Voita liput Tampereen NRJ Workout -tapahtumaan 31.1!

Kuten aikaisemmilla kerroilla, niin sain mahdollisuuden jakaa teille taas lippuja NRJ Workout -tapahtumaan*! Tämän kuun lopussa on vuorossa ensimmäistä kertaa Tampere ja menomestana toimii Pyynikin palloiluhalli! Mulla on pitkä viikonloppu Mansessa koulutuksen, töiden ja kuvausten takia ja lauantai meneekin mukavasti Pyynikillä heiluessa!

IMG_1934
Kuvat viime kesän Helsingin NRJ Workoutista!

NRJ Workout on ihanan energinen tapahtuma kaikille ryhmäliikunnasta kiinnostuneille! Tarjolla on monipuolisesti koko päivän ajan erilaisia tunteja ja tunnit varataan netistä etukäteen. Jos on aivan himojumppaaja, niin Workoutissa voi tykitellä putkeen vaikka 9 tuntia!!! No okei, ei ehkä liene kovin järkevää 😀 .
Workoutin artistivieras on Stig, joka vastaa FitnesSTIG-treenin musasta!

IMG_1947
Helsingin treenissä jumpattiin Rähinän tahtiin! Oli kyllä todella huikee setti!

Tampereen tapahtuma* aloittaa tän vuoden Workout-kiertueen ja helmikuussa on vuorossa Turku*. Helsingissä Workout on elokuussa ja vielä syksyllä Oulussa. Jumppailemaan pääsee siis tänä vuonna neljässä kaupungissa! Itse osallistun näillä näkymin ainakin Tampereen ja Helsingin tapahtumaan. Toisaalta Turun Caribiakin houkuttelisi ensi kuussa, koska viime vuonna olin kuumeessa.

Viime Workoutissa pidin erityisesti Compactfitin Jukan pitämästä liikkuvuustunnista! Sai väännellä itseään aivan ihmeellisiin asentoihin…

Tapahtumassa on todella paljon erilaisia tunteja; Valittavana on paljon erilaisia Les Mills-tunteja, TRX-tunteja ja juoksutekniikkaa! Tunneille voi tulla kaikentasoiset liikkujat. Sun ei siis todellakaan tarvitse olla mikään huippukuntoinen Les Mills-fanaatikko tai koreografinen lahjakkuus! Riittää, että tykkäät liikkua musan tahtiin ja tapahtumassa heilutaan muutenkin rennolla fiiliksellä. Itsellä oli viimeksi Helsingissä fyysisesti aika hullu viikko takana, joten keskityin vain hengailemaan ja bongailin tuttuja. Olin varannut kalenterista vain kolme tuntia ja kaikki olivat todella hyviä ja erilaisia.

IMG_1892

Lipun voit voittaa seuraavalla tavalla:
Keksi yhteen seuraavista uutuustunneista lyhyt tuntikuvaus. Käytä luovuuttasi!

a) Zumba with a rope (hyppynaruzumba)
b) Crossbitch (crossfit vain naisille!)
c) Body Wombat (Animals are FREE!)

Vastausaikaa on 14.1 iltaan asti ja vastaukset ainoastaan tähän postaukseen! Arvon kaksi lippua! Joten antaa palaa vaan, ties vaikka joku varastaa täältä loistavia idoita kuntokeskukseensa 😀 ….

*Postaus on toteutettu yhteistyössä NRJ Workout-tapahtumajärjestäjän kanssa

 

fityoutoo

8 vastausta artikkeliin “Voita liput Tampereen NRJ Workout -tapahtumaan 31.1!”

  1. Crossbitch

    Haluatko kokea vuosisadan muodikkaimman treenin, crossfitin, aivan uudella, kerrassaan ENNENNÄKEMÄTTÖMÄLLÄ tavalla? Nyt siihen on tilaisuus! Meillä Crossbitchissä pääset kyykkäämään syväkyykkysi rauhassa – ilman kuolavanaa pakarasi alla! Enää sinun ei tarvitse ahdistua tuijottavasta katseesta jonnekin aivan muualle kuin mahtaviin, kiinteisiin lihaksiisi… Voit olla myös varma, ettei belfieidesi taustalla häärää karvajalkainen puliukko. Crossbitchissä treenaat myös ilman hien ja testosteronin hajua: vallankumoukselliseen uutuustreeniimme ei nimittäin ole miehille asiaa! Varaa paikkasi tunnille heti, nämä tunnit viedään muuten käsistä! 😉

  2. Nyt pääset harrastamaan todellista extremelajia omassa kuntokeskuksessasi: hyppynaruzumbaa! Sinun ei tarvitse lähteä hakemaan huippukokemuksia ja jännitystä elämääsi jäävuorille kiipeilemisistä tai laskuvarjohypyistä, kun voit tulla hyppynaruzumbaan jännittämään, kompastutko ja tukehdutko hyppynaruun tanssin iloisessa melskeessä! Hyppynaruzumba korvaa myös naurujoogan mennen tullen, sillä zumban hauskuus on nyt aivan uudella tasolla, kun pääset nauramaan toisten paniikkisotkeentumisille. Nyt sinulla ei ole enää mitään syytä jättää zumbatuntia väliin!

  3. Crossbitchissa naiset saavat crossata nimenmulaisesti naisten kesken! Jos miehet uskaltautuisivat mukaan, voisivat he saada vastaan kunnon hikisen bitch-lauman! Täällä treenataan itsemme kunnon kissoiksi, että jaksaisimme saalistaa kissan lailla miesten perässä.. Grauuh!!:D

  4. a) Zumbaaja, haasta itsesi! Kokeneille zumbaajille tarkoitettu tunti, jossa tutut liikkeet nostetaan uudelle tasolle hyppynarun avulla. Hikitakuu!

  5. Body Wompat – Eläimellistä menoa Body Wompat tunneilla, joissa saat vapauttaa todellisen eläimesi! Energinen, voimaa ja kestävyyttä vaativa tunti, jossa treenataan korkealla sykkeellä intervallityyppisesti vauhdikkaan musiikin tahdista. Liikkeet ovat saaneet vaikutteita mm. petoeläinten räjähtävästä voimasta ja ketteryydestä, mukaanlukien vompatit. Älä siis unohda leikkimielisyyttä ja heittäytymistä tälle tunnille saapuessasi 😉 ! Tällä tunnilla sisäiset eläimet ovat todella irti!

  6. B) Crossbitch – Naisille, jotka haluavat tuoda sisäisen bitchinsä esille, ja ponnekkaasti purkaa tämän kaiken pahan punttien veivaamiseen! Tältä tunnilta ei aggrea puutu, hiki valuu, housut tippuu ja kunto kohenee! Onneksi kohteena ovat rautaiset painot, joita ei ole helppo voittaa – vaan työn ja tuskan takaa sekin onnistuu! Keep going and throw your bitches out, please! Let’s start sweating!;

  7. Body wombat – let the animal inside you free and give your all! 😉 sisähikitunti, jossa eläimen lailla riehutaan ja laitetaan nyrkit heilumaan! Hiki lentää ja kalorit palaa! Tunti jokaiselle, joka tunnistaa itsesässään treenipedon ja, joka kestää useammankin hikikarpalon valumisen otsalla! Kokeilethan hikisintä tuntia pitkään aikaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta