”Wake me up when september ends”

Voitte tuosta otsikosta päätellä millä fiiliksillä täällä mennään. Juu, kovin väsyneillä.
Viime yöt ovat kyllä olleet melkoista kotiäidin horroria (herätykset 03,04,05…) ja päivisin olen pyörinyt enemmän tai vähemmän sumussa. Kotitöitä on yksi ja miljoona tekemättä, mutta kun ei vaan pysty, ei viitsi eikä sen puoleen jaksakkaan.
Voin kertoa rehellisesti, että tänään oli pienimuotoinen romahtaminen lähellä, mutta onneks mulla on toi maailman paras ”joukkuekaveri” joka jaksaa tsempata mua tällaisina paskapäivinä.
Päivän kohokohta oli takuulla vierailu läheiseen K-kauppaan. YKSIN! Kuinka terapeuttista!

Olen kuitenkin sen verran entisajoista viisastunut, että koitan pitää tehtävälistan kohtuullisena. Tosin olen tässäkin onnistunut välillä kehnonlaisesti. Pyykit ovat kuivumassa noin viidettä päivää olohuoneessa, mutta voin vannoa – ne on ainakin kuivat :D! Ainoa asia, josta tunnen jollain oudolla tavalla huonoa omaatuntoa on se, että ulkona on kesän luultavasti viimeiset lämpimät ja aurinkoiset säät, mutta en vaan mitenkään onnistu keksimään mitä siellä ulkona tekisin. Ben on niin pieni vielä, ettei juuri perusta mistään hiekkakakkuleikeistä ja puutarhahommien tekeminen tarkoittaa sitä että jälkeläiseni tunkee samalla suuhunsa mätiä omenia tai syö ihan vain ruohoa kuten tänään….
Mun päätöksentekokykyyn ei voi muutenkaan ihan hirveästi luottaa! Annoin tänään Benin syödä perunamuusia KÄSIN ja voitte kuvitella miten jumalaton sotku siitä syntyy, kun puolivuotias heittelee perunamuusia pitkin pöytää ja lattioita ja hieroo sitä naamaansa.

IMG_6675
Nam, ruohoa.

 

No, tässäpä ei auta vaipua synkkyyteen, koska tätä viikkoa on odotettu kauan! Perjantaina ja lauantaina on nimittäin Helsinki Workout, jonne pankkineidin kanssa ollaan menossa ja suurella todennäköisyydellä jumppaamme syke noin kahdessasadassa ja askeleet vähintäänkin sekaisin (nimimerkillä ei enää koskaan step-tunnille :D! ).

Sunnuntaina sitten nokka kohti Lahtea ja Fitness Expoa! Ketä muita on tulossa?? Mua niin jännittää kaikien kilpailijoiden puolesta ja biksun lisäksi odotan myös fitneksen vapareita kovasti, koska siellähän on kovin sakki lavalla evö! Maikku laittaa ittensä varmaan rusetille….:D

Lauantaina oltiin muuten Crossfit Vantaan salilla hurrin kanssa tutustumassa! Ihan säkällä törmäsin vielä Fitfashionin bloggari Jonnaan, joka veti siellä ihan ammattilaisena… Ilmoittauduttiin myös alkeiskurssille, kun ajateltiin että siinä olis kiva meidän ”yhteinen juttu”. Toki me käydään salillakin yhdessä aina kun voidaan, mutta tässä crossfitissä onnistuu kuitenkin paremmin omilla tuloksilla lesoilu, keskinäinen kilpailu ja vajaista toistoista naputtaminen :D. Itse olen myös ehkä maailman kilpailuhenkisin ihminen, tai sanotaanko vaikka näin, että vihaan häviämistä. Palaan muistoissani aina meidän liikunnanohjauksen peruskurssille, jossa yks tyttö kieltäytyi osallistumasta mun joukkueeseen jossain hauskaksi tarkoitetussa vesipelissä, kun kerroin että meidän joukkue on pakkovoiton edessä…

IMG_6656

IMG_6666

IMG_6661

IMG_6660
Hurri voitti mut lauantaina kolmella toistolla ja jaksaa hehkuttaa sitä varmaan vielä enskin kesänä…hohhoijaa :D…

IMG_6667
Päivän epistola. Aluksi olin, et jaa no eipä tää kovin haastava ole ja seuraavana hetkenä mä hikoilin kuin sika.

käsilläseisonta
Meni muuten kevyesti hartiat jumiin…

Hei muistakkee ihmiset, että Solgarin kilpailu on vielä muutaman päivän ajan käynnissä!!!! Sinne vaan hyviä syitä tai miksei tekosyitä keksimään, miksi juuri sinun tulisi voittaa :)!

 

PS. Kiiskinen, virittäydy tunnelmaan :D….

fityoutoo

3 vastausta artikkeliin “”Wake me up when september ends””

  1. Hahaa, vai ammattilaisena vielä! 😀 viime treenit on tuntuneet siltä kun en olis koskaan mitään treenannutkaan.. millon alkaa on ramp? Jee kivaa kun tuutte 🙂

    • Lokakuun alussa! Joo ihan mielenkiintoista aloittaa, välillä vähän jotain muuta perusbodauksen lisäksi!!

    • Alkaa lokakuun alussa! Joo on tosi kiva tulla ja se on tosi kätevän matkan päässä meiltä! Eka mietittiin sitä Konalan salia, mutta sitten hurri huomas ton Vantaan mestan ja olin heti fiiliksissä siitä. Katsotaan nyt tuleeko tosta kuinka pitkäaikainen harrastus, mutta ei siinä kurssissa mikään mene hukkkaan ja se oli tosi kotuuhintainen kun sen varas silloin tutustumispäivänä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta