilpirauhasen vajaatoiminnasta, jonka tutkituttamiseen säästänkin seuraavaksi rahaa. Haluaisin panostaa 100% kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja pikkutarkkana ihmisenä minusta olisi ihanaa tietää, että hienosti alkuvuodesta käynnistynyt elämäntaparemonttini olisi lähestulkoon täydellinen ihan vitskuja ja hivenaineita myöten.
  Olisi ihana voittaa itselleen tuotepaketti ja tietää, että saa ainakin kehoonsa aidosti hyviä ja toimivia vitamiineja – eikä aina noita ”laadukkaita” Rainbown poretabletteja. 😀

 79. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska tuotteet eivät ole minulle entuudestaan tuttuja eli tämä olisi oiva tilaisuus niihin tutustua. Eihän pieni (siis suuri) ylläripaketti olisi pahitteeksi näin äippälomalla.. 😉 Olen imettänyt 9 kk ja imetän edelleen eli jospa mm. siitä sinkistä olisi apua tähän ”pienimuotoiseen” hiustenlähtöön.

 80. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska tämä äiti tietää, ettei kolmen pienen pojan perhettä pyöritetä sairaana. Jos minä pysyn terveenä, niin kaikilla on paljon mukavampaa 🙂 Nimim. Äiti, joka heti ilmojen vähän viilennyttyä sai flunssan…

 81. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska olen viime aikoina alkanut kiinnittää huomiota vitamiinien saantiin ja tämä paketti tulisi todellakin tarpeeseen! Olen opiskelija, joten minulla ei ole varaa itse ostaa kattavaa vitamiini-lisäravinnepakettia kun toisinaan ruokakuluistakin pitää säästää. Syksyn tullen tällainen laadukas paketti olisi todella tarpeellinen, kun tulot kiristyy entisestää opintojen taas alkaessa ja töiden loppuessa. Samalla syksyyn haastetta asettaa myös pimenevät illat ja gradun naputtelu muiden koulujuttujen ohessa, joten vitamiinivarastojen kohentaminen ei varmasti menisi hukkaan!

  Kiitos muuten mukavasta blogista, olen vasta tämän löytänyt ja mielenkiinnolla lukenut vanhojakin postauksia!

 82. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska haluaisin koittaa laadukkaita vitamiineja. Olen vähän huono näiden vitamiinien kanssa, aina huuli pyöreänä kaupassa, että mitä sitä ottais. Tässä olis sellainen hyvä paketti pian 30 täyttävälle naiselle, joka pienin askelin koittaa muuttaa elämäänsä terveellisemmäksi ja paremmaksi. 🙂

 83. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska haluan olla taas terve! Tällä hetkelläkin makaan neljän seinän sisällä ankaran flunssan kourissa ja toivon pääseväni taas liikkeelle! Olen sairastellut vuoden aikana useita kertoja ja jouduin jopa laittamaan opiskeluni jäähylle kevään ajaksi runsaiden poissaolojen takia. Pyrin kiinnittämään ruokavaliooni erityishuomiota, että saisin alentunutta vastustuskykyäni parannettua. Uskon vahvasti, että Solgarin tuotteista olisi minulle rutkasti apua monipuolisen ravinnon lisäksi.

 84. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska olen todennut ne laadukkaiksi ja tällä hetkellä rahatilanne on niin tiukka, että en pysty niitä itse ostamaan.

 85. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska olen aina ollut laiska lisäravinteiden ostaja. Omega-3:sta olen syönyt aina, mutta siihen se on jäänytkin. Tiedostan kyllä, että lisäravinteet ovat hyödyllisiä ja ehkävälttämättömiäkin, kun elämäntyyli on urheileva ja elimistö joutuu kovalle rasitukselle. Jotenkin kuitenkin lisäravinteet ovat jääneet ostamatta, koska elossahan tässä ollaan ilmankin. Ehkä vaan paremmin hyvinvoimana jos nuo saisi omaan käyttöön! 🙂

 86. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska olen JOKA syksy saanut flunssan! Jos kunnon vitamiinit ja ravintolisät vaikka auttaisivat immuunitoimintaani ja pitäisivät sen ärsyttävän räkätaudin kaukana minusta! 🙂 Syksy altistaa muutenkin vilustumiselle ja vie ainakin omia voimiani pois, joten lisäpotku ei todellakaan olisi pahasta auttamaan tuon kurjan vuodenajan yli!

 87. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska haluaisin kokeilla Solgarin tuotteita. Olen aikaisemmin käyttänyt vain apteekin d-vitamiinivalmisteita, mutta nyt kun liikuntaa tulee harrastettua enemmän, olisi ehkä panostettava myös muihin lisäravinteisiin.

 88. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska opiskelijabudjetistani on vaikea nipistää rahaa lisäravinteiden hankintaan. Haluan syödä mahdollisimman laadukasta ruokaa joka päivä, joten suuri osa rahastani menee jo ihan ruokakauppojen viherosastolle. Lisäravinnepurkkeja olen pyöritellyt useampaan otteeseen käsissäni, mutta kauppaan ovat vielä jääneet, kun haluaisin pystyä sijoittamaan niissäkin varmasti laadukkaaseen tuotteeseen. Tämä paketti olisi siis aikamoinen pelastus, kun pääsisin kokeilemaan eri ravinteita ilman, että joudun tinkimään muuten ravintoni laadukkuudesta – en nimittäin usko, että lisäravinteillakaan saa paikattua muuten rempallaan olevaa syömistä!

 89. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska köyhänä opiskelijana ei juuri nyt ole varaa kyseisiin tuotteisiin. Liikun paljon ja katson mitä suuhuni pistän, mutta kyseiset lisäravinteet/vitamiinit olisivat varmasti hyvä lisä!

 90. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska olen köyhä opiskelija, jonka viimeisetkin rahat menevät kananmunien ja rahkan ostoon. Ylimääräisille, mutta tarpeellisille asioille ei jää rahaa ruuan jälkeen: Vitamiinilisät on yksi näistä.

 91. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska nykyiset vitamiinini alkavat vedellä viimeisiään. Opiskelijabudjetilla eläessä on välillä tingittävä tietyistä asioista, ja ikävä kyllä jos pitää valita ruoan ja vitamiinien välillä niin ratkaisu on aika ilmiselvä.. Olisi aika mahtavaa saada tämmöinen lisäbonus! 🙂

 92. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska siihen oon koottu erittäin hyödyllisiä vitamiineja. Sinkin syömisen aloitin aika vasta ja l-arginiinia en ole kokeillut. Muita tuotteia olenkin käyttänyt jo pidempään.

 93. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska olen vitamiinien suurkuluttaja. Enkä olo tätä merkkiä koskaan käyttänyt. Monesta paikasta olen kuullut kehuja ja omien purkkien pohja alkaa näkyä. Tarpeeseen tulisi 🙂

 94. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska suurten elämänmuutosten vallitessa ei ole aina voimia miettiä täysipainoista ruokavaliota. Lisäksi nurkan takana kolkutteleva työttömyys heikentää tulotasoa, joten kaikki säästö on plussaa 🙂

 95. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska en vitamiinilisiä ole koskaan käyttänyt. Aloitin crossfitin ja olen erittäin positiivisesti yllättynyt tuloksista, joita kehooni on tullut. Crossfitin yhteydessä puhutaan paleodieetistä. Ajattelin, että kokeilenpa huvikseen maidottomuutta, ja kilot alkoivat tippua ja iho voi paremmin. Nyt kuitenkin olen D-vitamiinista ja kalsiumista huolissani, että saanko tarpeeksi niitä. Solgarin tuotteista olen lukenut niin paljon hyvää, että olisi mahtavaa kokeilla (ja säännöllisesti syötynä) miten ne vaikuttavat urheilusuorituksiin ja kehon hyvinvointiin! Opiskelijabudjetilla ei ole kaikkiin noihin varaa..

 96. Haluaisin käyttööni soligarin huippu laadukkaan tuotepaketin, koska syön ja olen syöny paljon eri valmistajien vitamiineja. Ja olen pitkään jo halunnut kokeilla soligarin tuotteita. Ovatko ne tosiaan parempia, niinkuin moni urheilia väittää. Jos näin on, niin silloin voi kyllä hyvillä mielillä maksaa jatkossakin pari euroa enemmän jos oikeasti ovat myös sen arvoisia.

 97. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska olen huolissani saamistani (tai oikeastaan niistä jota EN saa ravinnosta) vitamiineista ja ravintoaineista. Minulla on paljon allergioita ja yliherkkyyksiä mm. keliakia, tärkkelysallergia, punainen liha, maito ym. Tässä nyt vain muutama mainitakseni. Olen yrittänyt etsiä laadukkaita vitamiini- ja ravintolisiä millä voisin turvata osan puutoksista mitä en ruoasta saa. Innokkaana liikkujana (ja liikunta-alaa opiskelevana) on pakko huolehtia kunnollisesta ravinnosta, muuten ei jaksa. Hiukseni ja ihoni on alkanut oireilla ja nykypäivänä tässä vitamiiniviidakossa on todella hankala löytää laadukasta tuotetta. Olen kuullut Solgarista paljon hyvää mutta en ole itse vielä päässyt kyseisiä tuotteita kokeilemaan. Toivottavasti tämä viesti muuttaa asian!

 98. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska haluaisin lahjoittaa sen äidilleni, joka sairauksiensa takia tarvitsee niitä vielä enemmän kuin minä.

 99. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin koska…
  Synnytin elokuussa perheeseemme ”pikkuisen” pojan ja tarkoitukseni olisi alkaa pudotella pikku-ukon myötä kertyneitä kiloja syyskuun alussa. Voi kuinka odotankaan sitä hetkeä kun saan oman kroppani takaisin

 100. Huh, tajusinpas kuinka tänne kommentoidaan ennen kuin vastausaika meni umpeen! En tietenkään tajunnu, että pitää ”ratkaista” matemaattinen yhtälö sen kopiomisen sijaan – voi sitä turhautumisen määrää! Oma moka ja nyt viimein asiaan..

  Elikkä tuotepakettia himoitsisin käyttööni, sillä kokonaisella repertuaarilla pääsisin vaihtamaan kerralla lisäravinteet parempilaatuisiin kuin tällä hetkellä käyttämäni. Samalla pääsisin toteamaan sen, että auttaisiko vitamiini- ja hivenainelisät kehittämään vahvistuskykyäni ainaisia syysflunssia vastaan. Tässä päällimmäiset perusteluni!

  Mukavaa loppukesää, vielä kannattaa nauttia auringonsäteistä – niitä kun ei taida saada vieläkään purkista! 🙂

 101. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin koska haluaisin omakohtaisesti kokeilla, huomaanko eroa perus marketti-/apteekkituotteisiin. Ajoituskaan ei voisi olla parempi, koska ensi viikosta lähtien on sovittu poikaystävän kanssa alkavaksi syksyn mittainen projekti. Treenaataan kumpikin normaalistikin ihan kunnolla mutta nyt treenataan täysillä ja vedetään liinat tiukalle syömisten suhteen. Lisäravinteista ja vitamiineista tuskin olisi haittaa tässä (kramppaavilta pohkeiltani terveisiä, että varsinkin magnesium kiinnostelee).

 102. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska tarvitsen vitamiineja erityisen paljon imettämisen ja urheilun vuoksi. Hoitovapaalla ollessani ei ole varaa ostaa lisäravinteita (etenkään näin kattavaa pakettia) vaikka tiedän että niitä tarvitsisin hyvin paljon. D-vitamiinilisän avulla olen pysynyt terveenä viimeiset 4 vuotta samoin, kuin mieheni. Syön päivittäin juurikin 100ug d-vitskua ja minulla onkin sopivasti loppumassa ne, joten tämä paketti tulisi juuri hyvään saumaan. Lisäksi Solgarin tuotteet ovat mielestäni parhaita mitä tiedän etenkin lisäaineettomuus ja luonnonmukaisuus on minulle tärkeitä ominaisuuksia. Vitamiinit varmasti tulisi tarpeeseen ja ne auttaisivat minua jaksamaan touhukasta arkea pikkuisen lapsen ja kahden koiran kanssa. Oikeastaan siitähän on samalla tuplahyöty, kun minä saan vitamiineja tankattua itseeni niin imettämällä saan siirrettyä osan vitamiineista myös lapseeni 🙂

 103. Tarttis saada nämä huippulaadukkaat Solgarin tuotteet, koska itse en saa ikinä aikaiseksi, saati että piheyttäni raaskisi moisia ostaa. Kaupat täynnä liikaa vaihtoehtoja ja minä tollo otan aina saman halvimman d-vitamiinin ja sitten tuskastun kun en enää muista mitä kaikkea muuta pitikään syyä.. 😉

 104. Haluaisin saada laadukkaat Solgarin tuotteet, sillä olen aloittanut elämäntaparemontin johon kyseiset tuotteet olisi mahtava lisä.

 105. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska maanantaina alkaa dieetti ja mun lisäravinnekaappi ammottaa tyhjyyttään! Olen opiskelija ja olen tehnyt kesätöikseni siivoushommia. Kesän aikana olen saanut syödä enemmän, koska töissä tulee kulutettua aika paljon. Nyt kun työt loppuu ja alan taas opiskella eli istua takalistollani, on pakko tehdä pikku kurinpalautus ruokavalion suhteen. Nää lisäravinteet olis aivan mahtava helpotus myös mun budjettiin!

 106. Haluaisin käyttööni Solgarin huippulaadukkaan tuotepaketin, koska…opiskelu urheiluhierojaksi, treenaaminen ja silloin tällöin koulun ohessa toimistotyössäkäynti vaatii omat veronsa, eikä kelan tuilla juurikaan vitamiinejä ostella joten powerin saaminen vuoden loppuosioon olisi enemmän kuin tarpeen 🙂 toivottavasti tähdet ja kuu ovat oikeassa asennossa ja arpaonni suosii 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta