Rikoksen uhri!

Voihan hitsinpimpulat, en paremmin sano. Onko nyt ihan varma ettei tänään ole perjantai 13sta??? 

Mä oon usein hyvällä tuulella, siis mua ei rehellisesti sanottuna nykyään vituta juuri koskaan! Stressata osaan kyllä, mutta viime aikoina olen päässyt eroon parista isosta stressaavasta tekijästä ja olen rentoutunut oikein tietoisesti. Myös ajanhallinnan opettelu on auttanut asiaa. Sitten kun tulee joku itsestäni johtuvamaton takaisku, niin arvatkaa ottaako aivolohkoon! Tänään nimittäin naapuri soitti, että mun pyörä on varastettu! 
Asia, jolle en voi tässä vaiheessa enää mitään, mutta itkuhan siinä meinas tulla. Ihan loistavasti alkanut lauantai aamupäivä ja hyvä kahvakuulakoulutus takana! Todellinen ideariihi/terapia kahvisessio ohjaajakaverin kanssa ja rallatellen kotiin!
Ja sitten. ”Ootko siirtäny sun pyörää?” *(/&%¤#!!!!! No enpä ollut. Se oli maagisesti siirtynyt itsestään jonnekkin.

Yleensä mä puran ärsytyksen treeneihin, mutta nyt kun oli yli kaks tuntia alla sitä kuulan heiluttelua, niin ei tässä ole enää mitään järkeä mennä salille. Päässä on koko ajan pieni kiukku päällä vaikka asialle ei voi oikeesti enää mitään. Luultavasti mun pari vuotta vanha scotti on jo matkalla hyvää vauhtia Viroon jonkun rikollisliigan pakun perässä!
Ja mä kun luulin, että me eletään rauhallisella alueella jonne ei hämäräheikit eksy!! Vaikka että kai ne eksyy nykyään joka paikkaan. Harmittaa sen pyörän lisäksi se, että olin niin loistofiiliksillä ja nyt tuntuu, et on koko viikonloppu pilalla! Ens yöks mä laitan ton meidän dobberin passiin tohon ulko-ovelle!
Mutta kyllä tää on pakko kääntää tästä voitoksi niinkuin suomen leijonat konsanaan! Mä kaivan vaikka väkisin jostain sen hyvän fiiliksen takasin! Mä en voinut mitään että se pyörä katos (tai no tavallaan olisin voinut niin että olisin säilyttänyt sitä sisällä) ja vakuutus on kunnossa, joten sitä on turha jäädä murehtimaan. 
Mitä te muuten teette kun teitä ärsyttää joku juttu? Onko teillä jotain omia rituaaleja niihin tilanteisiin?

rinnalleveto

turkkilainen

Aamulla kun heräsin niin en oikein saanut konetta kunnolla käyntiin ja teki mieli mennä takaisin sänkyyn! Mulle ei oikeasti juuri koskaan tule tällainen fiilis, joten mietin et onks tässä nyt flunssa tulossa vai mikä… Tein sitten aamupalaksi sellasen smoothien, että laitoin siihen suunnilleen kaikki jauheet mitä löytyi :D! Oli pakko saada kunnon energiapommipläjäys, kun oli vielä kahvakuulakoulutus edessä, Ja toimi!!! Matkalla tuli sellanen fiilis että taas jaksaa! 

IMG_8788

Jaksoinkin hienosti koko koulutuksen aamupalan voimalla ja tulomatkalla kävin Lifessä täydentämässä varastoja muutamalla tuotteella. Yks mun suosikkituotteista on kylmäpuristettu kookosöljy, joka pitäisi löytyä ihan jokaisen huushollista! Syön usein sitä ihan lusikalla suoraan purkista :D. Muistakaa sisäinen rasvaus!
Toinen tuote joka on mulle uusi tuttavuus on riisiproteiini. Mulla ei ole kaapissa maustamatonta prodea (joka on sinänsä ihme, mulla on varmaan 8 pussia eri protskujauhoja tuolla…) ja halusin ostaa sitä smoothieihin. Halusin nimenomaan jonkun neutraalin makuisen proteiininlähteen, koska tykkään palkkarissa vain suklaanmakuisesta ja se taas harvoin sopii smoothieen koska laitan siihen yleensä aina marjoja. Suklaaprode sopii tosin erinomaisesti mun pre-workout juomaan, johon tulee myös kahvia! Laitan teille joskus ohjeen!
Viimeinen ostos on edelleen tätä viherhihhuliosastoa eli camucamu-jauhe. Kysymys on siis marjasta, jossa on 7 kertaa enemmän C-vitamiinia kuin ruusunmarjassa. En sinänsä pidä kovin fiksuna lennättää jostain huitsin jeerasta tänne jauheita, kun meillä on omatkin metsät täynnä marjoja ja villiyrttejä. Oon kuitenkin lukenut vähän eri puolelta tästä tuotteesta ja halusin kokeilla… Sen lisäksi MSM tarvitsee toimiakseen C-vitamiinia, joten noita voi helposti viskata samaan smoothieen!
Joo ja mä tiedän… tää smoothie hehkutushomma alkaa tulla teillä jo varmaan korvista ulos, mutta niin älyttömältä kun se kuulostaakin niin sen päivittäinen väsääminen on oikeasti muuttanut mun oloa, kroppaa ja jaksamista! Käytän tässä maailman kliseisintä ja hörhöintä vertauskuvaa; ”Mun kroppa on menny ihan toisille leveleille!”

IMG_8822

fityoutoo

6 vastausta artikkeliin “Rikoksen uhri!”

 1. Voi ei, otan osaa sun pyörän vuoksi! 🙁 Toi on rehellisesti iha peestä kun pyörä pöllitään. Multa pöllittiin joskus 1,5v. sitten ja itkuhan siinä tuli!!! Mä lähdin sillon etsimään sitä, mutta parin tunnin jälkeen luovutin ja toivoin vaan, että se tulis jossain vastaan. Kannattaa pitää simmut siis auki ja hyökkäät kiinni jos näkyy jonkun randomin alla 😀

  • Enpä usko että tulen sitä enää ikinä näkemään. Lukko oli selvästi katkaistu voimapihdeillä ja se on sellanen työkalu, jota ei ihan varmasti minkään satunnaisen lenkkeilijän mukana ole…
   Harmittaahan se ihan törkeesti!

 2. On keino ärsytykseen! 🙂 Tosin ehkä vähän kyseenalainen 😀 Olen nimittäin aika huolestunut ihminen, ja pelkään aina, että itselle tai lapsille sattuu jotain pahaa. Siis oikeasti vakavaa, vaikka joku sairaus, syöpä tai onnettomuus. Niin sitten kun sattuu jotain ärsyttävää, vaikka juuri varastetaan jotain, tulee parkkisakko tms. niin eläydyn hetkeksi tilanteeseen joka oikeasti olisi ihan kamala. Lapsi piuhoissa sairaalasängyssä. Ja tadaa: äkkiä aineellinen vahinko tuntuu aika pikkujutulta! Se on vaan rahaa! 😛

  • O-Ou! 😀 Aika pelottavalta kuulostaa…mutta tehokkaalta keinolta! ja tottahan tuo onkin, pikkujuttuja nää vain on ja rahaa…

 3. Kirjottaisitko johonki postaukseen tosta MSM jauheesta 🙂 Oon nähny ton nimen vilahtelevan siellä täällä mutta itelle vielä vieraampi tuote 🙂

 4. Kertoisitko hieman tuon MSM-jauheen hyödyistä ja käyttötarkoituksesta? 🙂 Tuo jauhe on vilkkunut jossain aiemmassakin postauksessasi ja hieman alkoi kiinnostamaan kyseinen jauhe 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta