Voita lippu Helsinki Workout -tapahtumaan!

Nyt ihmiset kuulolla (tai siis oikeastaan näöllä)!!!

helsinkiworkout

Teillä on nyt nimittäin mahdollisuus voittaa 2pvän lippu Helsinki Workouttiin*, joka on 30-31.8 Kaapelitehtaalla järjestettävä ryhmäliikuntatapahtuma! Valittavanasi on yli 30 tuntia ryhmäliikuntaa ja voit koota itselle sopivan lukujärjestyksen kiinnostavista tunneista. Lauantaina on vielä Apollo Live Clubilla jatkot, jonne pääsee sujahtamaan jonon ohi rannekkeella.

Muualta tuleville jumppaajille tiedoksi, että Kaapelitehtaalle pääsee tosi kätevästi esim. 8 ratikalla keskustasta! Paikanpäällä on myös mahdollisuus ostaa lounas.

68€:n arvoisen kahden päivän lipun voit siis voittaa seuraavalla tavalla:
Valitse lukkarista* kolme kiinnostavinta tuntia ja lyhyt perustelu kommenttiboxiin miksi valitsisit juuri ne tunnit.  Voittaja julkistetaan ensi viikon keskiviikkona 14.8 klo.18 ja vastaaminen siis ainoastaan tämän postauksen alle!!

MUISTA MYÖS KÄYDÄ TYKKÄÄMÄSSÄ HELSINKI WORKOUTIN FACEBOOK-SIVUISTA!
NÄHDÄÄN KAAPELITEHTAALLA ;)!

fityoutoo

27 vastausta artikkeliin “Voita lippu Helsinki Workout -tapahtumaan!”

 1. Ottaisin todellakin lukkariini Bodyattackin sen tehokkuuden vuoksi. En ole vielä ehtinyt kokeilla sitä, vaikka paljon kehuja olen siitä kuullut. Toiseksi Sh’bam, että saisin itseni tanssimaan! Uskon tunnin olevan niin hauskaa puuhaa, ettei siinä huomaa kuntoilevansa. Viimeiseksi jotain hidastempoisempaa, kuten Core Pilatesta. Pidän normaalisti vauhdikkaista lajeista, mutta haluaisin tutustua joogan tyyliseen ja tämä olisi siihen täydellinen tilaisuus! 🙂

 2. Heippa!

  Olisi aivan mahtava voittaa lippu kyseiseen tapahtumaan! Tässä perustelut miksi valitsin alla olevat tunnit:
  Vinyas a Flow Jooga, Grit Tm Plyo ja CX Work:

  Meillä on työpaikalla elo- ja syyskuun ajan kilpailu, jossa kerätään mahdollisimman monta erilaista lajikokeilua kestoltaan vähintään 30minuuttia (esim. bodypump, juoksu tms.). Tuolla tapahtumassa on monta lajia joita mielelläni haluaisin kokeilla ja erityisesti nuo valitsemani olisivat minulle täysin uusia mielenkiintoisia tunteja ja samalla kisaa varten tulisi pisteitä 😉 .Saisin siis kaksi kärpästä samalla iskulla 😀

 3. Itse halauan ehdottomasti kokeilla BodyBalancea, Sh’bamia ja BodyCombatia. Käyn salilla 5-6 kertaa viikossa ja aerobiseni koostuu juoksu HIIT:stä, joten nämä tuovat loistavaa vaihtelua. BodyBalance kiinnostaa, koska haluan oppia venyttelemään paremmin. Sh’bam vaikuttaa ihanan energiselle ja tykkään tanssimisesta, joten voin kuvitella miten hyvän fiiliksen siellä saa. BodyCombatissa taas haluan hikoilla ja käyttää kehoa eri tavalla mitä olen tottunut.

 4. Valitsisin perjantain BodyCombatin, sillä se on ollut lempituntini jo pitkään! Lisäksi haluaisin kokeilla Naisten itsepuolustusta ja Detox Away Vinyasa Flow ja Yin -joogaa (:

 5. Moiks! Valitsisin ehdottomasti molemmat Satu Tuomelan vetämät joogatunnit (Finding your wawe of life Vinyasa Flow & Detox Away Vinyasa Flow + Yin-jooga) sekä Trainer Labin hyvinvointiluennon. Valintani perustuu puhtaasti siihen, mitä kehoni tällä hetkellä kaipaa: se suorastaan huutaa leikkisää joogaa, itsensä haastamista, inversioiden harjoittelua, sidekudosten venyttelyjä, kropan avaamista, mielen rauhoittamista, egosta irtipäästämistä.. Olen valitettavasti viime ajat kamppaillut perinnöllisten sairauksien kanssa, joten vkl hyvää oloa ja kropanhuoltoa tekisi mielellekin ihmeitä.

 6. Ehdottomasti menisin body balanceen, joogaan ja pilatekseen. Muita tunteja ei ehkä minun kannata edes miettiä, sillä täällä ollaan vielä yhtenä kappaleena, mutta tarkoitus on hetkellä millä hyvänsä jakaantua 🙂

 7. Ehdottomasti Sh`bam, olen kuullut että se on todella hauskaa ja vaikka tunti onkin koreografinen, ei siinä haittaa jos askeleet eivät mene tasan kohdilleen. Kuulostaa ehdottomasti minun tunniltani.
  Laitepilatesta ehdottomasti. Siskoni Argentiinassa harrastaa kyseistä lajia, ja oli hänen mukanaan kerran. Seuraavana päivänä minulla oli todella oudot lihakset kipeänä esimrkiksi akillesjänne, eli lihaksia joita en yleensä käytä! Olen ymmärtänyt että siinä keskitytään pieniin lihasryhmiin, ja olisin valmis kokeilemaan sitä uudestaan , en vain ole suomessa oikein löytänyt hyvää paikkaa missä kyseistä tuntia pidettäisiin.
  Viimeisenä haluaisin kokeilla bootcampia, en oikeastaan tiedä mitä tunti sisältää ,mutta minusta tuntuu että se on hyvin intensiivistä ja rankkaa (jos nimen mukaan mennään) ,joten kiinnostuin tietysti heti kyseisestä tunnista

 8. Valitsisin Bodyjamin, sillä se oli parin vuoden ajan ehdoton lempparini ryhmäliikuntatunneista ja kävinkin viikottain tunneilla, kunnes se keväällä meidän salilta loppui 🙁 Kivalta kuulostaa myös tuo Grit cardio (ja muutkin grid-tunnit) sekä dynaaminen venyttely, sillä venyttely on juuri se mikä aina jää tekemättä itsenäisesti. 😀

 9. Valitsisin BodyCombat, Sh’Bam ja Pilates tunnit – kaikki on sellaisia ryhmäliikuntatunteja, joita olen halunnut kokeilla. Oon käynyt sellaisella salilla, jolla ei oo järjestetty ryhmäliikuntatunteja, joten olisi mahtava päästä yli omasta ”ryhmäliikuntamöröstä” ja saadan treeniin lisää energiaa ryhmästä! Ryhmäliikuntatunneille osallistuminen olis mulle kyllä henkilökohtainen ”voitto”, kun niin pitkään niitä olen vältellyt vaikka salaa oon oikeasti halunnut kokeilemaan 😀

 10. Menisin ehdottomasti aivan ykköslemppari ryhmäliikuntatunti, BodyCombattiin, jossa käyn pari kertaa viikossa viikosta toiseen! Olenkin kokenut kerran aikaisemmin superendorfiinisykäykset 3 h hyväntekeväisyys Combat-marathonilla, jossa osallistujia oli satoja. Tunne oli niiiiin mahtava kehossa, ai että sitä toisista liikkujista saatavaa energiaa, mitä varmasti täälläkin olisi tarjolla. Laji on niin minulle tehty, lihakset ja minä ihmeissään joka kerran jälkeen! Tahtoo ihmisjoukkoon taistelemaan!
  Toisena valitsisin Bootcampin. En ole koskaan päässyt virallisesti bootcamppailemaan, mutta kuulostaa just niin siltä, mistä mä tykkään; rääkkiä lisää, täysiä, ei riitä! Tällä tunnilla ei neiteillä, vaan hikoillaan tosissaan!
  Vastapainona superrääkille kolmantena voisi olla Bodyjam, jossa pääsis tanssahtelee juuri omalla tyylilläni ja niiin estotta ja täysiä, kuten koko sali. Rakastan tanssia, vaikken sitä kovinkaan usein harrasta muualla kuin oman peilini edessä. No peilin edessä meistä jokainen on vähintään koko maailman paras tanssija ja on ihana liikuttaa omaa kehoa ja tuntea tanssin hyvä olo musiikin tahdissa!

 11. CXWORX®, BOOTCAMP, ReBootYourCore ne olis kaikki sellasia lajeja joita en oo ennen kokeillut! Olis ihan huippijuttu päästä sinne!!

 12. Niin paljon kuin BodyJamia ikävöinkin, kokeilisin ehdottomasti sellaisia lajeja, joita en ole koskaan ennen päässyt testaamaan. Saattaa löytyä vaikka uusia lempparijuttuja!

  Ensin luulot pois BootCampilla, sillä rakastan olla käskytettävänä 😀 Seuravaaksi vähän lisää lihasten rassausta Gymstick Muscle – tunnilla. Lopuksi vielä ekstratreeniä pullukalle keskivartalolle Reboot YourCore – tunnilla. Saattaisipa tunnista olla hyötyä oman navan lisäksi (kirjaimellisesti) myös juoksuharjoittelussa.

  Ps. Nuo ”Solve the problem” – tehtävät tässä kommentin alla tuntuvat muuttuvan joka kerta vaikeammaksi 😀 ennen oli tyylin 3-2, mutta nyt on jo 47 + 44 😀 Jos siis en enää tulevaisuudessa kommentoi, johtuu se siitä, etten osaa enää ratkaista derivaattoja ja muita matemaattisia yhtälöitä, mitä kommentin julkaisemiseksi vaaditaan.

 13. BodyAttack meidän salin lukkarista puuttuu,
  jos sitä en pääse testaamaan, tää tyttö kohta suuttuu.
  BodyStepin uuden ohjelman kun ensimmäisten joukossa kokea voisi,
  se treeni-intoa uutta koko pitkälle talvikaudelle loisi.
  Lopuksi itseni haastaisin Bootcampilla rääkkiin suureen,
  siinäpä päästäisiinkin Workoutin jutun juureen.

 14. Ekaks haluan vaan sanoa että blogisi on todella hyvä ja rakastan huumorintajuasi ja sitä että voit nauraa itsellesi ja uskallat laittaa itsesi esille 😀 Minä valitsisin ehdottomasti Body Combatin sillä tunti on todella rankka/haastava ja rakastan sitä että tunnen itseni taistelijaksi ja kunnon soturiksi. Nyrkkeily on aina kiinnostanut ja Combatissa saa ainakin pienen maistiaisen siitä mitä olisi olla oikea nyrkkeilijä. Toinen olisi Grit Strenght. Olen pari kertaa käynyt tunnilla kun olen ollut Ahvenanmaalla kesällä, mutta kun tulen takaisin Helsinkiin salillani ei tarjota Les Millsin tunteja. Grit tunnit ovat ihan sairaita ja adrenaliini pumppaa pitkään jälkeenpäin, ihana tunne! Sitä jää koukkuun … Kolmas valintani olisi Bootcamp! Kuka ei ole muka haaveillut yhtä rankoista treeneistä kuin armeija-tyylisitä amerikkalaisista elokuvista?! Haluaisin ehdottomasti kokeilla ja nähdä mihin oma keho ja pää pystyy 🙂 Toivottavasti nähdään Kaapelitehtaalla.

 15. Mä taitaisin valita kaikki kolme noista Grit -alkuisista tunneista. Siitä yksinkertaisesta syystä, että ovat minulle täysin vieraita, vaikka ryhmäliikunnan ystävä olenkin 😉

 16. Tänne mä haluan!!

  Mun ykkösjuttu olisi ehdottomasti Finding your wave of life-flowjoogatunti – mä olen tässä kuluneen vuoden aikana löytänyt joogasta ihan mielettömästi voimaa ja rohkeutta elää omaa elämääni just tässä tällaisena kuin olen. Joogan kautta olen saanut kokonaisvaltaisen herätyksen siihen, miten onnellisuus on täysin itsestä kiinni ja vain itse voit omalla asenteellasi vaikuttaa elämäsi kulkuun. Satu Tuomela on mahtava opettaja, jonka läsnäolo ja heittäytyminen opettamiseen on kokemisen arvoista jokaiselle!

  Vastapainona tälle valitsisin BodyCombatin, jonka aikana voi unohtaa kaiken muun ja keskittyä vain taisteluun! Vapauttavaa ja energisoivaa. Ennen lapsia harrastin tätä pari kertaa viikossa ja tunsin olevani elämäni kunnossa – nyt tosiaan tilalle on tullut enemmänkin juoksu ja jooga, mutta silti kaipaan Combatin tuomaa buustia!

  Kolmanneksi jotain, mitä en ole ennen päässyt kokeilemaan eli Bootcamppia kehiin! Ihan vaan just siksi, että itseään pitää säännöllisen epäsäännöllisesti haastaa ja heittäytyä sellaiseen, mikä saattaa tuntua jännittävältä ja jopa vieraalta.

  Tässä ois mun kolmikko! 🙂

 17. Kotona miltein 4vuotta lapsien kanssa olleena ”aivot narikassa” alkaa pikkuhiljaa työ liikunnan parissa kolkuttelemaan ajankohtaisuudellaan. Syksyn tunteja silmälläpitäen tarvitseekin tämän mamman pääkoppa uusia ideoita jotta saadaan asiakkaille tunneille hyvä meininki ja hymy huulille. Ensimmäisenä lukkarista pomppasi ehdottomiksi suosikeiksi Bodypump, ReBootYourCore ja Functionality.

 18. Bootcamp,fight `´n funk j abodybalance. Rakastan hikisiä ja toiminnallisia treenejä joissa saa urheilla oksentamiseen asti 😉 siksi 2 ensimmäistä ja koska kehonhuolto jää liian vähälle haluaisin kokeilla balancea ja oppia uusia venytyksiä. Terveisin Sini J

 19. Ehdottomasti lempparit Bodycombat ja Bodypump, ja sitten tasapainoa tuomaan valitsisin varmastikkin Dynaamisen venyttelyn 🙂

 20. Valitsisin bodyattackin, koska en ole sitä päässyt ennen kokeilemaan. Kuulostaa tosi tehokkaalta! Lisäksi gymstick muscle kuulostaa houkuttelevalta ja ehdottomasti dynaaminen venyttely, koska venyttely tulee tärkeydestään huolimatta usein laiminlyötyä 😛

 21. Oi mikä vastustamaton arvonta! En tiedä voisinko olla menemättä ainakin noin kymmenelle tunnille:D mutta jos kolme pitäisi nostaa yli muiden niin ne olisi varmastikkin:

  perjantain BodyCombat- rakkaudesta taistelulajeihin ja jos Eerika K on sama Eerika K, joka vetää tunteja mm. unisportilla ni on muuten aivan huikean innostava ja kovakuntonen mimmi! Tunti hurahtaa hetkessä aina combatissa ja vaikka aina on mieletön, rankka treeni ni kertaakaan ei tee mieli lopettaa, ei edes hidastaa tahtia!

  lauantain Fight ’n’ Funk-aivan ennenkuulumaton juttu mutta kuulostaa vaan niin kivalta tälläsen nyrkkeilyrakastajan korvaan, että ei vois jättää väliin!

  kolmantena lauantain funktionality 2.0- Täältä fitfashionin blogeista on erityisesti tänä kesänä saanu tosi paljon innosusta toiminnalliseen harjotteluun. Oon hommannu kuminauhan, kahvakuulan ja hyppynarun, joiden kanssa oon tehny jos jonku laista missä millonkin- mökillä, puistossa, kotona. Tältä tunnilta vois ehkä saada uusia ideoita omaan harjotteluun tai vähintäänkin varmasti tosi tehokkaan treenin!

 22. Dynaaminen venyttely, body balance ja body combat. Kaikki tunteja jotka minulle uusia. Kyllä olis tää kotiäiti tyytyväinen kun pääsis jumppaamaan!

 23. Olen pienestä pitäen ollut liikunnallinen ja vuosien saatossa on tullut harrastettua lajeja tenniksestä jääkiekkoon ja ratsastukseen. Nuoremmalla iällä omaa kroppaa ei tullut kuunneltua niin hyvin kuin olisi pitänyt, ja muutama vuosi sitten aloin kärsiä päivittäisistä selkäkivuista. Harrastin tuolloin salibandyä enkä tohtinut kivuista huolimatta lopettaa pelaamista, vaan annoin mennä täysillä. Vasta se sai itseni pysähtymään, kun kauden ensimmäisen pelin aloituksessa kipu yltyi kovaksi ja tiesi, ettei kaikki ole kunnossa. Turnaus kuitenkin painettiin loppuun asti puolikuntoisena kivuista huolimatta. Myöhemmin tutkimuksissa todettiin välilevynpullistuma alimmasta nikamavälistä, mikä viimeistään löi jarruja omaan menemiseen. Kolmen kuukauden aikana jouduin rauhoittamaan menoa huomattavasti, sillä en pystynyt tekemään muuta kuin käymään kävelylenkeillä sekä tekemään hieman punttia yläkropalle. Tuon kolmen kuukauden aikana tajusin, ettei aina tarvitse mennä täysillä vaan välillä voi ja pitääkin harrastaa jotain muutakin kuin pää kolmantena jalkana menemistä. Selkäkipujen takia olen oppinut venyttelemään paremmin sekä tehnyt tuttavuuttaa joogaan sekä hieman pilatekseen, joihin aikaisemmin oma kärsivällisyys ei riittänyt vauhdin puuttumisen takia.
  Juuri selkäoireiden takia olisi hienoa päästä kokeilemaan Core Pilatesta, josta varmasti saisi uusia vinkkejä keskikropan lihasten vahvistamiseen. Myös dynaaminen venyttely olisi tervetullutta kokeilua kireiden lihasten venyttämiseen. Olen aina palanut halusta päästä kokeilemaan Bootcamp treeniä, mutta omassa kaupungissani ei järjestetä ko. tunteja, joten olisi aivan loistavaa päästä testaamaan mitenkä hyvin itsestään saa mehut irti Bootcampissa. 🙂

 24. Valitsisin grit cardion, bootcampin ja Functionality 2.0 tunnit. millään kyseisistä tunneista en ole käynyt, joten testaukseen menisivät 🙂

 25. Hmm, en tiedä voiko arvontaan enää osallistua, mutta pakko silti kommentoida, että ihan huipulta kuulostaa tällanen tapahtuma! Enpä oo koskaan tienny edes tuollasesta. Meni jo kylmät väreet pelkästä ajatuksesta. Ite valitsisin tunneista varmasti body combatin, koska se on ehdoton suosikkini tällä hetkellä. Kaksi muuta voisivat olla jotakin mitä en ole kokeillut, esimerkiksi grit strength on kiinnostanut jo pitkään kovasti, eikä sitä omalla salillani ole. Lisäksi aina vähän turhankin vauhdikkaan treenaamiseni vastapainoksi dynaaminen venyttely voisi olla kivaa, ja antaa vinkkejä myös omaan kehonhuoltoharjoitteluun 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta