Voihan p…jos toinenkin!

Hei ystävät ja kylänmiehet!

Viimeistelen tässä juuri viimeisten päivien menyytä.. Ei tätä kyllä voi miksikään makusensaatioksi varsinaisesti kutsua :D.
Tosin luin tässä taannoin juttua naisesta, joka joi päivittäin omaa virtsaansa, joten siltä kantilta katsottuna…hmm.. Antakaa vaan sitä maustamatonta broileria tänne suuntaan!

Elämäni on vallannut viime päivinä kaksi hyvin voimakasta p:llä alkavaa olotilaa – siitä syystä tuo otsikko. Ja teille kaikille nokkelille lukijoilleni, jotka automaattisesti ajattelitte sanaa ”panetus” voin todeta, että minun elämänkatsomuksessani ruoka menee aina seksin edelle. Senkin pikku pervertikot!!
Todellisuudessa kysymys on palelusta ja pissahädästä, joiden ansiosta nukuin viime yönä reilun neljä tuntia, heräten tunnin välein vessaan. No, jos pönttöön lorisee viimeisetkin läskinrippeet tästä ihmisestä, niin kai se on sitten kaiken tämän arvoista.
Levitimme myös illalla ekan kerroksen pro-tania, jonka seurauksena minun piti tietysti koikkaloida ilman vaatteita se pakollinen puoli tuntia, että aine kuivuisi ja viluhan siinäkin hommassa tuli! Hyvin suositeltavaa on myös hieroa itseänsä valkoisiin seiniin, istua valkoisille huonekaluille ja samoiten myös tukehduttaa samassa sängyssä nukkuva avomies itseruskettavan lempeällä tuoksulla! Värin levitys meni kaikenkaikkiaan kuitenkin oikein hyvin ja jopa paniikissa hommaa varten uhrattu iittala saatiin puhtaaksi pro-tanista. Ihme, ettei normaalisti rutikuiva ihoni reagoinut juuri mitenkään, vaikka litku sisältää mm. alkoholia. Olin tosin aloittanut jo paksumpien kosteusvoiteiden kanssa läträämisen hyvissä ajoin, ettei iho ala kuoriutua päältä!
Teille, jotka mietitte millä perusteella valitsin pro-tanin kisaväriksi (enkä siis jan-tanaa joka myös sarjassani sallitaan), voin kertoa, etten millään! Kyselin hieman käyttökokemuksia ja selailiin nettiä. Katsotaan miten toimii mulla. Vai onko lopputulos vihreänoranssi :).

Eilen treenailin vielä yläkroppaa kertaalleen ja täytyy sanoa, että pitkästä aikaa kevyt pumppailu tuntui todella hyvältä! Myös kunto näyttää jo omaan silmään ihan mukavalta ja vielä kun (luojan kiitos) Thaikuista takaisin saatu huoltajani Reija laittaa naaman ja tukan edustuskuntoon, niin kyllä kelpaa! Olen myös harjoitellut vielä poseeraamista tällä viikolla. Tänään onkin luvassa vielä vihon viimeinen punttitreeni ja loppuviikko uintitermein ”herkistellään”. Joo tämä ei ole nyt se sama asia, kun että katsotaan nessupaketin kanssa Greyn anatomiaa :D… Tässä ei olekkaan muuten taas pariin päivään tullut mitään herkkää telkkarista, että eiköhän olisi jo taas aika muutaman pelastetun katukoiran tai yksinäisen vanhuksen.. Eikun hei!!! Mä valehtelin!
Tulihan siellä se kadonneen jäljillä toissapäivänä ja voiko sitä nyt katsoa normaali ihminen itkemättä…NO EI!!
Mä olen niin toivoton tapaus. Aamen.

Niinkuin facestatukseeni kirjoitin, niin olen kyllä siinäkin mielessä ihan toivoton tapaus, että kaikki pitää kirjottaa post-it lapulle, jos jotakin meinaan muistaa! Mulla on niitä onneksi monessa eri värissä, että kivasti sointuu noihin keittiön mustiin kaapinoviin…
On ehkä biljoona muistettavaa asiaa ja aikataulua ennen lauantaita ja listat tuovat turvallisuuden tunnetta tässä niin sekavassa pääkopassa. Kirjoitan asian heti muistiin, siis silloin kun satun muistamaan jotain, koska luultavasti huomenna tai tunnin päästä en sitä enää muista! Tavoite on, että la aamuna on hommat kuosissa siihen malliin, että voidaan pakata kimpsut ja kampsut autoon ja käskeä navigaattoriakan ohjeistaa meidät pelipaikoille!
Ai niin Osku, sulle on sitten varattu paikka koirien osastolta, koska Reijan täytyy saada kaikki meikit ja hiuskiinteet mahtumaan etupenkille ;).

Voisiko muuten joku ystävällisesti suositella Turusta jotain kivaa ruokapaikkaa, mielellään etnistä sellaista?? Thaimaalaista tms. Eikä mitään sellaista halpaa kinkkiä, jossa kaikki annokset maistuu samalta ja näyttää samalta sotkulta! Ei ole tuo Turku meikeläiselle tutuin kaupunki…Jos jos olenkin siellä ollut niin harvoin selvin päin! Terkkuset Turkkuseen!

fityoutoo

2 vastausta artikkeliin “Voihan p…jos toinenkin!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta