Wan’t the good news, or the bad news?

Tähän päivään on mahtunut iloa ja murhetta.
Aamu alkoi todella ikävillä uutisilla. Eräällä hyvällä ystävälläni oli todella surullista kerrottavaa ja se veti omankin mielen aika matalaksi. Joissakin tilanteissa on niin vaikea löytää järkevää sanottavaa, vaikka tietääkin ettei se saa tehtyjä asioita tekemättömiksi. Toivon sinulle rakas ystäväni voimia ja jaksamista. Sä selviät!!
Onneksi aamulenkin jälkeen huomasin myös hyviä uutisia facebookista ja se sai hiukan mieltäni piristymään! Eräs aivan parhaimmista ystävistäni oli mennyt kihloihin ja olen aivan vilpittömän onnellinen hänen puolestaan. Rakkauden todella ansaitsee sellainen ihminen, joka itse välittää muista ja on aina valmis kuuntelemaan ja auttamaan hyvinä sekä huonoina hetkinä. Onnea teille senkin kyyhkyläiset! Get a room :D!
 
Tänään tosiaan aamulenkki sai lähes tuplat pituutta. Ja kyllä se tuntuikin pitkälle…  Kaduilla oli hirveät kinokset lunta, jonka takia ”reipas kävely” oli hiukan haasteellista. Eilen (ainakin täällä snadissa) satoi nimittäin sellanen annos lunta, että olisi kannattanut sitä jouluaattoa siirtää vasta tammikuulle. Yöllä kun ne lumet sitten alkoivat tippumaan katolta, niin ääni muistutti lähinnä toista maailmansotaa. Maailmansodasta tuli muuten mieleeni, että täällä vielä jotkut keskenkasvuiset ääliökersat paukuttelee uudenvuoden raketteja! Eiköhän ala jo riittää!?! Toi meidän pienempi koira saa aivan karmeat hepulit ja ensi vuonna sille pitää varmaan hankkia rauhoittavat uudeksi vuodeksi…
Ajattelin muuten esitellä teille uusimmat ostokseni purnukoiden saralla. Olen luontaistuoteliike Lifen sekä Ruohonjuuren vakioasiakas ja lauantaina kävin taas täydennyksellä. Ostoslistassa olivat BCAA-kapselit, CLA, melatoniini sekä vihreätee-kapselit. Kaakao ja peanutbutter olivat lähinnä heräteostoksia. Jos teillä on vaikeuksia unen saannissa tai nukkumisessa ylipäätään, niin suosittelen tuota melatoniinia! Tässä aiheesta enemmän jos kiinostaa:
 
 
Tämä on tosiaan ihan luontaistuotekamaa, että kukkahattutädit rauhoittukaapas… Tepsii ainakin muhun kuin lasol absolutistiin!
Lisäksi ostin uuden kalenterin. Ajattelin että tänä vuonna en osta Viiviä ja Wagneria sen suolaisen hinnan vuoksi, mutta kannen nähtyäni samaistuin siihen, enkä voinut olla ostamattakaan :D!
 
Tänään salilla yritin tehdä jotakin onnettomille olkapäilleni. Olkapäät ja keskivartalo ovat ne alueet, jotka aijon saada tänä vuonna kuosiin…Olkapäät kun kasvavat piiiiiiinallisen hitaasti ja haluan niihin kokoa ja muotoa! Ehkä ne eivät aivan ehdi valmistua huhtikuuksi, mutta ensi jouluksi ainakin! Sali oli tänäänkin tupaten täynnä. Kyllä kuulkaa crossarit saa kyytiä, kun pandan parhainta konvehtikokoelmaa yritetään vimmatusti hävittää navan kohdalta! Tällä kertaa kukaan ei kuitenkaan valittanut minusta ja sain olla muutenkin kohtuullisen rauhassa… Otimme muuten videomatskua treenistä, jonka taidan laittaa tänne huomenna, mikäli se läpäisee kriittisen neuvoston katselmuksen eli minun ja koirien :D. Sen lisäksi tänään salilla ojentelin ojentajia ja sitten  olinkin aika valmis taas kaatumaan ensimäisen vastaantulevan kanssabodarin käsivarsille hengettömänä.
Nyt lähden tästä kokeilemaan salaatin sekä naturel kananrinnan suloista liittoa. Luvassa on TAAS ennenkokematon makuelämys! Sitten kun haluat yllättää itsesi ja rakkaasti, niin suosittelen ;)….
fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta