Vuoroin vieraissa

Olin jo lähes varma etten ehdi tänään postailemaan, koska hurri on koko illan poikien kanssa työkavereiden kanssa hurjastelemassa. Pienestä oksennusepisodista ja pyykkitalkoista huolimatta energiaa kuitenkin vielä riittää, joten ajattelin ottaa muodikkaasti kupin pakuriteetä ja istahtaa koneelle!
Täytyy muuten tuosta pakuriteestä sanoa sen verran, että en ole huomannut käytön aloituksen jälkeen mitään erikoista olossani, mutta kuten olen aikaisemminkin sanonut niin useat luontaistuotteet taitavat olla enemmän uskon asioita. Tällä en tietenkään tarkoita, etteikö niitä kannattaisi käyttää, koska ne eivät ole suoranaisesti lääkkeitä, eli korjaavat jo olemassaolevaa vaivaa vaan ennemminkin edistävät terveenä pysymistä! Ja täytyy ainakin itse sanoa, että en edes jaksa muistaa milloin olisin viimeksi ollut flunssassa!

Eilen tein melkoisen syrjähypyn kun suuntasinkin Tapanilan Erän sijasta GB Gymille! Olin pitkään halunnut jo vierailla GB:llä ja olin kuullut paljon salista hyvää ja se taitaa olla Mayor’s Gymin lisäksi suomen yksi tunnetuimpia saleja. Maineestaan huolimatta kyseessä on kuitenkin ihan perus sali varustettuna perus salikävijöillä (mä en tiedä miksi mä odotin jotain suurta ja loistokasta ??). Aivan ensimäisenä kiinnitin huomiota ystävällisen asiakaspalvelun lisäksi KARKKITARJOILUUN joka oli törkeästi jätetty tyrkylle odotusaulan pöydälle! Myös pankkineiti rekisteröi välittlmästi tämän huutavan vääryyden mutta vakuuttelin hänelle tarjoilun olevan nopealla aineenvaihdunnalla varustetuille miehille tarkoitettu :). Ei siis muuta kuin haribot niitä tarvitseville ja kamppeiden vaihdon jälkeen hiki valumaan!
Mun omat kriteerini hyvälle salille on ehdottomasti runsas valikoima jalkavehkeitä. Niitä GB:llä olikin kiitettävästi, eli oikeestaan kaikki mitä voi tehokkaalta itsensä kiduttamiselta toivoa (kuten hack kyykky joka on kyllä aikamoinen helvetinkone!). Salilla oli myös sopivan rauhallista, vaikka olisin voinut kuvitella sen olevan tupaten täynnä siihen aikaan.
Nyt on sitten varsinkin pohkeet niin jumissa että kyllä siellä jotain täytyi tapahtua!

Mulla on varman naamassa jotenkin normaalia ärhäkämpi verenkierto!!
 

Mun on piti muuten laittaa jo viime viikolla updatea edistyksestäni tässä ”projektissa” ja tämänkin viikon tulokset on selvillä joten tässä tulee. Pääsiäisviikon jälkeen eivät odotukset olleen kovin korkealla, koska lähinnä laiskottelin ja söin, mutta sen jälkeen onkin tehty kunnon ryhtiliike:)! Viime viikko oli itseasiassa ensimäinen viikko kun pääsin siihen neljän salitreenin tavoitteeseen. Toivottavasti tämä jatkuu.
Vielä 400g niin olen puolessa välissä 10kg:n pudotustavoitettani (raskauskiloja tuli yhteensä siis 20kg josta puolet jäi laitokselle!). Sen jälkeen jätän vaa’an tuijottamisen ja keskitys hankkimaan lihasta oikeisiin kohtiin enkä niinkään pudottamaan painoa. Lihasmassan saaminen ja etenkin oikeisiin kohtiin on kuitenkin tämän vuoden päätavoitteeni harjoittelussa. Läski pois -> lihas tilalle!Pääsiäisviikon saldo:

Paino: +0.4kg
Lantio: -3cm
Vyötärö: -0cm 
Reisi: -2cm

Viime viikon saldo:

Paino: -1,1kg (jei!)
Lantio: -3,5cm
Vyötärö: -1cm
Reisi: -1,5cm


PS. Onko moni tulossa lauantaina Kultalle Fitness Classicciin?

fityoutoo

2 vastausta artikkeliin “Vuoroin vieraissa”

  1. Heissan!Ajattelin kysäistä, kun huomasin, että juot Pakurinkääpä-teetä, että imetätkö? Itselläni kaapissa purkki kyseistä tuotetta, mutten ole oikein löytänyt mistään tietoa, että onko sallittua nauttia samalla, kun toimii maitobaarina?

    • Kysyin tätä itseasiassa Lifen myyjältä (Kampin Lifessä on kokemuksieni mukaan tosi amnattitaitoiset myyjät) ja hän vakuutti että pakuritee on turvallinen myös imetyksen aikana. On kuitenkin tiettyjä superfoodeja jotka vaikuttaa hormonitomintaan, joten niitä ei suositella raskauden eikä imetyksen aikana (kuten maca). Mähän käytän tota pakuriteetä aika satunnaisesti, enkä valitettavasti tämän paremmin osaa vastata kysymykseesi.Paitsi että juu, imetän kyllä :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta